KT testasi kuivan ihon kosteusvoiteet – löydä juuri sinulle paras kosteuttaja
Kauneus
KT testasi kuivan ihon kosteusvoiteet – löydä juuri sinulle paras kosteuttaja
Kuivan ihon kosteusvoiteissa on mistä valita! Kaipaatko voiteen meikin tai maskin alle? Tai tarvitsetko ennemmin kiinteyttävää voidetta? Kauneus ja Terveys valitsi viisi parasta kosteuttajaa.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 3.2.2021
Kauneus ja Terveys

1. Paras kosteusvoide meikin alle

Atopik Kosteuttava Hyaluronivoide 33,50 e.

Tässä voiteessa on kosteutta sitovaa hyaluroni­happoa, ja sen kyllä huomaa. Iho silottuu ja pehmenee silmissä. Voide on hyvä valinta talven viimassa kuivahtaneelle seka­iholle. Se humahtaa ihoon välittömästi, joten meikin voi levittää saman tien. Luonnonkosmetiikkaa.

2. Paras pika-apu kuivalle iholle

Mádaran SOS+ Rich Hydra-Barrier Cica Cream 33 e

Tämä luonnonkosmetiikkavoide taltuttaa punoituksen ja rohtumat, johtuvat ne sitten pakkasesta, viimasta tai pitkistä päivistä päätteellä. Miedontuoksuinen voide imeytyy yllättävän nopeasti ollakseen niin täyteläinen. Meikin voi levittää iholle heti, kun on pukenut sukkahousut.

3. Paras kuivan ihon korjaaja

Medik8 Ultimate Recovery Intense 55 e

Sipaisu beetaglukaania sekä arnikkaa sisältävää voidetta tuntuu siltä kuin kietoisi ihon untuva­peittoon ja toivottaisi sille hyvää yötä. Kireys, kuivuus ja punoitus ovat tiessään. Jos kasvot hilseilevät esimerkiksi happo­kuorinnan takia, sekin helpottaa parilla voitelulla.

4. Paras maskivoide

Diego dalla Palma Oh My Bodyguard! Hygienizing Protective Barrier Cream 26 e

Onko ihosi ärsyyntynyt maskin käytöstä? Kevyt kosteuttaja suojaa ihoa sekä vahvistaa sen omaa suojamuuria. Voiteen sisältämä hopea ehkäisee näppyjä ja puuvillaöljy pehmittää ihoa. Tämä sopii myös pintakuivahtaneelle rasvaiselle iholle.

5. Paras kiinteyttäjä

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Rich Cream 69,90 e

Pehmeys ja kiinteys ovat kaksi asiaa, joista aikuinen nainen haaveilee peilin edessä. Tällä saat molemmat. Koostumus on ihanan samettinen ja kasvot ovat heti heleämmät ja sileämmät. Jatkuvassa käytössä leukalinjakin tuntuu saavan lisää ryhtiä.

Kommentoi +