Eläimellisen hieno tukka! Trendikkäät hiusmallit hakevat inspiraatiota metsästä ja merestä – ja polkkatukan uudistuksesta
hiusmallit
Eläimellisen hieno tukka! Trendikkäät hiusmallit hakevat inspiraatiota metsästä ja merestä – ja polkkatukan uudistuksesta
Haaveiletko uudesta, vähän trendikkäämmästä hiusmallista? Kurkkaa, millaisia ovat villi ja vapaa wolfcut, tuuhea octopus cut ja raikas job, joka on uusi versio polkasta.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 3.7.2023

Hiusväreissä ovat tänä vuonna nousseet kaikki herkullisen kuuloiset vaniljat, toffeet kirsikkacolat, suklaat ja hunajat. Sen sijaan meno hiusmallien puolella on ollut suorastaan eläimellistä.

Vai miltä kuulostaa wolfcut (”susileikkaus”)? Wolfcut on pätkitty, takaa pitkä mullet-leikkaus, joka on kuin tuulahdus 1980- ja -90-luvuilta. Tämän hiusmallin juju on reippaassa kerrostuksessa ja sopivasti sotkuisessa kampauksessa. Tähdistä muun muassa näyttelijä-laulaja Miley Curys on esiintynyt jo hetken aikaa susipäänä.

Wolfcut on takaa pitkä, edestä pätkitty kerrostettu mullet-leikkaus. Miley Cyrus osoittaa, että susikampausta pukee boheemi sotkuisuus.

Jos halajat wolfcutia vähän pidempää mutta yhtä kaikki trendikästä kerrostettua mallia, kysy kampaajaltasi toista eläinaiheista hiusmallia eli octopus cutia (”mustekalaleikkausta”).

Päältä pöyheä octopus cut muistuttaa mustekalan pyöreää yläosaa ja laineikkaat latvat mustekalan lonkeroita. Tätä tyyliä on nähty esimerkiksi amerikkalaismalli Kaia Gerberillä ja laulaja Billie Eilishillä.

Hiusten latvat lonkerolle ja päälliosa pyöreäksi! Billie Eilishin hiustyyli on octopus cut eli mustekalaleikkaus.

Jos nämä trendikkäät eläimelliset mallit eivät innosta sinua vaan pidät enemmän tasapitkistä leikkauksista, nyt klassisesta polkkatukasta on tullut uusi versio: job eli jaw-length-bob (”leukalinjainen polkka”). Job-polkka nimensä mukaisesti korostaa kauniisti leukalinjaa. Katsopa vaikka malli Hailey Bieberin viimeisimpiä kuvia.

Lyhyt job cut -polkka korostaa kauniisti leukalinjaa.

Kokeile eri hiusmalleihin näitä muotoilutuotteita

Four Reasons Original Volume Texture Spray 13,90 e.

Kerrostetun hiusmallin kuten wolf cut -leikkauksen muotoiluun sopii loistavasti rakennesuihke. Sitä voi suihkuttaa kuivaankin tukkaan. Helppoa, eikö totta?

DesingMe Puff.ME Volumizing Mousse 26,90 e.

Mustekalan mutkat onnistuvat hiuksia tuuheuttavalla, kiharoiden ja laineiden taivuttelua helpottavalla muotovaahdolla. Käytä sitä kosteisiin hiuksiin.

Cutrin Muoto Iconic Multispray 16,90 e.

Leukalinjaan ulottuva job-polkka ei tarvitse juuri työstämistä. Suihkuta tuuheuttavaa, luonnollista liikkuvuutta ja kiiltoa antavaa monitoimisuihketta joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Kommentoi +