Haussa huulikiilto, joka ei tahmaa ja maistu pahalta? Nämä huulikiillot jäävät meikkipussiisi
Kauneus
Haussa huulikiilto, joka ei tahmaa ja maistu pahalta? Nämä huulikiillot jäävät meikkipussiisi
Kiiltävä huulikiilto on helpoin meikki. Testasimme kasan kiiltoja ja näistä pidimme.
Teksti

Kuvat

1.8.2022
 |
Trendi

Paras huulikiilto

Hoitava, kiiltävä vai värillinen?

Valitse huulikiilto tarpeesi mukaan. Kevyesti sävyttävät voivat korvata vaaleimpia huulipunia, läpinäkyvät kiillot sopivat hyvin myös huulipunan päälle. Hoitavia ainesosia sisältävä tuote on usein varma valinta.

Kuori huulet varovasti.

Huulten harjaaminen kevyesti hammasharjalla, lämpimään veteen kastetulla pyyhkeellä tai sokeri-hunajaseoksella tekee niistä tasaisemmat. Kiiltokin näyttää paremmalta.

Vältä huulten yhteenpuristelua.

Jotta kiilto ei leviää yli huulirajojen, vältä liiallista värin levittämistä huulia yhteenpainamalla. Jos sinulla on juonteita suun ympärillä, valitse ihosi sävyinen kiilto – silloin mahdollinen leviäminen juonteisiin ei näy heti.

1. Gloss Lips -huulikiilto 8,90 e, Lavera. 2. Full-On Plumping -huulikiilto 25 e, Buxom. 3. Illuminating-huulikiilto 43,90 e, Sothys. 4. Luminious Shine -kosteuttava ja täyteläistävä huulikiilto 9,90 e, Lumene. 5. This Is Juice Gloss -huulikiilto 7,10 e, Nyx Professional Makeup. 6. Explosive Shine -huulikiilto 16,90 e, IsaDora.

1. Marjoja huulilla: Lavera

Jos välttelet huulikiiltoja siksi, ettet pidä niiden keinotekoisesta mausta, kokeile tätä. Laveran luonnonkosmetiikkahuulikiillossa on marjaisaa paitsi tuoksut myös värit.

Parasta

Kauniit sävyt ja huulia hoitava jojobaöljy tekevät kiillosta miellyttävän tuntuisen. Testin toiseksi paras.

2. Kihelmöintiä luvassa: Buxom

Kun huulesi alkavat levityksen jälkeen kihelmöidä, kyseessä ei ole allerginen reaktio vaan tuotteen ominaisuus. Huulet näyttävät kihelmöinnin jälkeen täyteläisimmiltä, juuri niin kuin luvattiin.

Parasta

Huulia pullistava vaikutus ja hyvä kiilto.

3. Luksuksen ystävälle: Sothys

Onpa miellyttävän tuntuinen – se on ensimmäinen ajatus, mikä tulee mieleen hoitolasarja Sothysin kiillosta. Kallis hinta näkyy myös hyvässä levittyvyydessä ja miellyttävässä tuoksussa.

Parasta

Mukavan liukas ja hoitava huulilla sekä kaunis väri. Poikkeuksellisen tyylikäs pakkaus huulikiilloksi.

4. Vähän pitoa: Lumene

Tämä huulikiilto ei kuulu niihin, jotka tuntuvat häviävän nopeasti ja vaativan jatkuvaa lisäystä. Lumenen kiilto on koostumukseltaan muita testattuja jämäkämpi – pysyy hyvin huulilla.

Parasta

Kirkkaassa versiossa on kaunis kiilto, ja se sopii käytettäväksi itsenään tai huulipunan päällä. Testin paras.

5. Tuoksumuistot: NYX

Toiselle tulee mieleen mehujäät, toiselle teinivuodet – tämän huulikiillon hedelmäinen tuoksumaailma jakaa mielipiteitä. Kiillosta on helppo olla samaa mieltä: kyllä säihkyy!

Parasta

Sisältää huulia hoitavia öljyjä, vitamiineja ja elektrolyyttejä. Edullinen valinta.

6. Vähän glitteriä: IsaDora

Jos kaipaat huulikiillolta enemmän hohtavaa kiiltoa kuin varsinaista väriä, kokeile tätä. Isadoran kiillossa on mukana glittermäistä säihkettä, mikä saa huulet näyttämään täyteläisimmiltä.

Parasta

Kevyt peittävyys, joten tätä pystyy huoletta levittämään myös ilman peiliä.

Kommentoi +