Yhtä en vaihda! Tyyligurujen luottotuoksut muistuttavat äidistä, kesästä ja Italiasta – kurkkaa suosikit!
Kauneus
Yhtä en vaihda! Tyyligurujen luottotuoksut muistuttavat äidistä, kesästä ja Italiasta – kurkkaa suosikit!
Suosikkituoksu tuo itsevarmuutta, kehuja ja muistuttaa ihanista asioista. Viisi tyyligurua paljastaa luottotuoksunsa. Löytyykö täältä sinunkin suosikkisi?
Teksti

Kuvat
,,

17.2.2021
 |
Kauneus ja Terveys

Raili Hulkkonen: "Toivon tuoksulta aiempaa enemmän rohkeutta"

Meikkitaiteilija ja yrittäjä Raili Hulkkosen luottotuoksu on Hermès Eau de Rhubarbe Ecarlate (103 e/100 ml).

”Nuorempana suosin kevyitä ja raikkaita tuoksuja, kuten Issey Miyaken parfyymeja. Lapseni astman myötä jätin tuoksut ja korvasin ne miedoilla ja raikkailla vartaloemulsioilla.

Seuraava vaihe tuoksuelämässäni oli jännittävä Clinique Aromatic Elixir. Suihkautin tuoksua ilmaan ja pyörin siinä alastomana kuin Marilyn Monroe konsanaan.

Tämä raparperituoksu on ollut suosikkini jo jonkin aikaa. Se, että ihailin muotitaloa, houkutteli kokeilemaan sitä.

Toivon hajuvedeltä sopivasti raikkautta, vähän vihreyttä (kuten hyvältä valkoviiniltäkin), mutta aiempaa enemmän rohkeutta. Johtuuko se kenties iästä?”

Anne Kukkohovi: "Minulla on tuoksu joka tilanteeseen"

Malli ja yrittäjä Anne Kukkohovi luottaa Byredon koko valikoimaan (120 e/100 ml).

”Törmäsin näihin tuoksuihin vuosia sitten Milanossa ja koukutuin heti. Jokainen on erilainen ja liittyy eri hetkiin.

Jos tarvitsen itseluottamusta, suihkautan Black Saffron -tuoksua, arkeen sopii Blanche, matkustamiseen Gypsy Water ja treffeille Bal d’Afrique.

Työtapaamisiin käytän tuoksua, johon olen saanut keksiä nimen ja se on tietenkin merkkini mukaan Supermood.

Tulipe-tuoksu liittyy äitiini ja hänen viimeiseen elinvuoteensa, jolloin käytin sitä. Siksi se on haikea ja hiukan vaikeakin. Tuoksua on aina kotonani, mutta en koskaan suihkuta sitä ylleni. Haluan säästää sitä emotionaalisista syistä.”

Suvi Tiilikainen: "Minun ei enää tarvitse vaihtaa tuoksua"

Malli ja yrittäjä Suvi Tiilikaisen luottotuoksu on Dolce & Gabbana 3 L'imperatrice Eau de Toilette (90,50 e/100 ml).

”Tämä on ollut lempituoksuni jo vuosia. Ennen kuin hankin sen itselleni, ihastelin sitä ystävälläni. Tuoksu oli täydellinen, sopivan raikas. Meikki­keikalla tavaratalossa suihkautin sitä tauolla kädelleni ja huomasin, että se myös pysyy pitkään.

Kerran kehuin asiakkaani tuoksua. Se oli tämä sama, en vain tajunnut. Ihmiset myös kysyvät minulta halatessa, mikä ihana tuoksu minulla on.

Aiemmin vaihdoin hajuvesiä tiuhaankin ja minulla oli erikseen kesä- ja talvituoksut, mutta ei enää. En ole löytänyt tämän voittanutta.”

Nora Soini: "Tässä on kesämuistot pullossa"

Viestintäyrittäjä Nora Soinin luottotuoksu on Gucci Bloom Eau de Parfum (75,90 e/30 ml).

”Kun löydän sen oikean tuoksun, en kovin helposti vaihda uuteen. Olen luonteeltani nopeiden päätösten ihminen, mutta tuoksujen valinnassa se ei toimi. Edellistäkin käytin monta vuotta.

Korona-aikana tuoksun saatavuus huononi merkittävästi. Otin sen haasteena, ja se kannatti! Löysin uuden suosikin. Ensimmäiseksi ihastuin ­upeanväriseen ja tyylikkääseen pulloon.

Yksi tuoksun pääraaka-aineista on jasmiinin­kukasta uutettu öljy, joka tuo mieleeni ihastuttavat muistot. Kesäpaikkamme pihassa Saarenmaalla kasvaa valtavia, vanhoja jasmiinipensaita. Niiden alkukesän tuoksu on huumaava.”

Jenny Jansson: "Suosikkini jakaa mielipiteitä"

Meikkitaiteilija Jenny Janssonin luottotuoksu on Acqua di Parma Colonia Eau de Cologne (91 e/50 ml).

”Tämä vuonna 1916 luotu tuoksu on seurannut mukanani jo vuosia. Se on upea klassikko, joka ei saa varauksetonta ihastusta kaikilta, vaan jakaa mielipiteitä.

Pahimmassa tapauksessa se muistuttaa sitruunaista ilmanraikastajaa, mutta silloin kun se sopii iholle, siinä erottuvat elegantisti laventelin, santelipuun ja patsulin vivahteet.

Jokainen merkin tuoksu on luotu Italiassa käsityönä. Niissä on käytetty apuna sukupolvelta toiselle siirtyneitä perinteisiä tekniikoita. Se on ihana.”

Kommentoi +