Anine Bing, 40, luottaa kauneusrutiineissaan suosikkeihin – näin tanskalainen muotiyrittäjä hoitaa ihoaan
ihonhoito
Anine Bing, 40, luottaa kauneusrutiineissaan suosikkeihin – näin tanskalainen muotiyrittäjä hoitaa ihoaan
Parikymppisenä tanskalainen muotiyrittäjä Anine Bing saattoi syödä pussin karkkia lounaaksi. Nykyään hän yrittää pitää huolta terveydestään monipuolisesti, koska on huomannut sen vaikuttavan myös ulkonäköön.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 28.6.2023
Trendi

On ihanaa täyttää 40”, sanoo tanskalainen muotiyrittäjä ja entinen malli Anine Bing. Samalla se on tuonut muutoksia kauneusrutiineihin. Kysyimme, miten seurattu muoti-ikoni hoitaa ihoaan.

Aninen kauneusrutiinit

Muista voiteet ja yöuni. ”Puhdistan ihoni joka aamu ja ilta, sillä puhtaalla iholla voiteiden ainesosat pääsevät vaikuttamaan. Levitän seerumin, silmänympärysvoiteen ja kasvovoiteen, sekä päivisin aurinkosuojan. Naamioiden ja kuorintojen levittäminen on omaa aikaani.

Yritän pitää itsestäni huolta myös muilla tavoin. Aiemmin olin huono siinä, mutta neljääkymmentä lähestyessäni yritän petrata siinä. Menen ajoissa nukkumaan, käyn kävelyillä ja harrastan pilatesta kahdesti viikossa.”

Luota suosikkeihin. ”Käytän Augustinus Bader Rich Cream -voidetta kasvoilleni: se tuoksuu luksukselta ja tuntuu hyvältä. Silmien ympärille levitän Ole Henriksénin voidetta, ja seerumini on Sunday Rileyn.

Puhdistustuotteita vaihtelen: tällä hetkellä käytän Dr. Barbara Sturmin tuotetta. Lisäksi käytän Oslo Skin Labin kollageenijauhetta päivittäin.”

Pidä tasapaino. ”Kaksikymppisenä söin aivan liian paljon sokeria. Saatoin syödä pussillisen karkkia lounaaksi tai päivälliseksi.

Nyt tiedostan, miten ruoka vaikuttaa ulkonäkööni. Rakastan yhä sokeria, mutta yritän syödä aina ensin terveellistä ruokaa. Olen myös vähentänyt alkoholinkäyttöäni. Se on saanut ihoni hehkumaan ja näytän pirteämmältä. Tasapaino on kuitenkin tärkein: on ihanaa nauttia välillä martinit ystävieni kanssa.”

Suhtaudu elämään uteliaasti. ”Olen oppinut tuntemaan itseni paremmin. Uskallan luottaa intuitiooni ja seurata sydäntäni. Myös urallani on seesteisempi vaihe: viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet superhektisiä. Olen kuullut, että nelikymppisenä elää elämänsä parhaita vuosia, joten olen innoissani liittyessäni joukkoon!”

6 x Aninen suosikit

Hajusteettomalla, kiinteyttävällä päivävoiteella on suojakerroin 30. Kotimainen sarja, jolla on allergiatunnus. 23,90 e/50 ml, favora.
AHA-happoja sisältävä yöseerumi lupaa kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa, kun nukut. Dewtopia-yöseerumi 78,90 e/30 ml, ole henrRetinolia ja niasiiniamidia sisältävä yövoide, joka lupaa vähentää ryppyjä ja epätasaisuuksia. Revitalift Laser -yövoide 29,90 e/50 ml, L’oréal paris.
Retinolia ja niasiiniamidia sisältävä yövoide, joka lupaa vähentää ryppyjä ja epätaisuuksia. Revitalift Laser -yövoide 29,90 e/50 ml. L’oréal paris.
Uudistunut voide huulien ja silmien alueelle sisältää fooli- ja hyaluronihappoa. Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour -voide 19,90 e/15 ml, Nivea.
Ihoa ravitseva ja kiinteyttävä voide sisältää antioksidanttista soijapapu-uutetta. Soybean Nourishing -voide 36 e/80 ml, Round lab / yeppo.
Hajusteeton voide lupaa vähentää juonteita ja kosteuttaa. Pro Retinol -kiinteyttävä silmänympärys- ja huulivoide 19,95 e/15 ml, L300.

Juttu on julkaistu Trendissä 1/2023.

Kommentoi +