Nämä tuotteet ratkaisevat kaikki hiuspulmasi! Katso vuoden paras naamio ja muut huipputuotteet tästä
Kauneus
Nämä tuotteet ratkaisevat kaikki hiuspulmasi! Katso vuoden paras naamio ja muut huipputuotteet tästä
Kutreja kasvattava suihke, ylellisin hiusnaamio, täydellinen kuivasampoo ja sähköt katkaiseva hoitoaine. Nämä tuotteet ratkaisevat hiuspulmasi.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 28.2.2022
Kauneus ja Terveys

Paras sampoo

L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro longer Lenght Renewing Shampoo 18,90 e.

Hiuksille elintärkeitä aminohappoja ja patentoidun Filler-A100-teknologian sisältävä, herkullisen tuoksuinen sampoo sopii erityisesti kaksihaaraisista latvoista ja hiusten katkeilusta kärsiville, pitkistä hiuksista haaveileville hiusten kasvattajille. Sen lisäksi, että sampoo vahvistaa hiusten pituuksia ja latvoja, se antaa niille kauniin kiillon.

Paras hiusöljy

Kérastase Blond Absolut Cicaextreme Huile 48,50 e.

Ravitseva ja kiillottava hiusöljy sisältää ihonhoitotuotteista tuttua tehokosteuttajaa, hyaluronihappoa, sekä hiuksia suojaavaa alppitähden öljyä. Se sopii kaikille hiusväreille, mutta on erityisesti suunniteltu vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille. Se ei jatkuvassakaan käytössä muuta edes kaikkein vaaleimpien hiusten sävyä.

Tiesitkö, että hiusöljyt saattavat päivittäisessä käytössä muuttaa etenkin vaaleiden hiusten sävyä?

Paras lämpösuoja

Four Reasons Nature Heat Protection Spray 17,90 e.

Luonnonkosmeettinen, kampaamoissa myytävä lämpösuojasuihke ei pelkästään suojaa hiuksia föönin ja muotoilurautojen kuumuudelta vaan antaa myös kevyen pidon ja kosteussuojan. Mikäs sen parempaa nykytalvien kosteissa säissä? Suihke myös helpottaa hiusten käsittelyä, joten esimerkiksi pyöröharjan avulla föönaaminen on huomattavasti helpompaa.

Paras hoitoaine

Wella Professionals Elements Renewing Conditioner 23,90 e.

95-prosenttisesti luonnon raaka-aineista valmistettu, kevyt ja tehokkaasti kosteuttava hoitoaine sopii kaikille hiuslaaduille. Erityisen hyvin se hoitaa lasimaisia ja hentoja pohjoismaisia hiuksia. Poishuuhdeltava hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön. Se ehkäisee niin hiusten katkeilua, sähköistymistä kuin hiusten pörrööntymistäkin. Tekee takkuisistakin hiuksista helposti selvitettävät, antaa hiuksille kauniin kiillon mutta ei tee tukasta raskasta. Hoitoaineen pakkaus on kierrätettävä ja valmistettu kierrätysmuovista.

Paras kuivashampoo

Living Proof Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo 28,50 e.

Kuivasampoot ovat nimestään huolimatta yleensä hiusten pikaiseen raikastamiseen ja tuuheuttamiseen käytettäviä muotoilutuotteita, eivät niinkään varsinaisia hiusten pesemiseen tarkoitettuja sampoita. Paitsi tämä. Se puhdistaa hiukset kuten perinteinen sampoo mutta tuuheuttaa kuin kuivasampoo. Täydellinen tuote erityisesti kaikille otsatukkaisille sekä paljon urheileville ja hikoileville pitkähiuksisille. Sampoo ei jätä näkyviä tuotejäämiä, joten se sopii niin tumma- kuin vaaleahiuksisillekin.

Kuivasampoissa on hiuksia kuivattavaa alkoholia. Siksi niitä kannattaa käyttää vain satunnaiseen hiusten raikastamiseen.

Paras viimeistelytuote

Schwarzkopf Osis+ Keep It Light 14,90 e.

Liikkumattomaksi kypäräksi kiinnitetyt kampaukset ovat onneksi enää vain haalea muisto. Nyt suositaan luonnollisia ja rentoja hiustyylejä. Hyvin kevyt ja helposti pois harjattava hiuskiinne sopii siksi erinomaisesti nykytrendiin. Jos tukkasi sähköistyy tai pörröttyy helposti, suihkaise hiuskiinnettä hiusharjaan ja harjaa hiusten pinta sileäksi. Saat helposti pystyyn nousevat pikkuhiukset pysymään kurissa muiden hiusten joukossa.

Paras jätettävä hoitoaine

Lumene Vieno Care Spray 18,90 e.

Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty, vegaaninen ja hajusteeton hoitosuihke sopii myös herkälle hiuspohjalle sekä herkkänenäiselle hiustenhoitajalle. Jätettävä hoitoaine sisältää pohjoista tupasvillauutetta. Se helpottaa hiusten selvittämistä, suojaa herkkää hiuspohjaa, ehkäisee hiusten sähköisyyttä ja kosteuttaa kaikkein kuivimpiakin hiuksia. Kiitos kotimaisen suunnittelun, se ei latista suomalaisille tyypillisiä hentojakaan hiuksia.

Hiukset imevät vettä kuin sieni ja vesi laimentaa hoitoaineen tehoja, joten kuivaa tukka pyyhkeellä ennen hoitoaineen levittämistä.

Paras hiusnaamio

Oribe Moisture and Control Deep Treatment Masque 73 e.

Jos hiuksesi ovat hauraat tai kuivat, satsaa tehohoitavaan hiusnaamioon. Ylellisen tuoksuista naamiota käytetään kerran-pari viikossa silottamaan hiuksia, estämään niiden katkeilua ja ravitsemaan sekä kiillottamaan kaikkein kuivimpiakin kutreja. Naamio myös korjaa värjäyksestä, vaalennuksesta sekä lämpölaitteiden käytöstä johtuvia vaurioita hiuksissa.

Paras muotoilutuote

KMS Conscious Style Multi-Benefit Spray 30,60 e.

Kosteus- ja lämpösuojan sisältävä muotoilusuihke sopii niin föönaukseen, kuumien rautojen alle kuin kampauksen viimeistelyynkin. Kaikille hiustyypeille ja -pituuksille sopiva suihke suojaa hiuksia ilmansaasteilta ja muilta epäpuhtauksilta, antaa kevyen pidon ja ehkäisee hiusten pörröttymistä. Suihkeella voi pöyhiä myös edellisen päivän kampauksen uuteen nousuun.

Älä harjaa märkää tukkaa. Etenkään jos hiuksesi ovat kuivat, pitkät tai vaalennetut.

Paras hiuspohjan hoitotuote

M2 Beauté Hair Activating Serum 125 e.

Jos kasvatat hiuksiasi tai harmittelet ohenevia kutrejasi, tässä on sinulle täydellinen tuote. Kaikille hiuslaaduille sopiva tehoaine on yhtä kevyt kuin kasvoille suihkutettava kosteussuihke, ja voit käyttää sitä myös pesemättömään hiuspohjaan. Sen sisältämä santelipuu pidentää karvan kasvuaikaa ehkäisten hiustenlähtöä ja vauhdittaen hiusten kasvua.

Kommentoi +