Haluatko vaalean tukan, mutta ilman kellertävyyttä? Mervi sai hiusmuutoksessa pastellisen värin, joka ei kellastu – katso kampaajan 5 vinkkiä
Kauneus
Haluatko vaalean tukan, mutta ilman kellertävyyttä? Mervi sai hiusmuutoksessa pastellisen värin, joka ei kellastu – katso kampaajan 5 vinkkiä
Hiusväreissä vaihtoehtoja on kymmeniä, mistä löytyy se oikea? Lukijamalli Mervi sai juuri sopivan, hieman pastellisen hiussävyn.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 4.2.2022
Kauneus ja Terveys

Mervi Heiskanen, 45

Työ: psykiatrinen sairaanhoitaja

Asuu: Nokialla 17- ja 13-vuotiaiden poikiensa kanssa

Muutoksen tavoite: saada hiuksiin kaunis vaalea sävy, joka ei kellerrä

Hiuksiin sointuvat kevyet ruusukultaiset pokat luovat harmonisen tyylin. Terästä katsetta rajauksilla ja luomivärillä, niin kokonaisuudesta ei tule valju.
Valitse puolesi Muutat hiusten ilmettä nopeasti, kun muotoilet ne sileiksi ja toispuoleisesti. Hennosti pastellinen sävy korostuu samalla kauniisti.
Edestä kevyesti kerrostetut hiukset saa nopeasti föö­nattua kehystämään kasvoja naisellisesti. Suortuvat voi jättää vapaiksi, vaikka tukka olisi kiinni. Tyylissä on ripaus muodikasta 1970-luvun fiilistä.
”Hiukset ovat helppohoitoiset ja uusi malli kehystää kivasti kasvoja. Moni on sanonut, että väri sopii minulle todella hyvin.”
Mervi Heiskanen

Kampaajan vinkit

Päivi Palviainen kertoo, miten saat vaaleaan tukkaan parhaan sävyn.

1. Kysy sävytettä

Kun et halua näkyvää tyvikasvua, kestosävyte on vaalennus­ainetta parempi valinta. Väri haalistuu kauniisti ilman vahvaa kontrastia. Luonnollista sävyä on helpompi muuttaa jatkossa.

2. Ole avoin sävyille

Kylmän vaalean ei tarvitse tarkoittaa sinistä tai violettia vivahdetta, jotka käyvät kovuutensa vuoksi vain harvoille. Puuterinen beige on monelle loistava viileä sävy, joka ei kellastu.

3. Etsi kuva

Näytä kampaajalle kuva ihanne­väristäsi. Vaaleassa tukassa pienikin sävyero voi olla ratkaiseva.

4. Hoida kotona

Hanki kylmiä pigmenttejä sisältävät sampoo ja hoitoaine sekä mahdollisesti tehohoito. Vältä liian voimakkaita pigmenttituotteita.Ne voivat jopa muuttaa väriä. Sävyvaahto on turvallinen kotituote, joka myös hoitaa hiuksia.

5. Pyydä kerrostusta

Pitkien hiusten kerrostus edestä ja sivuilta tuo ilmavuutta ja pehmeyttä. Nopea kikka on tehdä aamuisin 3–4 isoa sormikiharaa kuivaan tukkaan. Kun avaat ne, hius taipuu luonnollisesti eikä näytä liian laitetulta.

Hiukset: Päivi Palviainen/Goldwell. Tyven kestosävyte Colorance Cover Plus 8CA@PB+7NA, Pure Pigments -väritehosteet sävyt Matte green ja Orange. Tummat raidat kestosävyte Colorance Lowlights 7 Natural. Vaaleat raidat vaalennusaine Silk Lift Zero Ammonia. Koko hiusten sävyte Colorance Express Toning 9 Champagne sekä Pure Pigments -sävyt Matte Green, Orange ja Cool Pink. Sampoo, hoitoaine ja -seerumi Dualsenses Blondes & Highlights. Föönaussuihke StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer. Muotoilu StyleSign Curls & Waves Twist Around 2-in-1 Spray ja StyleSign Just Smooth Diamond Gloss.

Meikki: Ia Luhtanen/L’Oréal Paris. Pohjustus Infaillible Mattifying Primer Base. Meikkivoide True Match Nude Plumping Tinted Serum 3–4 Light–Medium. Peitevoide True Match Eye-Cream in a Concealer Natural Beige. Poskipuna Blush of Paradise 02 Melon Dollar Baby. Puuteri True Match Golden Ivory. Luomiväri Color Queen Mono Eye Shadow 26 Stunner. Silmänrajaus Tattoo Signature by Superliner Extra Black. Ripsiväri Volume Million Lashes Balm Noir. Kulmakynä Micro Tatouage Unbeliavebrow 104 Chatain. Huultenrajauskynä Color Riche 236 Organza. Huulipuna Color Riche 235 Nude. Huulikiilto Brilliant Signature Plump-in-Gloss 410 Inflate.

Paitapusero ja palmikkoneuleliivi Lindex. Sandro 2025192 -silmälasikehykset Instrumentarium. Kultaiset passion-granaatti-hessoniitti-sitriinikorvakorut Natalina Jewellery. Sininen Tyra-kašmirmekko Balmuir. Puiset Marja-korvakorut Pilke design.

Kokeile näitä

Vaahtosävyte korostaa hiusten sävyä ja häivyttää keltaisuutta. Goldwell Light Dimensions Soft Color, sävy 10BS, 14,90 e. Roosa luomiväri tuo silmät esiin, ja öljyjä sisältävä koostumus on helppo levittää. L’Oréal Paris Color Queen Mono Eye Shadow 26 Stunner 9,90 e.
Kommentoi +