Tuuhea tukka on suoristusraudan päässä! Katso ohjeet uudenlaiseen tyvikohotukseen
Kauneus
Tuuhea tukka on suoristusraudan päässä! Katso ohjeet uudenlaiseen tyvikohotukseen
Jos kaipaat nostetta elämääsi ja hiuksiisi, tee tupeeraus, joka kestää. Sen salaisuus on suoristusraudassa.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 23.12.2020
Trendi

Tupeeraus on helpoin ja varmin tapa saada hiuksen tyveen kunnolla nostetta. Muhkeus saattaa kuitenkin kadota päivän mittaan varsinkin liukkaassa tukassa. Paremman kestävyyden saa lukitsemalla kohotuksen lämmöllä.

1.

1.  Aloita tyven k­ohotus päälaelta. Ota sopivan kokoinen osio ja tupeeraa rauhallisesti tyveä tupeeraus­harjalla tai -kammalla. Liikuta kampaa aina hius­osion alapuolella. Tällöin tupeeraus ei jää näkyviin hiusten päälliosiin. Pidä liikkeet rauhallisina ja hallittuina, ettet vaurioita hiuksiasi.

2.

2.  Lämmitä suoristus­rauta. Alhainen, noin 160 asteen lämpötila riittää kohotuksen lukitsemiseen. Painele kuumalla raudalla tupeerattua osiota hyvin kevyesti. Liikuta sitä ­samalla pitkin hiusta. Älä paina rautaa tiiviisti kiinni, ettei tupeerattu kohta litisty. Nosta valmis osio ylös ja kiinnitä tarvittaessa hiusklipsillä. Ota aina seuraava osio edellisen alapuolelta. Jatka, kunnes haluttu tuuheus on saavutettu.

3.

3.  Viimeistele kampaus harjaamalla pöyhkeä tukka hillitymmäksi tiheäharjaksisella harjalla tai käyttämälläsi tupeerausharjalla. Siisti hiusten päälliosia vain kevyesti ja varo harjaamasta tuupeerattua tyveä auki.

Juttu on julkaistu aiemmin Trendissä.

Kommentoi +