Tutustu Turun parhaisiin kirpputoreihin! 5 ihanaa ja persoonallista second hand -liikettä
Kirpputorit
Tutustu Turun parhaisiin kirpputoreihin! 5 ihanaa ja persoonallista second hand -liikettä
Listasimme Suomen parhaat kirpputorit ja pyysimme siihen apua Kauneus ja Terveys -lehden ja Eevan Facebook-sivuille. Näitä kirpputoreja seuraajamme suosittelivat.
Teksti

Kuvat
,

29.9.2023
 |
Eeva

1. Maanantai Market

Turun keskustassa sijaitseva rento ja raikas second hand -liike. Maanantai Markettiin voi mennä tekemään ihania löytöjä tai myymään aikuisten vaatteita ja asusteita. Myyntijakson voi varata netistä ja jakaa vaikka kaverin kanssa. Kirppistuotteiden lisäksi myynnissä on tarkkaan valikoituja tuotteita, kuten marketin oman brändin, Maanantaimallin, koruja. Maanantai Marketissa voit poiketa viikon jokaisena päivänä!

Kristiinankatu 6, 20100 Turku

Maanantai Market

2. Dirty Hippies Secondhand & Lifestyle

Aikuisten vaatteiden laadukas second hand -putiikki ja verkkokauppa. Myynnissä erikokoisia vaatteita sekä asusteita ja kenkiä. Myyntijakson voi varata netistä. Jos löytää verkkokaupasta kivan tuotteen, sen voi ostaa joko postituksella tai noutaa liikkeestä. Kauppa on auki maanantaista lauantaihin.

Kristiinankatu 10, 20100 Turku

Dirty Hippies Secondhand & Lifestyle

3. Puutorin Kirppis

Turun Puutorilta lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva, monipuolinen ja moderni kirpputori, joka toimii kahdessa vierekkäisessä tilassa. Puutorilla on myös verkkokauppa, josta voi tehdä löytöjä. Myyjän on mahdollista varata täyspalvelu, jolloin työntekijät hoitavat kaiken hinnoittelusta esillepanoon. Molemmat liiketilat ovat auki päivittäin!

Brahenkatu 14, sisäpiha, 20100 Turku

Puutorin Kirppis

4. Taika Second Hand Shop

Suuri lastenkirppis, joka sijaitsee Satakunnantiellä. Kaupassa on myynnissä myös jonkin verran aikuisten second hand -vaatteita! Mukava paikka lapsille, sillä tiloissa on alsten leikkipaikka, imetyshuone ja mikro lastenruokien lämmitykseen. Oman myyntipaikan voi varata helposti netistäkin. Liikkeessä on myös myynnissä uusia tuotteita, kuten lastentarvikkeita, asusteita ja koruja. Kauppa on auki maanantaista lauantaihin.

Satakunnantie 102, 20320 Turku

Taika Second Hand Shop

5. UFF Vintage Turku

Uffin Vintage-myymälä, jonka valikoimasta löytyy muun muassa vaatteita, kodin tekstiilejä, kenkiä, laukkuja, asusteita, kirjoja, koruja, mattoja ja peittoja sekä pientavaroita. Tuotot menevät hyväntekeväisyyteen! Turun Vintage UFFin liike on avoin

na viikon jokaisena päivänä.

Humalistonkatu 5, 20100 Turku

Jäikö sinun suosikkisi listalta pois? Jatketaan hyvien vinkkien listaa kommenteissa!

UFF Vintage Turku
2 kommenttia