Testaajat vaikuttuivat Lumenen uusista ihonhoitotuotteista: "Ihoni silottui ja kiinteytyi jo kahdessa viikossa"
Mainos: Lumene
Testaajat vaikuttuivat Lumenen uusista ihonhoitotuotteista: "Ihoni silottui ja kiinteytyi jo kahdessa viikossa"
Lukijoistamme koottu testiryhmä kokeili Lumenen uutuustuotteita, kimmoisuutta lisäävää kollageeniseerumia ja silmänympärysseerumia, kahden viikon ajan. Testaajat yllättyivät tuotteiden tehosta ja näkyvistä vaikutuksista.
11.10.2022

Kutsuimme lukijoitamme mukaan Lumene-testiryhmään testaamaan LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarjan uutuustuotteita, kimmoisuutta lisäävää kollageeniseerumia sekä silmänympärysseerumia. Valitsimme testiryhmään 45 testaajaa, jotka käyttivät tuotteita kahden viikon ajan. Keräsimme testiryhmäläisiltä kokemuksia ja arvioita uutuusseerumeista – lue, mitä testiryhmä vastasi!

”Tuloksia on havaittavissa parissa viikossa!”

Tiesitkö, että kollageenin vähenemisen merkit voivat alkaa näkyä iholla jo kolmenkymmenen vuoden iässä? Lumene-testiryhmästä 75 % kertoi ennen testijaksoa, että on havainnut ihollaan ikääntymisen merkkejä. Lisäksi 60 % heistä koki, että iho on menettänyt nuorekkuuttaan. Testaajien keski-ikä oli 37 vuotta.

LUMENE [Lumo] Nordic Bloom Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi lupaa häivyttää ihon kollageenin vähenemisen merkkejä, silottaa näkyvästi ryppyjä ja tehdä ihosta elastisemman näköisen. Mitä mieltä testiryhmä oli tuotteen tehosta?

LUMENE [Lumo] Nordic Bloom -ihonhoitosarja on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen ensimerkkejä sekä häivyttämään jo näkyviä juonteita ja ryppyjä.

Yli 64 % testaajista koki, että ihon kunto parani kahden viikon testijakson aikana. He antoivat tuotteelle kouluarvosanaksi kiitettävän tai jopa erinomaisen. Kollageeniseerumi sisältää vegaanista kollageenia, pohjoista puolukkavettä ja kolmen tyyppistä hyaluronihappoa. Tuotteen tehoaineet koettiin todella vaikuttavaksi ja seerumin nopeasti imeytyvä koostumus miellyttäväksi.

”Kollageeniseerumin vaikutus yllätti minut. En ajatellut, että huomaisin näin selkeää eroa näin lyhyessä ajassa.

Iho jää mattapintaiseksi, koska seerumi imeytyy nopeasti. Sopii siksi käytettäväksi myös kiireisinä aamuina.”

Myös tuotteiden hajuttomuus sai kiitosta erityisesti herkkäihoisilta testaajilta. Moni koki, että iho oli seerumin ansiosta hyvin kosteuttu, kimmoisa ja heleä.

Tuoksuttomuus oli plussaa. Ihoni on herkkä ja sitä alkaa helposti kutittaa ja pintaan nousee pieniä näppyjä. Tämän seerumin kanssa ei ollut sitä ongelmaa.”

Kollageeniseerumin herkullisen vaaleanpunaista pipettipulloa pidettiin kauniina ja kätevänä: seerumia oli testaajien mukaan helppo annostella ja kaunis läpikuultava pullo miellytti silmää.

”Pakkaukset ovat kuin luonnon lahja metsästä, vanamonkukan väriset ja sirot. Pidän siitä, että kylpyhuoneen kaapissa on rauhallisen värisiä, kauniita pulloja.”

”Kollageeniseerumin vaikutus yllätti minut. En ajatellut, että huomaisin näin selkeää eroa näin lyhyessä ajassa.”

LUMENE [Lumo] Nordic Bloom Kimmoisuutta lisäävä silmänympärysseerumi on suunniteltu silottamaan silmänympärysihoa ja palauttamaan ihon luonnollinen kimmoisuus. Kevyt seerumi kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä tehden ihosta nuorekkaamman näköisen.

”Yllätyin, että tuotteet olivat oikeasti kiinteyttäviä. Iho on nyt todella hyvässä kunnossa ja silmien pienet rypyt käytännössä hävinneet.”

Tuotteiden käyttö oli helppoa ja silmänympärysseerumissa oli näppärä levityspää, mutta sai olla tarkkana, ettei tuotetta tullut liikaa. Käytin tuotetta ohjeiden mukaan myös suunympärysiholle, mikä tuntui myös hyvältä.”

Silmänympärysseerumin viilentävä metalliapplikaattori jakoi mielipiteitä: toiset nauttivat sen viilentävästä vaikutuksesta ja toiset taas taputtelivat tuotteen mieluummin sormin. Levitystavasta riippumatta tuote koettiin kollageeniseerumin tapaan tehokkaaksi ja moni huomasi silmän alueen juonteiden vähentyneen näkyvästi.

”Tuntui ihanalta levittää silmänympärysseerumia iholle applikaattorilla, joka antoi viileän tunteen iholle. Tuotteen levittäminen olikin pieni hemmotteluhetki kesken aamu- ja iltatoimien. Silmänympärysiho tuntuu kimmoisalta nyt muutaman viikon käytön jälkeen, joten käytän tuotetta jatkossakin.”

”Silmänympärysseerumi selvästi kirkastaa tummia silmänalusia. Silmieni pintajuonteet silottuivat ihan näkyvästi.”

Kiitosta saivat erityisesti tuotteiden hyvä imeytyminen, näkyvät vaikutukset, kauniit pakkaukset sekä hajusteettomuus. Yli puolet testaajista kertoi, että [Lumo] -seerumit kosteuttivat tehokkaasti ja iho näytti käytön jälkeen sileämmältä sekä nuorekkaammalta. Jopa 43 % testaajista löysi LUMENE [Lumo] Nordic Bloom seerumeista uudet luottotuotteet omaan ihonhoitorutiiniinsa.

”Tuotteet toimivat yhdessä mielestäni loistavasti. Iho on kokeilun jälkeen pehmeämpi, kimmoisampi ja nuorekkaampi.”

Kommentoi +