Vaalenna vitamiinilla ja onnistu otsiksen leikkaamisessa – 5 tapaa tehdä hiusmuutos kotona
Kauneus
Vaalenna vitamiinilla ja onnistu otsiksen leikkaamisessa – 5 tapaa tehdä hiusmuutos kotona
Kun hiukset kaipaavat pikaista päivitystä, apu on lähellä. Näin onnistut kotikampaajana!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 25.5.2020
Trendi

Kannattaako kotona kokeilla omia kampaajan lahjojaan? Kysyimme Beauty by Ida M -blogia pitävältä kampaajana työskentelevältä Idalta parhaat vinkit hiusten piristämiseen kotioloissa.

Onnistu otsiksessa. Jo valmiiksi olemassaolevaa otsatukkaa voi aivan hyvin tasoittaa kotona. Tee näin: Käytä mahdollisimman teräviä saksia. Pidä saksia pystysuorassa, jotta etuhiuksiin tulee luonnollinen pehmeys eikä epätasaista reunaa. Leikkaa kerrallaan vain vähän, pari milliä. Psst! Jos haaveilet kokonaan otsatukan leikkaamisesta kotona, tässä paras vinkki: älä tee sitä.

Kirkasta blondi kotikonstein. Apteekeissa myytävä askorbiinihappo voi kirkastaa etenkin vaaleita hiuksia. Sekoita jauhemaista askorbiinihappoa syväpuhdistavaan sampooseen ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele huolellisesti.

Valitse paras markettiväri. Jos haluat vaalentaa hiuksia, huomaa, että myytävissä tuotteissa on kahdenlaisia tuotteita: vaalennettuja hiuksia vaalentavia vaalennusaineita ja vaalennusvärejä, jotka vaalentavat vaalentamatonta hiusta. Tummahiuksisten kannattaa valita värikartalta väri, joka on mahdollisimman lähellä oman hiusten sävyä, jotta lopputulos ei ole ei-toivottu, kuten liian tumma tai punertava.

Paras videopalaverikampaus. Kaunis kampaus piristää videopalavereita. Suosi kampauksia, joissa hiukset näkyvät edestä päin (ja voit jättää koko takaosan laittamatta). Tee kiharruspuikolla rennot laineet molemmin puolin. Lyhyt pixiemalli piristyy geelilkampauksella: kokeile sukia hiukset päätä myöten wet look -kampaukselle.

Nerokas kuivasampookikka. Kotona(kin) kuivasampoo on paras ystäväsi, koska se muotoilee ja pidentää pesuväliä. Olemme vinkanneet jo, miten kuivasampoosta saa kaiken irti. Mutta tätä emme vielä kertoneet: kuivasampoon voi levittää jo puhtaisiin hiuksiin illalla ennen nukkumaanmenoa. Harjaa vain hiukset aamulla läpi, ja raikas kampaus on valmis!

Katso lisää hiusvinkkejä Trendin Instagram-livelähetyksestä.

Psst! Seuraa Trendin Instagram livelähetyksiä @trendimag -Instagram-tililtä!

Kommentoi +