Kiristely seis ja pehmeä tunne tilalle – Kauneus ja Terveys valitsi parhaat apteekkivoiteet eri tarpeisiin
testattu
Kiristely seis ja pehmeä tunne tilalle – Kauneus ja Terveys valitsi parhaat apteekkivoiteet eri tarpeisiin
Kauneus ja Terveys testasi 15 erilaista apteekkivoidetta. Nämä viisi voidetta tekevät ihmeitä niin herkälle kuin akneiholle.
Teksti

Kuvat
,,

2.1.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Paras apteekkivoide kuivalle iholle

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Cream 25,90 e.

Kevyt mutta tehokkaasti kosteuttava päivävoide vahvistaa ihon suojakerrosta. Voide vähensi välittömästi kuivan ja ärtyneen ihon kiristelyä ja toi pehmeän tunteen. Hajusteettomat tuotteet tuoksuvat usein pistävälle mutta tämä ei.

Paras apteekkivoide herkälle iholle

Avène Tolérance Extrême Emulsion 25,50 e.

Miellyttävän kevyen, hajusteettoman emulsiovoiteen rauhoittavan vaikutuksen huomaa heti. Ärtyneelle ja atooppiselle iholle tarkoitettua voidetta voi käyttää jopa kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Se imeytyy niin nopeasti, että meikin voi levittää saman tien.

Paras apteekkivoide näppyilevälle iholle

Ducray Keracnyl PP Anti-Blemish Soothing Cream 17,90 e.

Punoitusta, finnejä ja liiallista talineritystä vähentävä hajusteeton voide sopii käytettäväksi akneiholla ja -hoidoissa. Pienen miinuksen voide saa hivenen pistävästä tuoksusta, ison plussan taas siitä, että se haalentaa aknearpia.

Paras edullinen apteekkivoide

Aco Face Pure Glow Purifying Day Cream 15,50 e.

Raikas geelivoide antaa iholle mattapinnan, joka auttaa meikkiä pysymään. Voiteen tehoaine sarkosiini pitää kiillon kurissa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Voiteen sisältämä C-vitamiini kirkastaa ja kiinteyttää ja hyaluronihappo taas kosteuttaa ja silottaa ihoa.

Paras kiinteyttävä apteekkivoide

Vichy Neovadiol Peri-Menopause Redensifying Firming Day Cream 43 e.

Vahvistavaa proxylanea ja hyaluronihappoa sisältävä samettinen geeli­voide silottaa, kiinteyttää ja täyteläistää vaihdevuosi-ikäisen normaalia tai sekaihoa. Samalla se tasoittaa ihon sävyä. Miinusta tulee melko voimakkaasta tuoksusta.

Testi on julkaistu Kauneus ja Terveys -lehden numerossa 11/22.

Kommentoi +