Uusi yöseerumi yllätti – heti heleämpi iho: ”Sellainen olo, että wau!”
Mainos: NIVEA
Uusi yöseerumi yllätti – heti heleämpi iho: ”Sellainen olo, että wau!”
Lukijoista koottu testiryhmä yllättyi siitä, kuinka nopeasti uuden NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumin vaikutukset näkyivät. Jyväskyläläinen Suvi Ekroos, 39, huomasi eron kasvoissaan jo ensimmäisinä aamuina. Iho oli kuulas, tasainen ja hyvin kosteutettu.
9.11.2022

A-lehtien lukijoista koottu testiryhmä ihastui uuteen NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumiin. Peräti 89 prosenttia tuotetta testanneista kertoi, että voisi käyttää Nivea Q10 -tuotteita jatkossakin.

Nivean testiryhmään osallistui 46 tavallista suomalaista naista, joiden ikäskaala on 30-75 vuotta. He testasivat tuotetta neljän viikon ajan, minkä jälkeen kiittävän arvosanan yöseerumille antoi 63 prosenttia vastaajista.

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumi vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Sen huomasivat myös testaajat, jotka kommentoivat muun muassa näin:

”Ihossa näkyy selkeä vaikutus. Se on kuulaampi ja pienissä rypyissä on siloittumista, jopa sibeliusrypyssä kulmien välissä.”

Mielestäni kaulan iho muuttui kimmoisammaksi, pienet alkavat rypyt hälvenivät.

”Hyviä tuloksia tuli yllättäen vajaassa viidessä viikossa, rypyt madaltuivat ja pehmenivät.”

”Iho oli levännyt, kiinteämpi ja hehkeä. Ihohuokoset pienenivät.”

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Beauty Sleep Serum -yöseerumin mieto tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ja valmistelee sen yöunille.

Sileä iho aamulla

Nivean uusi yöseerumi auttaa saamaan kaiken mahdollisen hyödyn ihon luonnollisesta uusiutumisesta ja korjautumisesta yön aikana.

Monet A-lehtien testiryhmän osallistujista huomasivat seerumin uudistavan ja palauttavan vaikutuksen siitä, että iho tuntui aamulla sileältä. Kaikista eniten tuote sai kiitosta siitä, kuinka hyvin se kosteutti ja kiinteytti ihoa. Myös heleyttävä vaikutus sai paljon kehuja.

”Ihostani tuli pehmeämpi, sileämpi ja jotenkin kuulaampi.”

”Iho oli huomattavasti samettimaisempi.”

”Aamulla iho oli raikas ja kosteutettu, ja oli helppoa alkaa meikkaamaan.”

Yöuni ja seerumi saavat kasvoni ihon tuntumaan hehkuvammalta ja kiinteämmältä aamulla.

”Ihosta tuli pehmeä ja heleä.”

”Iho on aamuisin ollut jotenkin raikkaamman ja virkeämmän näköinen, ei tunkkainen.”

Suvi Ekroos, 39, Jyväskylä: Ruusufinnin jälkeen huolellista ihonhoitoa - ”Sellainen olo, että wau!”

Forty and fabulous, eli neljäkymmentä ja upea! Sitä tavoittelee yksi Nivean testiryhmään osallistuneista, jyväskyläläinen Suvi Ekroos, 39. Kun pyöreitä vuosia tulee mittariin, hän haluaa olla paras mahdollinen versio itsestään.

Tätä varten Suvi aloitti säännöllisen voimaharjoittelun jo muutama vuosi sitten. Toinen tärkeä polku on ihmisenä kasvaminen, mikä tarkoittaa esimerkiksi elämäntyytyväisyyden pohtimista ja hauskoihin tempauksiin osallistumista.

Mutta eivät nelikymppiset Suville mikään kriisin paikka ole, päinvastoin. Voivottelun sijasta hän ajattelee, että elämä on vasta puolivälissä.

Koulut on käyty ja on mielekäs työpaikka, nythän tässä vasta rupeaa olemaan kivaa! 40 on ehdottomasti uusi 18!

Kulttuurituottajan ja filosofian maisterin koulutuksen saanut Suvi toimii parkour- ja sirkustuottajana. Hän rakastaa työtään ja työskentelyä luovan liikunnan alan ihmisten kanssa.

Suvin perheeseen kuuluvat mies ja 10-vuotias tytär.

Eron huomasi heti

Reilut pari vuotta sitten Suvi paini erittäin ärhäkän vaivan kanssa. Suvi oli saanut kasvoihinsa ruusufinnin, joka ei rauhoittunut millään. Lopulta puolen vuoden mittainen kuuri vahvaa isotretinoiinia auttoi, mutta hintana olivat lääkkeen ikävät sivuvaikutukset, kuten ihon voimakas kuivuminen.

Tosin kuivaan ihoon Suvi oli jo tottunut, sillä sitä vastaan hän oli taistellut melkein koko ikänsä. Pahimmillaan kasvojen iho oli niin kuiva, että nenänpielet halkeilivat.

Kuivuusongelman ja sittemmin ruusufinnin takia Suvi on aina keskittynyt huolellisesti hoitamaan ihoaan. Tuotteiden kanssa on oltava tarkka, mutta uusien tehokkaiden tuotteiden löytäminen kiinnostaa. Siksi Suvi innostui heti myös NIVEA-yöseerumin kokeilemisesta.

Ensin jännitin, että entä jos seerumi ei olekaan minulle sopiva. Sitäkin veikeämpää oli, kun tuotteesta tuli heti sellainen olo, että wau!

Suvi huomasi vaikutuksen kasvoissaan jo ensimmäisinä aamuina.

"Tutkin ihoa lähtiessäni laittamaan arkimeikkiä, niin iho oli tosi kuulas, tasainen ja hyvin kosteutettu."

Suvi pitää kätevänä sitä, että kosteutus tapahtuu yön aikana. Illalla kasvoihin laitettu seerumi ei jättänyt tahmaista tunnetta, vaan imeytyi hyvin. Tuotteen tuoksua hän kehuu miedoksi ja miellyttäväksi.

"Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä!"

Tuoksu rentoutti

Nivea muistutti testiryhmään osallistuneita levittämään tuotetta kasvojen lisäksi myös kaulalle ja dekolteelle. Näiden alueiden kosteuttaminen on yhtä tärkeää kuin kasvojen. Silloin oikeuksiinsa pääsee myös seerumin patentoitu Sweet night -tuoksu, joka rentouttaa sekä rauhoittaa mieltä ja valmistelee sen yöunille. Tuoksu ja sen rentouttava vaikutus keräsivät runsaasti kehuja.

”Tuote tuntui hyvältä ja rentoutti kyllä.”

Iho tuli pehmeämmäksi ja kosteutetuksi. Aloin nukahtaa ja rentoutua jo alkuillasta, mikä on iso asia, kun on ollut uniongelmia.

”Iho tuntuu ihanan sileältä heti seerumin imeytymisen jälkeen. Tuoksu on sopivan mieto ja rauhoittava.”

”Tuotteen tuoksu auttoi rentoutumisessa ja valmistautumisessa nukkumiseen.”

Nina Lepistö, 48, Kustavi: Merituuli piiskaa kalastajan kasvoja – ”Elämäntapa vaatii tuotteilta vähän enemmän”

Nivean testiryhmään osallistunut Nina Lepistö, 48, on joutunut aina vähän painimaan ihonsa kanssa. Ikääntyminen on kuitenkin tehnyt hyvää, sillä viime vuosina iho on ollut paremmassa kunnossa kuin koskaan. Myös ihon rasvaisuudesta on viimeinkin ollut hyötyä, sillä juonteet ja muut ikääntymisen merkit näkyvät usein voimakkaammin kuivassa ihossa.

Nina viettää paljon aikaa merellä, sillä pari vuotta sitten hän erosi pitkästä liitosta ja muutti Kustaviin. Suuri syy asuinpaikan valintaan oli kalastusharrastus, ja onnekseen hän sai myös oman alansa töitä sihteerinä. 22-vuotias tytär asuu Turussa.

Kylmä ja tuuli rasittavat ihoa ympärivuotisilla veneilyretkillä.

Tämä elämäntapa kyllä vaatii tuotteilta vähän enemmän, sillä altistun vesillä myös tosi paljon auringolle.

Nina haluaa silti pitää ihonhoidon hyvin simppelinä.

"En jaksa pelata lukuisten putkiloiden kanssa, vaan haluan muutaman laadukkaan tuotteen."

Erinomainen hinta—laatu-suhde

Ninan kokemus testattavana olleesta NIVEAn yöseerumista on todella positiivinen. Hän kertoo tietävänsä tuotteista aina heti, pitääkö siitä.

"Tuoksu ja koostumus kertovat paljon. Tämä imeytyi heti, iho jäi miellyttävän tuntuiseksi ja tuoksu oli hyvä. Olen aika herkkä tuoksujen kanssa, mutta tässä se ei ollut liian voimakas."

Ninalle, jolla on sekaiho, yöseerumi riitti tähän vuodenaikaan iholle yksinään. Yövoidetta hän ei käyttänyt.

Vaikka testijakson aikanakin viihdyin paljon tuulessa ja viimassa, niin iho ei kuivunut yhtään. Kyllä tämä jää minulle käyttöön!

Aiemmin Nina on usein kääntynyt hinnaltaan kalliimpien tuotteiden puoleen, mutta NIVEAn yöseerumin hinta—laatu-suhdetta Nina kehuu erinomaiseksi. Kaiken lisäksi pakkaus on erittäin riittoisa.

"Tätä voisi suositella ihan kaikille jo pelkästään hintansakin puolesta!"

Nina sanoo arvostavansa paljon nimenomaan luonnollista kauneutta.

"Mielestäni ikääntyminenkin on kaunista. En etsi tuotteita, jotka hävittävät juonteet, rypyt ja elämisen jäljet, mutta toki haluan antaa iholle sen, mitä se sillä hetkellä tarvitsee."

Helppo käyttää

Testiryhmäläiset jakoivat kiitosta myös uutuustuotteen helppokäyttöisyydelle, riittoisuudelle, kätevälle pumppupullolle ja levittyvyydelle. Huimat 85 prosenttia testaajista kertoi, että voisi suositella yöseerumia ystävilleen.

”Tuotetta oli mukava käyttää. Koostumus oli pehmeä ja helposti levittyvä.”

Olen suositellut tuotetta jo usealle kaverilleni ja lisäksi aion itsekin jatkaa käyttöä.

”Tykästyin tuotteeseen kovasti ja olen erittäin onnellinen, että pääsin testaamaan sitä. Ihana seerumi!”

Katja Valjakka, 43, Mikkeli: Iltarutiini rauhoitti nukkumaan – ”Tässä iässä kosteutus on tärkeintä”

Katja Valjakka, 43, kuuluu siitä harvinaiseen joukkoon, että hänen ihonsa on aina ollut hyvä. Mitään suuria ongelmia ei ole ollut, mutta toisaalta Katja on kyllä aina myös hoitanut ihoaan tunnollisesti. Hän innostui heti Nivean uuden yöseerumin testaamisesta.

Puhdistusvoide, kasvovesi ja kosteusvoide ovat olleet hänelle melkeinpä samanlainen rutiini kuin hampaiden pesu. Myös yövoide ja silmänympärysvoide ovat olleet käytössä, mutta seerumeihin hänellä ei ollut kosketusta ennen testiryhmää.

Katja tekee päivätyötä sairaanhoitajana ja asuu Mikkelissä 18-, 17- ja 11-vuotiaiden lastensa kanssa.

Päästyään mukaan testaamaan NIVEAn yöseerumia hän otti sen käytöstä heti itselleen uuden, rauhoittavan iltarutiinin.

Katja levitti seerumin huolellisesti ja nautti sen miedosta tuoksusta sekä iholle jäävästä hyvästä, kosteuttavasta tunteesta. Sama tunne oli vielä aamullakin, kun hän pesi ja puhdisti kasvot.

Tässä iässä nimenomaan kosteutus on tärkeintä, nyt sen vasta oikeastaan oivaltaa.

Oikea NIVEA-fani

Etukäteen Katjaa vähän arvelutti NIVEAn yöseerumin tuoksu, sillä hän on vähätuoksuisten tuotteiden ystävä.

"Mutta yllättävää kyllä, pidin siitä tuoksusta!"

Katja kertoo käyttäneensä NIVEAn tuotteita ahkerasti aiemminkin. Hän arvostaa niiden hinta-laatu-suhdetta ja helppoa saatavuutta. Ostaminen on helppoa, kun laadukas ihonhoitotuote sujahtaa mukaan ruokakauppareissulla.

"Ja jos on vaikka unohtanut ottaa jonkin purkin reissuun mukaan, on helppoa, kun voi kaupasta eväitä hakiessa ostaa myös NIVEAn tuotteen."

Usein Katjan 17-vuotias tytär käyttää samoja tuotteita kuin äitinsä, mutta testiseerumipurkille hänellä oli pääsy kielletty.

"Sitä en raaskinut antaa, vaan olen sanonut, että tämä on äitin purkki", Katja nauraa.

Ikääntymisen merkkeihin hän suhtautuu lempeästi.

En ota kaiken kaikkiaan siitä pulttia. Kyllähän terveellisillä elämäntavoilla, rutiineilla, ihon puhtaudesta ja kosteustasapainosta huolehtimalla ja itsestä huolehtimalla pystyy vaikuttamaan myös ulkoiseen olemukseen.

NIVEAn yöseerumi jää Katjalle käyttöön.

NIVEAn uusi Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumi vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Seerumi auttaa ihoa saamaan kaiken mahdollisen hyödyn ihon luonnollisesta uusiutumisesta ja korjautumisesta yön aikana. Sisältää 2x enemmän* Q10-koentsyymiä sekä ihoa korjaavaa ja uudistavaa B5-provitamiinia.

*NIVEA Q10-yövoiteeseen verrattuna.

Seerumi rentouttaa ihoa ja nopeuttaa sen palautumista päivän jälkeen. Se myös kosteuttaa ja vahvistaa ihoa sekä tasoittaa ryppyjä, aamulla iho näyttää ihanan levänneeltä ja kauniin sileältä. Erityinen patentoitu Sweet night -tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä ja valmistelee sen yöunille.

Kommentoi +