Uudet puolet esiin: Seija, 62, ja rennon värikäs ja naisellinen tyyli – kurkkaa ihanat kuvat
Tyyli
Uudet puolet esiin: Seija, 62, ja rennon värikäs ja naisellinen tyyli – kurkkaa ihanat kuvat
Raikkaat väriyhdistelmät ja yllättävät materiaalit tuovat klassisiin asuihin uutta twistiä. Rennon naisellinen tyyli istuu täydellisesti lukijamallille Seijalle.
Teksti

Kuvat

27.10.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Seija Ojansivu, 62

Pituus: 173 cm

Vaatekoko: 40–42

Ammatti: sairaanhoitaja

Asuinpaikka: Tampere

Toiveet muutokselle: Seija pukeutuu töissä työvaatteisiin. Niiden vastapainoksi hän kaipaa nuorekkaan naisellisia vapaa-ajan vaatteita.

Seija Ojansivu

Letkeästi lätäköiden yli: kuosillinen huivi elävöittää yksivärisen neuleen

Neule 259 e, Gestuz. Hame 455 e, Max Mara. Hattu 69 e, KN Kati Niemi. Huivi 35 e, & Other Stories. Laukku 99,90 e ja saappaat 199,90 e, Unisa. Lenox-nojatuoli ja Chandol-villamatto, Jotex.

Pehmoinen neule on sesongin luottovaate. Mitä muhkeampi, sitä trendikkäämpi se on. Naisellinen, midimittainen vekkihame antaa sille kivaa kontrastia. Syksyn mukana saapuvat asusteet: rennot mokkasaappaat, huivi ja huopahattu. Hattu lämmittää viileällä säällä ja pelastaa huonona hiuspäivänä.

Seija sanoo olevansa vilukissa, joten lämpöinen kohoneule oli kuin tehty hänelle: ”Violetti väri yllätti positiivisesti.”

Kesämekon jatkot

Mekko 39,99 e, Reserved. Pooloneule 14,99 e, Mohito. Leveä vyö 39 e ja kapea vyö 29 e, & Other Stories. Korvakorut 83 e, Pernille Corydon.

Kukkamekosta ei tarvitse luopua syksyn tullen. Lempivaatetta voi käyttää viileilläkin keleillä, kun sen alle sujauttaa pooloneuleen ja paksut sukkahousut. Nyt korostetaan uumaa: leveä vyö ryhdistää selän ja luo tiimalasi­efektin. Jos kaapistasi löytyy vain kapeita vöitä, kiedo niitä muutama vyötäisille. Epäsymmetriset korvikset viimeistelevät runsaan tyylin.

Tämä asukokonaisuus oli suosikkini. Rakastan kukkakuoseja, ja mekko oli juuri minun tyyliseni.

Liivi tuli takaisin

Huppari 29,95 e, housut 39,95 e, laukku 19,95 e ja sneakerit 39,95 e, Zara. Liivi 469 e, Andiata.

Sporttinen tyyli päivittyy skarpilla villakangasliivillä ja prässihousuilla. Niiden pariksi voit yhdistää myös kauluspaidan, poolon tai neuleen. Tikattu pikku­laukku jättää kädet vapaiksi, ja siihen mahtuu kaikki tarpeellinen. Trendikkäät sneakerit ovat nyt tasapohjaiset.

Seija ihastui raikkaaseen ja rentoon asuun.

Hupparit ovat luottotuotteitani ja huput pitävät viiman loitolla, kun liikun pyörällä.

Mukavaa sen olla pitää

Takki 39,95 e ja housut 39,95 e, Zara. Poolopaita 17,99 e, Bik Bok. Korvakorut 34,90 e, Kaiko. Loaferit 119 e, Ralph Lauren / Stockmann. Köpenhamn-sohvapenkki nahka­tyynyllä, Jotex.

Tämä asukokonaisuus on nappivalinta, jos haluat vaihto­ehdon perinteiselle housupuvulle. Kimonosta mallia ottanut kietaisutakki on yhtä aikaa rento ja ryhdikäs. Suora­linjaiset housut tasapainottavat alavartalon mittasuhteita ja vajaamittaiset lahkeet korostavat kauniisti kenkiä. Raikas poolo kirkastaa kasvot.

Seija piti etenkin asun värimaailmasta ja materiaalista: ”Tämä sopii niin illanviettoihin kuin kotiasuksi. Ja loaferit ovat ihanat!”

Meikkivinkki: näin tuot silmät esiin

Seijan mielestä vuorotyö tekee välillä katseesta väsyneen. Näin meikki voi piristää:

1. Pohjusta luomet ja puuteroi ne kevyesti.

2. Rajaa silmät ja levennä rajausta ulkonurkkaa kohti. Levitä keskitummaa luomiväriä ripsirajasta laskeutuneen luomen alareunaan asti eli kohtaan, jossa luomi taittuu. Häivytä.

3. Taivuta ripset ja lisää ripsiväri. Muotoile kulmat, mutta älä nypi niitä liikaa. Ohuet kulmat korostavat luomien raskautta.

Tukea ja joustoa

Vapaata leikkiä Kun pidät sävymaailman yhtenäisenä, voit huoletta leikitellä erityylisillä vaatteilla ja asusteilla.

Lämmössä aktivoituva tyvikohottaja antaa kestävän tuen tyveen tai haluamiisi osioihin. Four Reasons Professional Root Booster 17,90 e. Kuituvaahto tuo runsautta ja ryhtiä. Four Reasons Professional Fiber Mousse 17,90 e.

Meikki ja hiukset: Ia Luhtanen.

Hiukset Four Reasons Professional. Hiusten pesu viileää sävyä ylläpitävällä No Yellow -sampoolla. Muotoilu lämpöaktiivisella Root Booster -tyvi- kohottajalla sekä joustavaa tukea antavalla Fiber Mousse -kuituvaahdolla. Viimeistely tuuheuttavalla Elastic Volume Spray -volyymisuihkeella ja pehmeyttä tuovalla Dry Shine Spray -kiiltosuihkeella.

1 kommentti