Yli sata ihanaa Suomi-muodin lempimerkkiä – näiltä hankimme unelmiemme vaatevaraston
Tyyli
Yli sata ihanaa Suomi-muodin lempimerkkiä – näiltä hankimme unelmiemme vaatevaraston
Haluaisitko suosia kotimaisia vaate- ja asustemerkkejä? Kokosimme listalle yli sata ihanaa suomalaista suosikkibrändiä.
Teksti

Kuvat

10.6.2020
 |
Trendi

Aarikka. Mieleen tupsahtavat värikkäät puuhelmet, mutta Aarikan valikoimassa on myös upeita metallikoruja, kauniinvärisiä laukkuja ja laukkukoruja sekä yksinkertaisia neuleita ja mekkoja.

Aarrelabel. Vastuullisesti valmistettuja arkisen kauniita vaatteita koko perheelle. Kivoja kuoseja mutta myös yksinkertaisen tyylikkäitä minimalistin suosikkeja.

Aida Impact. Silkistä ja kullatusta hopeasta käsin valmistettuja upeita koruja. Helsingissä toimiva yritys työllistää maahanmuuttajia ja pakolaistaustaisia käsityöosaajia.

Aleksiina. Tamperelaisen Pauliina Pajusen vuonna 2017 perustama brändi valmistaa vaatteita, koruja, laukkuja ja hiusdonitseja. Mukavannäköisiä collegeja ja kauniita pellavaculottes-housuja.

Alpa. Alpakanvillaneuleista valmistettuja ajattoman pohjoismaisia vaatteita. Bongaa myös villa-asusteet! Verkkokaupassa myös Alpa 2nd hand, joka myy merkin käytettyä valikoimaa.

Andiata. Vuonna 1986 perustettu Andiata yhdistää skandinaavisen minimalismin ja ranskattaren naisellisuuden. Kauniita klassikkokappaleita ja ihastuttavia juhla-asuja.

Anna Ruohonen Paris. Pariisissa asuvan suomalaissuunnittelijan pohjoismaisen yksinkertaisia ja laadukkaita tyylinäytteitä. Valikoimassa on harkiten leikattuja mekkoja ja paitoja.

Anni Ruuth. Annin ihanat juhlavaatteet ovat tunnistettavia. Puuhkeat höyhenunelmat jäävät mieleen. Valikoimasta löytää herkät unelmien juhlavaatteet, ja uusimpia tulokkaita ovat hiuskoristeet ja pannat.

Archetype. Vuonna 2020 perustettu helsinkiläisbrändi valmistaa skandinaavisen minimalistisia arkivaatteita, luottomateriaalinaan pellava. Ajattoman kauniita pellavakauluspaitoja, culottes-housuja ja mekkoja.

Arela. Maija Arelan ja tämän tytärten Viivin ja Annin pyörittämä Arela valmistaa laadukkaita kashmir- ja puuvillavaatteita. Huollon avulla saat näistä ikuisia ihania villavaatteita! Valikoimassa on myös arjen lemppareita, kuten t-paitoja ja kauniita kodintekstiilejä.

Asuyama. Suurilta osin kestävästä Econyl-materiaalista valmistettuja uimavaatteita, ranta-asuja ja -asusteita. Merkin perustaja on suomalainen Tiina Asujamaa, ja inspiraatio brändiin on löytynyt Kaliforniasta ja Balilta.

Balmuir. Laadukkaita vaatteita, asusteita ja kodintekstiilejä luonnonmateriaaleista. Balmuir tunnetaan etenkin puuhkeista mohairhuiveistaan.

Bea Design. Heljä Koskela perusti brändin ollessaan raskaana. Siispä Beea Designin valikoimassa on miellyttäviä vaatteita, joita voi käyttää myös raskaana ja raskauden jälkeen. Ylellisen kauniita ja simppeleitä merinovillavaatteita, jotka kestävät aikaa.

Coocos Dsgn. Juhlavia naistenvaatteita kahdessa eri kategoriassa: hauskoja värikkäämpiä vaatteita ja hillitympiä klassisia vaatekappaleita. Tuotteet valmistetaan Kuopiossa ja Tallinnassa.

Costo. Tupsupipoista tunnettuuteen noussut kotimainen Costo valmistaa laatumateriaaleista hattuja, pipoja, lippiksiä, rusetteja, läppärikoteloita, esiliinoja ja uusimpana tuotteena reppuja.

Design by Kieto. Kotimaisen korumerkin takana on joensuulaisperhe. Kuvittaja Annika Hiltusen suunnittelemissa iloisissa koruissa on näyttäviä kukkia, jotka nousevat asun kohokohdaksi.

é/N hats. Vastuullisen ja kestävän kehityksen puolesta toimiva hattubrändi on helsinkiläinen. Lierihatuissa käytetään vesihöyryä ja parhaita luonnonmateriaaleja kuten 100% villaa, agavea, vehnäolkea ja puukuitua. Kauniit hatut valmistetaan tilaustyönä, ja saatetaan toimittaa lähellä asuville asiakkaille vaikka pyörän selässä.

e/s design. Raaseporilaisen Elin Skogbergin e/s design valmistaa vastuullisia ja ajattomia arki- ja juhlavaatteita, joita voidaan muokata eri vartalotyyppien ja tilaisuuksien mukaan. Vaatteet valmistetaan tilauksen mukaan. Tarjolla myös Home Fitting -palvelu, joka auttaa valitsemaan sopivankokoiset vaatteet,

Formal Friday. Merkki, jonka tavoitteena on valmistaa maailman paras t-paita. Merinovillaiset paidat sopivat täydellisesti arkeen ja urheiluun.

Frenn Helsinki. Pohjoismaisen ajattomia, kestäviä miestenvaatteita. Täältä pesunkestävä bisnesmies saa lähes koko garderoobin.

Globe Hope. Vihreistä arvoistaan tuttu Globe Hope valmistaa kivannäköisiä laukkuja ja asusteita. Saatat muistaa valikoiman räikeänä, mutta myös hillitympää värimaailmaa on runsaasti tarjolla.

Gugguu. Huippusuosittu lastenvaatemerkkinä tunnettu Gugguu perustettiin, kun kolme siskosta ei löytänyt laadukkaita vaatteita lapsilleen. Nykyään Gugguu tunnetaan kauniista kuoseistaan, karkkiväreistään ja tupsupäähineistään. Valikoimassa on myös naisten- ja miestenvaatteita.

HallaxHalla. Merestä kerätystä jätteestä valmistetut uima-asut ja -asusteet ovat tunnistettavan houkuttelevia. Merkin takana on suunnittelijakaksikko, joka on vaikuttunut surffielämästä ja vaikuttanut Balilla.

Hálo. Marta Valtovirran ja Jukka Puljujärven hálo on inspiroitunut Lapin kauniista luonnosta ja valosta. Juhlavien vaatteiden leikkaukset ovat veistoksellisia ja printit maalauksellisia. Suosituimmat ja tunnetuimmat kuosit ovat taiteilija Reidar Särestöniemen maalauksista. Hanki unelmavaatteita juhlaan ja arkea ilahduttamaan.

Ivana Helsinki. Paola Suhosen muotitalo valmistaa viehkoja naistenvaatteita, joissa on suloisia printtejä ja tunnistettavaa jälkeä. Ivana Helsingiltä kannattaa bongailla ihania mekkoja.

Jatuli. Naistenvaatteita ja koruja valmistavalta Jatulilta löytää kivoja arkimekkoja, nättejä kuoseja ja näyttäviä korviksia.

Jouten. Emmi Lonka ja Eljas Pajamies haluavat, että vaatteissa voi tuntea olevansa jouten. Vuoden 2020 unisex-malliston froteemateriaaleissa on käytetty hotellipyyhkeitä ja vuodevaatteita. Eipä heti uskoisi: valikoimasta löytyy unelmanihania, pastellisia ylisuuria huppareita, sortseja ja t-paitoja.

Kaiko. Eettisesti valmistetut naisten- ja lastenvaatteet ovat supersuosittuja. Merkki muistetaan etenkin hittikuosi Bambista. Valikoimassa on kestäviä arkivaatteita, kauniita luonnonläheisiä kuoseja ja ihania syviä värejä.

Kalevala Jewelry. Kotimaassa valmistetut metallikorut ovat ikivihreitä ja ikisuosikkeja. Tiesitkö, että Kalevalan koruissa käytetään 100 % kierrätettyä kultaa ja noin 85 % käytetystä hopeasta on kierrätettyä?

Kanto Design. Simppeleitä ja toisaalta leikkisiä naisten- ja lastenvaatteita sekä asusteita. Kaikki vaatteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa, ja niissä käytetään mahdollisimman ekologisia ja laadukkaita materiaaleja.

Katri Niskanen. Suomen suosituimpia suunnittelijoita on Katri Niskanen, jonka juhlavaatteet muistetaan etenkin Linnan juhlista. Brändi tekee myös valmisvaatteita, jotka ovat laadukkaita, tyylistä tinkimättömiä arjen helmiä.

Keli Clothing. Merinovillaisia urheilu- ja etenkin pyöräilyvaatteita, jotka kestävät katsetta myös hikoilun jälkeen.

Klaus Haapaniemi. Suunnittelija Klaus Haapaniemen kuoseissa yhdistyvät slaavilaisuus ja japanilaiset vaikutteet. Näyttävien kimonoiden ja mekkojen kuosit ovat upeita ja tunnistettavia. Viime vuosien hitti on ollut kimono.

Knokkon. Tekstiilejä nokkosesta? Kyllä vain, Knokkonilta! Mallistossa on etenkin kodintekstiilejä mutta myös huiveja.

Kosmosfolk. Helsingin Vallilassa suunnitelluissa ja valmistetuissa koivuvanerille printatuissa koruissa toistuu luontoteema.

Kude Design. "Suunniteltu Suomessa, kurveja kunnioittaen", on kotimaisen Kude Designin motto. Valikoimassa on kirkkaita mekkoja, neuleita ja alaosia.

Kui Design. Jos haaveilet "Varför Paris, vi har ju Åbo" -tekstillä varustetusta kassista, suuntaa tänne. Turkulaisten Anna Hormion ja Rebekka Ketolan Kui Designin vaatteet valmistetaan suurilta osin Turussa. Valikoimassa on laukkuja, pussukoita, lastenvaatteita ja paljon sisustustarvikkeita.

Lapuan Kankurit. Yli 100-vuotiaan perheyrityksen laadukkaat tekstiilit valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Tunnetaan kodintekstiileistään, mutta bongaile täältä myös kylpytakkeja, shaaleja ja huiveja.

Laurijärvinenstudio. Tamperelaisen Lauri Järvisen brändin vaatteet ovat unisex-tyyliin sopivia, avantagarde-henkisiä. Jos rakastat mustaa ja upeita leikkauksia, rakastat tätä.

Lovia. Laukkumerkki luo roskasta upeita, ajattomia laukkuja. Jokainen laukku sisältää DNA-koodin, joka avaa sen historian materiaaleista tekijöihin. Laukku on saattanut syntyä vaikka sohvakankaasta!

Luhta. Suomen säähän sopivia ulkoiluvaatteita valmistava Luhta sijaitsee Lahdessa. Brändi vaatettaa koko perheen vuoden ympäri.

Luin Living. Yrityksen kantavana ajatuksena oli valmistaa maailman paras hiuspyyhe. Nyt valikoimista löytää myös muita hemmottelutuotteita koko perheen spa-hetkiin.

Lumi Accessories. Lumin monikäyttöiset, karkkiväreissä hehkuvat laukut ovat arjen pelastajia. Uusin mallisto on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista.

Lumipyry. Merinovillaisia vaatteita koko perheelle. Kankaat kudotaan ja vaatteet ommellaan Orimattilan Luhtikylässä. Etenkin ihanat pipot kutkuttavat talvea kohden!

Lumoan. Vastuullisia luonnonkuituja suosivat Lumoanin vaatteet valmistetaan Suomessa, Liettuassa ja Virossa. Valikoimassa on herkän naisellisia aikuisten- ja lastenvaatteita sekä asusteita.

Marimekko. Kotimainen ikisuosikki, jonka kuosit jäävät mieleen vuodesta toiseen. Viime vuosina monen sydämen ovat vieneet karkkiväreissä loistavat nahkalaukut.

Marita Huurinainen. Luonnosta inspiroituvan Marita Huurinaisen mallistoissa näkyvät vuodenajan vaihdokset ja arvostus luontoa kohtaan. Wild-mallistossa käytetään turkista ja nahkaa eläimistä, jotka ovat eläneet vapaudessa.

Marja Rak. Nimikkobrändin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kotimaassa. Ihanat pellava- ja villavaatteet valmistetaan tilauksesta. Skandinaaviset vaatteet sopisivat jylhiin saaristomaisemiin.

Mea. Muotoilija Elina Korrin Mea-merkin tuotteet inspiroituvat skandinaavisesta minimalismista. Valikoimassa käsintehtyjä, ylijäämämateriaaleista valmistettuja, vegaanisia ja uniikkeja vaatteita. Ihastu denimvaatteisiin!

Melli Ecodesign. Suomessa valmistettujen vaatteiden tarina alkoi, kun keskosvauvana syntyneelle Mellille ei löytynyt sopivia vaatteita. Valikoimasta löytää kauniita luontoaiheisia vauvojen- ja aikuistenvaatteita, asusteita sekä kodintekstiilejä.

Mert Otsamo. Suomen nimekkäimpiä suunnittelijoita on Mert Otsamo, jolta tilataan vaatteita erityistilaisuuksiin. Mertin vaatteissa on tunnistettava tyyli, joka huokuu rohkeutta, rouheutta ja tyyliä.

Metsola. Tunnettu kotimainen lastenvaatemerkki on valmistanut iki-ihania vaatteita vuodesta 2007 asti. Metsolan muistaa väreistä, graafisista leikkauksista ja kauniista kuoseista.

Minna Parikka. Pupukengistä kotimaan kärkikenkien kaartiin noussut Minna Parikka valmistaa tunnistettavia, värikylläisiä kenkiä naisten ja lasten koissa.

Mirkka Metsola. Suomen tunnetuimpiin suunnittelijoihin lukeutuva Mirkka Metsola vaatettaa paitsi tähtiä ja valmistaa tilaustöitä, mutta myös suunnittelee valmisvaatteita. Ne sopivat sinulle, joka kaipaat rouheaa, tummanpuhuvaa tyyliä.

Misha Lily. Kauniita, karkkivärisiä urheiluvaatteita Helsingistä. Vaatteet sopivat etenkin tanssiin, joogaan ja fitnessiin. Vastuullisesti tuotetuissa vaatteissa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Month of Sundays. Suomalais-budapestiläinen eettinen merkki valmistaa niin sanottua hidasta muotia, joka kestää aikaa ja ympäristöä. Valikoimassa on ihania toppeja ja reppuja.

Morico. Lumilautailijataustaiset Tytti ja Jenny haluavat työskennellä hitaan muodin puolesta. Entisen Mori Collectiven, nykyisen Moricon valikoimasta löytää upeita jooga- ja uima-asuja mutta myös muita arkivaatteita ja asusteita.

Muka va. Skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Väljäleikkauksisia vaatteita, joissa viihtyy rannallakin. Kesän 2020 suosikki on korkkimateriaalista valmistettu aurinkolippa.

Myssyfarmi. Brändin suola ovat Myssymummot, jotka valmistavat käsinneulomia myssyjä lampaanvillasta. Ihania villalämmikkeitä vauvasta vaariin.

Namu Jewellery. Mari Ruohomäen Mynämäellä käsityönä valmistettuja koruja on nähty myös Voguessa. Näyttävän simppeleissä koruissa käytetään upeita jalokiviä.

Nanso. Kotimainen klassikkobrändi valmistaa naisten arkivaatesuosikkeja ja -asusteita. Värikkäitä kuoseja ja mukavia materiaaleja.

Natalina Jewellewry. Kulta- ja jalokivikoruja valmistava yritys. Valikoimassa siroja ja suloisia koruja.

Népra. Eettisiä urheilu- ja aktiivivaatteita. Löydä ihanan yksinkertaiset jumppatrikoot ja -puserot.

Njálla Clothing. Kun haluat vastuullisesti tuotetut ja supermukavat, paikallaan pysyvät joogapöksyt, valinta on Njálla. Upean värikkäät kuosit ovat taiteilijoiden käsialaa, mutta valikoimassa on myös mustia housuja.

Neulomo. Neulomon tarina alkoi, kun vuonna 2016 liki satavuotias suomalainen tekstiilitehdas oli sulkeutumassa. Sittemmin Tam-Silk on ostanut yrityksen. Neulomo valmistaa mukavia arkivaatteita.

NO/AN. Belgialaistuneen Anna Lehmusniemen vuonna 2016 perustama brändi valmistaa upeita laukkuja, jotka on noteerattu myös kansainvälisissä muotilehdissä.

Nosh. Ekologisia naisten-, miesten ja lastenvaatteita arkikäyttöön. Noshin kautta on mahdollista järjestää vaatekutsuja.

Nomen Nescio. Helsinkiläisbrändi valmistaa minimalistisia unisex-vaatteita. Mustaa rakastava löytää täältä koko vaatekertansa.

Nouki. Kauniita ja kestäviä arkivaatteita on valmistettu vuodesta 2015 alkaen. Vastuullisesti tuotettuja, kauniita vaatteita arkeen ja juhlaan.

Nousu. Nousun urheiluvaatteiden inspiraationa on 1970-luvun Suomi. Täältä löytää viehkot retroverkkarit koko perheelle.

Ohoy Swim. Hennan ja Annan perustama uimavaatteita myyvä brändi keskittyy ekologiseen ja eettiseen valmistukseen. Supersimppeleitä ja -herkullisia värejä!

Paine Clothing. Ekologisesti ja eettisesti tuotettuja vaatteita oululaismiesten tapaan. Street-henkisiä asusteita, t-paitoja ja huppareita.

Palmroth. Legendaarisen Pertti Palmrothin kenkämerkki on suomalaisten suosikki. Valikoimassa on myös vegaanista nahkaa.

Papu. Vastuullisuutta peräänkuulluttavan brändin valikoimassa on valloittavan veikeitä värejä ja printtejä naisille ja lapsille. Ihania, tunnistettavia leikkauksia ja kuoseja.

Pietamo. Vuonna 2016 perustettu vaatemerkki, ompelimo ja kankaiden erikoismyymälä. Näyttäviä printtejä ja mukavia materiaaleja.

PIHKA Collection. Upeita laukkuja ja asusteita valmistava PIHKA pitää myös laukun- ja kengänvalmistuskursseja.

Pure waste. Kun etsit uutta t-paitaa, katso Pure Wasten valikoima. Ekologiset ja vastuulliset tuotteet on valmistettu täysin kierrätetystä materiaalista.

Puuvillatehdas. Vaatteita ja kodintekstiilejä valmistava Puuvillatehdas myy mukavia ja sieviä arkivaatteita. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Portugalissa.

Reima. Lastenvaatesuosikki, jonka säänkestäviä vaatteita ihastellaan kansainvälisestikin.

Riva Clothing. Eettinen ja ekologinen vaatemerkki valmistaa vaatekaapin luomupuuvillaisia kulmakiviä, kuten t-paitoja, huppareita ja collegeja. Löydätkö täältä täydellisen raitapaidan?

R-Collection. Anorakeistaan tuttu R-Collection on laajentanut viime vuosina valikoimaansa loistokkaasti. Kirkasväristen arkivaatteiden lisäksi löydät myös ihania silkki- ja pellavavaatteita.

Ruskovilla. Lämmintä luomulaatuista villaa perheyritykseltä koko perheen käyttöön. Etenkin lapsiperheiden suosikki talvivarusteissa. Aikuinen ilahtuu monikäyttöisestä villakaulurista.

R/H. Hanna Riiheläisen ja Emilia Hernesniemen perustama R/H on monen suomalaisen tunnistama merkki, joka valmistaa kivoja arki- ja juhlavaatteita. Tutuimmista tuotteista tiedät ehkä Mickeyn ja Magicin? Mieleenpainuvia printtejä, kauniita leikkauksia ja söpöjä asusteita.

Samuji. Samu-Jussi Kosken luotsaama brändi pelastautui konkurssilta joukkovoiman ansiosta. Iki-ihania vaatteita ja asusteita, jotka kestävät käyttöä ja katsetta.

Sanna Hopiavuori. Tummasävyisiä, ajattomia, monikäyttöisiä ja mukavia vaatteita. Materiaaleissa käytetään muun muassa Suomessa valmistettua merinovillaa.

Sasta. Metsästys- ja retkeilyvaatteiden brändiltä kannattaa etsiä katseen- ja säänkestäviä ulkoiluvaatteita. 50-vuotisjuhlan kunniaksi Sastalta saadaan vuonna 2020 kaivattuja naisten pluskokoja.

Savana Collection. Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja ajattomia, laadukkaita naisten- ja lastenvaatteita luonnomukaisista materiaaleista. Valloittavan minimalistisia mustia ja valkoisia vaatteita.

Sidoste. Sukistaan tunnettu Sidoste on valmistanut vaatteita Tampereella jo vuodesta 1945. Sukkavalikoiman lisäksi saatavilla peruscollegeita, huiveja, tuubihuiveja ja pipoja.

Säie. Tamperelainen jalkinebrändi valmistaa laadukkaita ja mukavia kenkiä. Jalkineissa huokuu 60-luvun rockasenne yhdistettynä Suomeen sopiviin sääolosuhteisiin.

Tam-Silk. Kangasalla jo lähes sata vuotta vastuullisesti valmistettuja aluskerraston luottovaatteita koko perheen arkeen.

Tauko Design. Helsinkiläismerkin eettisesti valmistetuissa tuotteissa on ihania, herkullisia ja näyttäviä värejä. Merkki on samalla minimalistinen ja näyttävä. Bongaile unelmavaate juhlaan ja luottovaatteet toimistolle.

The Other Danish Guy. Joka miehelle istuvia boksereita myyvä suomalaisyritys. Tuotteet ovat lämmittäneet ainakin isänpäivälahjana.

Terhi Pölkki. Nimikkobrändi valmistaa herkullisennäköisiä, ajattomia kenkiä nahkasta ja kasviparkitusta nahkasta. Brändi tuottaa kaksi mallistoa vuodessa ja kengät valmistetaan Portugalissa.

Uhana. Kotimaan rakastettu merkkinousukas, jonka tunnistaa jo moni. Kauniita, mieleenpainuvia kuoseja, mutta myös yksinkertaisempia, hillittyjä vaatteita arkeen ja juhlaan. Valikoimassa on myös näyttäviä koruja.

Vejits. Thaimaalais-suomalainen Vejits valmistaa silmiä hivelevän kauniita vaatteita, jotka ovat etenkin edustuskelpoisia.

Vestiarium. Vastuullinen vaatebrändi pyrkii hyödyntämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä kankaita kuten luomupuuvillaa, lyocellia, pellavaa, villaa ja kierrätyslaatuja. Ihastu yksinkertaisiin t-paitoihin ja toppeihin, jumpsuiteihin ja yksittäisiin näyttävämpiin vaatekappaleisiin, kuten pörrötakkiin.

Vietto. Minna Kaartinen perusti helsinkiläisen indie-vaatemerkin vuonna 2007. Ekologisia materiaaleja kuten hamppua ja tenceliä hyödyntävissä mallistoissa on mekkoja, hameita, paitoja, tunikoita ja asusteita.

Vilmuri. Vilma Wallinmaan brändin suosituimpia tuotteita ovat kuviopainetut sukkahousut, sukat ja leggingsit. Tuotteet valmistetaan käsin Espoossa ja Helsingissä.

Vimma. Ekologisia, pitkäikäisiä vaatteita, jotka valmistetaan Suomessa ja Virossa. Vimman viehätys piilee iloisissa väreissä ja kuoseissa, jotka ihastuttavat aikuisia ja lapsia. Tutustu etenkin stailisti Claudia Cifun Vimmalle suunnittelemiin lastenvaatteisiin.

Voglia. Perheyritys valmistaa vastuullisesti vaatteita naisille. Tuoreen brändiuudistuksen myötä valikoima näyttää raikkaalta, ja arkivaatehelmien lisäksi merkiltä voi bongata kauniita mekkoja.

Vuurran. Terveisiä Turusta! Siellä suunnitellaan ja valmistetaan Vuurranin vaatteet, jotka sopivat vapaalle ja juhlahetkiin. Todella herkullisenvärisiä vaatteita, joista kesällä 2020 sydän sykkii laventelinliilalle Vellamo-paidalle ja -mekolle ja keltaiselle Säde-offshoulder-paidalle.

YO ZEN. Graafisuudesta tunnettu lifestylebrändi valmistaa kauniita koruja, vaatteita ja kodintekstiilejä.

Puuttuiko listalta jokin merkki? Kerro kommenteissa!

Kommentoi +