Vuoden 2023 parhaat hiustuotteet ovat tässä! Mukana ovat kotimainen superlakka, pörrötukan shampoo ja muut hiustesi uudet suosikit
Hiukset
Vuoden 2023 parhaat hiustuotteet ovat tässä! Mukana ovat kotimainen superlakka, pörrötukan shampoo ja muut hiustesi uudet suosikit
Tarjoa hiuksillesi hyviä öljyjä, kaunista kiiltoa, lämpösuojaa ja luonnollista liikettä. Vuoden 2023 parhaat hiustuotteet tekevät kaunista jälkeä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 7.3.2023
Kauneus ja Terveys

Tuuheuta ja suojaa

Näyttävät föönikampaukset ovat juuri nyt erittäin trendikkäitä, ja niiden tekoon sopii loistavasti geelimäinen lämpösuojavoide. Se antaa hiuksille silminnähtävää tuuheutta mutta jättää ne ihanan pehmeiksi, liikkuviksi ja kiiltäviksi. Raikkaasti raparperilta, appelsiininkukilta ja seetriltä tuoksuva voide suojaa hiuksia kuumuudelta 230 asteeseen saakka.

Paras lämpösuojatuote: Redken Big Blowout Styling Gel 30,25 e.

Vuoden 2023 paras lämpösuojatuote: Redken Big Blowout Styling Gel 30,25 e. Paras shampoo: Schwarzkopf Professional Bonacure Frizz Away Shampoo 17,90 e.

Alituisen sädekehän kesyttäjä

Pörröisyys ei ole vain karhean luonnonkiharan tukan kiusa. Jos sinunkin päätäsi ympäröi alituinen sädekehä, ihastut varmasti kukkaistuoksuiseen, babassu-öljyä sisältävään vegaaniseen shampooseen. Silottavuudestaan huolimatta shampoo ei latista hiuksia, vaan saa ne näyttämään aiempaa kiiltävämmiltä ja sileämmiltä seuraavaan pesuun asti.

Paras shampoo: Schwarzkopf Professional Bonacure Frizz Away Shampoo 17,90 e.

Hamppuhoito tukalle

Suomalaiset kuuluvat maailman ahkerimpiin hiusten värjääjiin, ja vaativassa ilmastossa hiusväri vaatii hoitoa pysyäkseen kauniina. Kotimainen, värjätylle tukalle tarkoitettu hoitoaine suojaa ja kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa hamppu- ja tyrniöljyn ja nokkosuutteen avulla. Lisäksi hoitoaine poistaa sähköisyyttä ja sisältää UVA- ja UVB-suojat.

Paras hoitoaine: Cutrin Harmonia Syväkosteuttava Hoitoaine 14,90 e.

Vuoden 2023 paras hoitoaine: Cutrin Harmonia Syväkosteuttava Hoitoaine 14,90 e. Paras muotovaahto: Four Reasons Nature Styling Mousse 18,90 e.

Muodon vuoksi

Suomessa valmistettu muoto­vaahto hoitaa, muotoilee ja tuuheuttaa hiuksia luomulaatuisilla tyrni-, aprikoosi- ja hopealehmuksennuppu-uutteilla. Raikkaantuoksuinen muotovaahto on ilmavan kevyt, joten se ei koveta eikä latista hentojakaan hiuksia. Tuote myös suojaa tukkaa lämpölaitteiden kuumuudelta ja ilmankosteudelta.

Paras muotovaahto: Four Reasons Nature Styling Mousse 18,90 e.

Karheus kuriin

Aivan kuten kasvonaamiot, hiusnaamiot sisältävät perinteisiä hoitoaineita enemmän hoitavia aineita. Samettinen, kevyesti sitrukselta tuoksuva, arganöljyä sisältävä hiusnaamio pehmentää ja silottaa jopa kuivimmat ja karheimmat hiukset. Se tuo myös takaisin pakkasilla kadotettua kiiltoa.

Vinkki! Voit käyttää naamiota hoitoaineen tapaan, mutta saat enemmän tehoja irti, kun annat naamion vaikuttaa ohjeen mukaisen ajan.

Paras hiusnaamio: Lakmé Teknia Argan Oil Treatment 29,90 e.

Paras hiusnaamio: Lakmé Teknia Argan Oil Treatment 29,90 e. Paras hiusöljy: Bioearth Hair 2.0 Nourishing and Detangling -hiusöljy 13,90 e.

Öljyä pintaan

Jos hiuksesi tuppaavat takkuilemaan, sähköistymään tai samentumaan kuivuuden vuoksi, suojaa ne jo ennen pesua kookos- ja arganöljyä sisältävällä luonnonkosmeettisella hiusöljyllä. Jos taas haluat vain tasoittaa hiusten pintaa ja lisätä kiiltoa, hiero öljyä ensin käsiisi ja silottele sitten hiusten pinta ja latvat.

Paras hiusöljy: Bioearth Hair 2.0 Nourishing and Detangling -hiusöljy 13,90 e.

Pehmeyttä ja ah, mikä kiilto

Katosiko kiilto heti kampaamokäynnin jälkeen? Ei hätää. Pois huuhdeltava erikoishoitoaine sulkee hiussuomuja ihotuotteista tutun maitohapon avulla. Käytä sitä kerran viikossa joko hoitoaineen tai hiusnaamion sijasta tai tehohoitona naamion tai hoitoaineen jälkeen. Hiuksista tulee aiempaa pehmeämmät ja kiiltävämmät, ja hiusvärikin pysyy pidempään.

Paras värjättyjen hiusten tuote: Kérastase Chroma Absolut Soin Acid Chroma Gloss Treatment 44,50 e.

Paras värjättyjen hiusten tuote: Kérastase Chroma Absolut Soin Acid Chroma Gloss Treatment 44,50 e. Paras jätettävä hoitoaine: Act Now! Color Spray Conditioner 14,90 e.

Turhat sähköt pois

Paras keino taistella pakkasten ja kuivan sisäilman aiheuttamaa sähköistymistä vastaan on käyttää hiuksiin jätettävää kosteuttavaa hoitoainetta. Lisäksi soija-aminohappoja sisältävä, kevyt mutta tehokkaasti hiuksia pehmentävä ja kiillottava hoitoaine lukitsee väripigmentit hiuksiin, jolloin värjätty tukka näyttää kauniilta pidempään.

Paras jätettävä hoitoaine: Act Now! Color Spray Conditioner 14,90 e.

Liikkuva lakka

Uuden suomalais-ruotsalaisen hiusbrändin hiuskiinne on joustava, hienojakainen ja kosteuttava sen sisältämän glyseriinin ansiosta. Lakka jättää kutrit luonnollisen liikkuviksi, kauniin kiiltäviksi ja hennon tuoksuisiksi. Se onkin oivallinen talvituote, sillä mitä kosteutetumpi tukka on, sitä vähemmän se sähköistyy.

Paras hiuskiinne: Promise Flexible Hairspray 14,90 e.

Paras hiuskiinne: Promise Flexible Hairspray 14,90 e. Paras kuivasampoo: Design.me Quickie.me Dry Shampoo Spray for Light Tones 24,90 e.

Kelpo kuivapesu

Vaaleille ja harmaille hiuksille tarkoitettu vegaaninen kuivasampoo tuuheuttaa ja raikastaa hiukset jo muutamalla suihkauksella. Kuivasampoo on parabeeniton ja sulfaatiton, ja siitä on saatavilla myös erinomainen tummien hiusten versio. Lisäpisteitä tulee suuresta koosta (330 ml).

Paras kuivasampoo: Design.me Quickie.me Dry Shampoo Spray for Light Tones 24,90 e.

Oikaise pörröt suihkuttamalla luonnonharjaksiseen harjaan hiuskiinnettä ja harjaamalla tukka sitten tyvestä latvaan.

Juttu on alun perin julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 2/23.

Kommentoi +