Parhaat putsarit tekevät paljon muutakin kuin ihonpuhdistuksen – katso täältä testin viisi voittajaa!
Kauneus
Parhaat putsarit tekevät paljon muutakin kuin ihonpuhdistuksen – katso täältä testin viisi voittajaa!
Millainen puhdistustuote sopii herkälle iholle, entä meikkaajalle? Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi 12 uutuusputsaria ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin. Löydä täältä uusi suosikkisi!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 19.3.2021
Kauneus ja Terveys

Paras meikkaajalle

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser, 36,90 e.

Voidemainen puhdistus on hyvä vaihtoehto etenkin vähän tuhdimpien meikkien suosijoille, sillä rasva liottaa meikin paremmin kuin öljytön putsari. Tämä vegaaninen oliivinlehti­uutetta ja aloe veraa sisältävä voide pehmittää ja kosteuttaa ihoa.

Paras herkälle iholle

Bybi Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser, 25,50 e.

Kiukustunut iho puhdistuu ja rauhoittuu kauramaitoa ja -uutetta sekä probioottista kookosjogurttia sisältävällä vegaanisella voiteella. Pieni nokare riittää kasvoille ja kaulalle. Kierrätettävä pakkaus pitää omantunnonkin puhtaana.

Paras kuivalle iholle

Unna Nordic Usva Cleansing Oil, 28 e.

Geeli ja öljy eivät yleensä mahdu samaan purkkiin. Nyt mahtuvat, ja hyvä niin! Viinirypäleen siemenöljy ja risiiniöljy pehmentävät ihoa. Geelimäinen koostumus taas takaa, että iho tuntuu juuri niin raikkaalta kuin toivot. Vegaaninen.

Paras epäpuhtaalle iholle

Sensai Silky Purifying Clear Gel Wash, 53,20 e.

Liian järeä putsari voi saada ihon rasvoittumaan entistä enemmän. Tämä silkkinen, miedontuoksuinen puhdistusgeeli onkin täydellinen talvipuhdistus tukkeutumiseen taipuvalle iholle. Se puhdistaa meikin ja ihon mutta ei kuivata.

Paras kiireiselle

Ecooking Cleansing Scrub, 29 e.

Karhealle ja samealle talvi-iholle kuoriva vegaaninen puhdistusaine on loisto­valinta, kunhan ihosi ei ole äärimmäisen kuiva tai herkkä. Hiili­puuteri ja glykolihappo kuorivat ja luomumanteli­öljy ravitsee ja pehmentää ihoa. Säästät aikaa, tilaa ja jopa rahaa.

Kommentoi +