Uudet puolet esiin! Merja, 56, on pukeutujana minimalisti, joka löysi värit – kurkkaa ihana tyylimuutos ja inspiroidu
Tyyli
Uudet puolet esiin! Merja, 56, on pukeutujana minimalisti, joka löysi värit – kurkkaa ihana tyylimuutos ja inspiroidu
Kesä tulee ja vaatekaapissa on vain mustaa? Lukijamalli Merja esittelee uudet luottoasut, joissa on ihanasti väriä ja jujua.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 12.5.2021
Kauneus ja Terveys

Merja Vesanen, 56

Pituus: 162 cm

Vaatekoko: 34–36

Ammatti: Senior research consultant

Asuinpaikka: Helsinki

Toiveet muutokselle: Löytää monikäyttöisiä vaatteita sekä saada vinkkejä värien käyttöön ja niiden yhdistelemiseen.

1. Käytä 1970-luvun värejä raikkaasti

Tummasävyinen konjakki ja viileä pastelli luovat mielenkiintoisen väri­yhdistelmän. Vaaleat farkut tuovat asuun raikkautta. Housujen lahkeet jatkavat leveinä ja maata viistävinä tänäkin kesänä.

Farkut 49,99 e, Lindex. Poolo 19,99 e ja takki 49,99 e, Mango. Laukku 129,90 e ja pistokkaat 99,95 e, Unisa. Betty-tuoli ja rahi Formverk.

2. Sekoita viileitä ja lämpimiä sävyjä

Nyt yhdistetään rohkeasti viileitä ja lämpimiä sävyjä. Helpointa on kokeilla aluksi vain kahta erilaista sävyä. Valitse ihoa vasten sinulle sopivampi sävy. Laatikkomainen alaosa ja yläosa toimivat hyvin yhdessä, kun jätät vyötärön edestä näkyviin.

Neule 79 e ja hame 79 e, COS.

Vinkki! Voit pukea mekon alle poolon, jolloin saat asuun kerroksellisuutta.

3. Muista myös valkoisen eri sävyt

Kokovalkoinen asu on täydellinen aurinkoiseen kevätpäivään. Jujuna on pukea valkoisen eri sävyjä keskenään. Ne toimivat parhaiten, kun materiaalit ovat erilaisia. Luonnonvalkoinen on pehmeämpi kasvoja vasten kuin vitivalkoinen. Värikkäät sukat ryhdistävät rennon mekon.

Neuletakki 49,99 e ja mekko 89,95 e, Selected. Lenkkarit 115 e, sukat 7 e, ja laukku 79 e, COS.
Leveissä farkuissa ja poolossa olin mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta ne tuntuivatkin yllättävän kivoilta. Sain rohkeutta kokeilla uutta.

4. Rentouta jakkupuku

Kevään jakkupuvuissa on volyymia niin hartioissa kuin lahkeissa. Trendikäs valitsee halkiohousut. Sujauta bleiserin alle t-paita kauluspaidan sijaan. Vyötärö tulee esiin, kun paita on housujen alla.

Jakku 69,99 e ja housut 59,99 e, Y.A.S. T-paita 15,99 e ja korvikset 12,99 e, Mango. Sandaalit 149 e, Vamsko, ja sukat 9,95 e, Lindex.

Vinkki! Mitä alemmas lahkeet ulottuvat, sitä pidemmältä jalat näyttävät.

Lisää sävyä ja tukea

Sensai Bronzing Gel -sävygeeli tuo kasvoille auringon lämpöä. 39 euroa. Authentic Beauty Concept Gritty Wax Paste -vaha antaa hiuksille vahvaa tukea ja eroteltavuutta. 26,30 e.

Meikki vuotaville silmille

Kosteuta silmät silmätipoilla. Pohjusta yläluomi pohjustusaineella tai hyvin pitävällä vaalealla luomivärillä kulmakarvoihin asti, lisää halutessasi puuteria. Tee rajaus kajalilla ja lukitse se tummalla luomivärillä. Käytä veden- tai säänkestävää ripsiväriä.

Kommentoi +