Haluatko huulipunan, joka ei tahri kahvimukia? Nämä kuusi ylsivät parhaimmiksi
Testissä huulipunat
Haluatko huulipunan, joka ei tahri kahvimukia? Nämä kuusi ylsivät parhaimmiksi
Mattaa vai kiiltävää? Ekstrapysyvää vai kosteuttavaa? Testasimme uutuushuulipunia, ja nämä jäivät meikkipussiin.
Teksti

Kuvat

22.3.2023
 |
Trendi

Näin saat huulipunan kestämään:

Rajaa huulet kauttaaltaan huultenrajauskynällä, niin saat taatusti pysyvän punan huulille. Voit vielä värittää huulet lempipunallasi tai -kiillollasi. Ohut kerros punaa kestää paksua paremmin. Käytä siis sivellintä, tai paina ylimääriset värit paperiin, levitä lisää punaa, ja toista paperiin painaminen.

Nestemäistä, puikkoa vai lakkaa? Jos haluat huulipunan, joka kestää aamusta iltaan, pysyvimpiä ovat mattapunat: nestemäiset sekä huulilakat. Useimpia voi työstää hetken, ennen kuin ne kuivuvat nätisti huulille.

Älä tuijota vain hintaa. Hinta ei aina kerro huulipunan pysyvyydestä tai miellyttävyydestä. Kokeile esimerkiksi vanhoja, edullisia suosikkeja: Maybellinen Superstay Matte Ink ja Rimmelin London Provocalips-huulipunia, jotka pysyvät huulilla hievahtamatta!

Jos haluat huulipunan, joka kestää aamusta iltaan, pysyvimpiä ovat mattapunat: nestemäiset sekä huulilakat.

Testin parhaat kestävät huulipunat:

Rohkeaa kiiltoa: Yves Saint Laurent

Reippaasti pigmenttiä sisältävä luksuspuna värittää huulet vain yhdellä vedolla ja lopputuloksena on kiiltävä mutta kestävä puna. Huulille jää kosteutettu, miellyttävä tunne. Varma valinta hänelle, joka haluaa kiiltävät, kestävät punahuulet.

Parasta: Ylellisen näköinen puikko on myös käytössä toimiva.

Ihanasti ysäri: Artdeco

Kauneushoitoloissa myytävän brändin huulipunan sävy Rosewood Shimmer vie ihanasti ysärille: kimmeltävää säihkettä ja ruusuinen sävy! Puolimattainen puna levittyy hyvin, muttei ole koko päivän juttu – punaa on lisäiltävä usein.

Parasta: Kosteuttaa kivasti eikä kuivata edes talvihuulia koko päivänä.

Tussimaisen pysyvä: Jane Iredale

Mineraalimeikkisarjan huuli lakka on kuin huulipunan ja -kiillon välimuoto: pienessä putkilossa on superpysyvää, nestemäistä väriä. Applikaattorilla levittäminen vaatii vankkaa kättää, mutta kun huulet saa maalattua, väri on ja pysyy. Kuivahuulinen saattaa kaivata päälle huulirasvaa.

Parasta: Punassa on reilusti pigmenttiä, eikä puna tahraa kahvimukia tai voileipää. Sävy Longing on klassinen, kirsikkainen punainen.

Huulipunan olemassaoloa ei juurikaan muista päivän aikana. Hyvä merkki!

Ihana huulilla: Beauty Act

Puolimatta huulipuna hurmaa heti kosteuttavalla vaikutuksellaan. Huulipunaa pitää sivellä hetki jos toinenkin huulilla punahuulet saadakseen, mutta lopputulos on kivan luonnollinen. Kuluu huomaamattomasti pois lounastaessa.

Parasta: Huulipunan olemassaoloa ei juurikaan muista päivän aikana. Hyvä merkki! Longing for Pink on kaunis pinkkiin menevä nudesävy.

Paras edullinen: L'oreal Paris

Puuterimainen mattahuuli puna levittyy hyvin, sillä sen kärki on kapea ja väri voidemainen – plussaa myös tutusta L’orealin punien miedosta tuoksusta. Väri pysyy hyvin koko päivän, eikä sitä tarvitse lisäillä juurikaan edes syömisen jälkeen.

Parasta: Arkipunien aatelia: helppo levittää kiireessä, sillä nudesävy Admirable on armollinen ja väri kuluu huomaamattomasti pois.

Pieni luksus: Lancome

Pehmeästi levittyvä, voidemainen huulipuna kiilaa suosikiksi. Se kuluu pois huomaamattomasti eikä jätä rumia rajoja. Sävy French Cashmere on kaunis, oranssiin taittuva punainen, ja sävyjä on 39. Testin paras huulipuna!

Parasta: Näppärä hylsy: jotta huulipunan saa auki, hylsyä pitää ensin painaa päästä, jolloin korkki vapautuu ja sen voi avata. Ei siis vaaraa, että huulipuna sotkee käsilaukussa.

Huulipunat vasemmalta oikealle: Rouge Pur Couture The Bold -huulipuna, sävy Reignited Amber, 38,30 e, Yves Saint Laurent. Tweed Your Style Perfect Color -huulipuna, sävy Rosewood Shimmer,17,50 e, Artdeco. Beyond Matte Lip Stain -huulilakka, sävy Longing, 39,60 e, Jane Iredale. Stay On Semi Matte -huulipuna, sävy Longing for Pink, 17,90 e, Beauty Act. Color Riche Intense Volume Matte -huulipuna, sävy Le Nude Admirable, 12,90 e, L’oreal Paris. Absolu Rouge Cream -huulipuna, sävy French Cashmere, 27,60 e, Lancôme.

Juttu on julkaistu Trendissä 2/2022.

Kommentoi +