Haluatko kokeilla M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia? Hae testiryhmään, voit päästä myös kuvauksiin!
Mainos: M2 BEAUTÉ
Haluatko kokeilla M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia? Hae testiryhmään, voit päästä myös kuvauksiin!
Miltä kuulostaisi ripsiseerumi, joka lupaa tehdä ripsistäsi pidemmät ja tuuheammat? Osallistu testiryhmään, pääset kokeilemaan M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia ja voit päästä kuvauksiin malliksi!
Julkaistu 26.4.2023

EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumi on innovatiivinen ripsien kasvua aktivoiva seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä ripset kasvavat jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Seerumin koostumuksessa yhdistyvät ripsiä hoitavat aineosat tehokkaaseen vaikuttavien aineiden yhdisteeseen. Yhdessä nämä aineosat vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisesti toimivia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria ja edistävät todistetusti ripsien kasvua.

EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumi on hajusteeton ja vegaaninen.

Valitsemme testiryhmään 20 kokeilijaa. Jokainen testiryhmäläinen saa kokeiltavakseen EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumin, testiaika on noin kahdeksan viikkoa.

Testiryhmäläisten kokemuksista ja kommenteista tehdään tulosartikkeli, joka julkaistaan eeva.fi-sivustolla sekä Trendissä ja Kauneus & Terveys -lehdissä syksyn 2023 aikana.

Sinulla on myös mahdollisuus päästä 19.7. Helsinkiin M2 Beautén kuvauksiin. Kuvauksissa saat ammattilaisen tekemän meikin ja hiusten stailauksen. Valitsemme kuvauksiin kaksi testaajaa.

Kuvia käytetään testiryhmän tulosartikkelissa eeva.fi-sivustolla, Trendin Kauneus & Terveys -lehden advertoriaaleissa ja niitä voidaan myös käyttää M2 Beautén markkinoinnissa. Palkkioksi kuvauksista mallit saavat M2 Beautén tuotekassin.

Ilmoittaudu testiryhmään ja kuvauksiin tästä linkistä 9.5. mennessä!

Mikä on testiryhmä:

Testiryhmä on lukijoista koottu joukko, joka kokeilee ennalta sovittua tuotetta ja sitoutuu kertomaan käyttökokemuksestaan testiajan päätyttyä.

Valitsemme testiryhmän testaajat hakemuksien perusteella.

Testiryhmän koko voi vaihdella.

Valituille henkilöille lähetetään testattava tuote kotiin kokeiltavaksi veloituksetta.

Testiaika on 8 viikkoa.

Testiajan päätyttyä testaajat vastaavat heille lähetetyn lomakkeen kysymyksiin ja kertovat testikokemuksistaan.

Saksalainen M2 BEAUTÉ on kauneudenhoidon erikoisasiantuntija, joka tarjoaa ratkaisuja ja todistettuja tuloksia luonnollisen kauneutesi hyväksi. Sarjan valikoimaan kuuluu korkealuokkaisia ja tehokkaita hoitotuotteita ripsille ja kulmille sekä hiuksille ja kasvojen iholle. Tuotteet ovat testattu dermatologisesti ja valikoima on silmälääkärien testaama ja hyväksymä.

Kommentoi +