Haluatko bambikatseen vai seerumia ripsiin? Näistä kuudesta uutuusripsiväristä jokainen löytää omansa
Kauneus
Haluatko bambikatseen vai seerumia ripsiin? Näistä kuudesta uutuusripsiväristä jokainen löytää omansa
Kohti ääretöntä ja sen yli! Testasimme, mikä ripsiväri kaartaa ripset kauneimmin ja kestää parhaiten.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 26.5.2021
Trendi

So Stretch -ripsiväri 61 e, Sisley.

Luksusvalinta. Kartiomaisella harjalla saa helposti kauniit ja erotellut ripset. Tuote lupaa pidentää ripsiä, ja siltä vähän tuntuukin. Lopputulos on kaunis.

Parasta: Tuote ei vain meikkaa ripsiä vaan myös hoitaa niitä, sillä ripsiväri sisältää muun muassa risiiniöljyä, peptidejä ja ruusu- uutetta. Se selittää osin ripsivärin hintaa.

Just Click It! -tuuheuttava ripsiväri 21 e, Gosh.

Hauska hylsy: Ripsiväri aukeaa ja sulkeutuu kuin kuula­kärkikynä, korkkia napsauttamalla. Mainio perusripsari, jonka kaarevalla harjalla saa ripsiin halutessaan reilustikin tuuheutta.

Parasta: Uudenlaisen pakkauksen ansiosta harjaan tulee aina avatessa uutta väriä. Harva ripsari on saanut allergiasertifikaatin – mutta tämä on.

Air Volume Megamascara -ripsiväri 15,90 e, L’oréal Paris.

Hämähäkkiripset. Jos et halua eroteltuja ripsiä vaan mieluummin tuuheat ja näyttävät, tämä sopii sinulle. Paksulla harjalla ripsiin saa reilusti väriä – ja ripset näyttävät tosi runsailta.

Parasta: Ripsiväri on helppo poistaa, koska se lähtee irti pieninä liuskoina. Tuotteesta on olemassa sekä tavallinen että vedenkestävä versio.

Lash Idôle -ripsiväri 31 e, Lancôme.

Kohti korkeuksia. Kaareva ja joustava harja on mainio, koska sillä saa ripsivärin levitettyä joka ripseen. Tuote lupaa tuuheuttaa ripset ja kohottaa niitä.

parasta: Lopputulos on yksi tämän testin näyttävimpiä, ja ripset pysyvät kauniisti eroteltuna. Ei tuhri eikä varise päivän aikana.

Strenght & Length -seerumi­ripsiväri 40 e, Bare minerals.

Kaksi hyvää yhdessä. Haluaisitko käyttää ripsiseerumia, mutta et jaksa ja muista käyttää kahta tuotetta? Tässä maskarassa on hyvä ripsiväri sekä ripsiä pidentävä ja niiden irtoamista ehkäisevä seerumi samassa.

Parasta: Harja on laattamainen, ja sillä saa ripsivärin levitettyä yllättävän tarkasti. Ripsistä tulee kauniin erotellut. Yksi testin suosikeista.

False Lash Bambi Oversized Eye Mascara -ripsiväri 14,90 e, L’Oréal Paris.

Kauriin katse. Bambi-ripsivärisarjan uutuus lupaa kohottaa ripset ja avata katseen. Kartiomainen, joustava harja tuokin värin levitykseen tarkkuutta ja auttaa levittämään värin juurista kärkeen. Testin edullisin ripsiväri ja todella näyttävä lopputulos.

Parasta: Kiiltävän musta väri on hyvä – se tuo silmämeikkiin vähän kiiltoa.

Levitystaiat

Alle vedenkestävää. Jos käytät ripsentaivuttajaa, mutta taivutus ei kestä pitkään, käytä vedenkestävää ripsiväriä. Jos lempiripsarisi on kuitenkin tavallinen versio, levitä sen alle kerros vedenkestävää versiota.

Räpsytä joka vedolla. Väri tarttuu ripseen paremmin, kun räpsytät tai painat ripsiä harjaa vasten joka vedolla.

Ensin yläpuolelle. Jos haluat todella näyttävät ripset, levitä ripsiväriä ensin ripsien yläpuolelle. Sen jälkeen nosta sormella hieman luomea ja levitä ripsiväriä vielä alakautta.

Vaihda suuntaa. Jos teet normaalisti harjalla siksak-liikettä, kokeile laittaa harja ripsien ulkonurkkaan ja työntää rauhallisesti kohti sisänurkkaa. Toista ja tee sama toiseen suuntaan.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +