Tampereen seudun parhaat kirpputorit ovat tässä! Mukana myös designer-tuotteiden myyntiin erikoistunut kauppa
Kirpputorit
Tampereen seudun parhaat kirpputorit ovat tässä! Mukana myös designer-tuotteiden myyntiin erikoistunut kauppa
Mitkä ovat Suomen parhaat kirpputorit? Kysyimme tätä Kauneus ja Terveys -lehden ja Eevan Facebook-tileillä. Tässä ovat 6 eniten mainittua kirppistä Pirkanmaalta.
Teksti

Kuvat
,

20.9.2023
 |
Eeva

1. Kirpputori Bueno

Tammelassa, Tampereen rautatieaseman lähellä, sijaitseva kirpputori, joka myy aikuisten vaatteita ja asusteita. Kipputori Bueno on itsepalvelukirpputori, josta voi valita sopivimman myyntipaikan omien tuotteiden myyntiin. Lisämaksusta saa vaikka pöydän siivoamispalvelun. Kirpputori on auki maanantaista lauantaihin. Koirat ovat myös tervetulleita!

Itsenäisyydenkatu 13, 33500 Tampere

Kirpputori Bueno

2. Radiokirppis

Jo 25 vuotta samalla paikalla, Laukontorin laidalla toiminut itsepalvelukirpputori, josta voi löytää muun muassa astioita, vaatteita, huonekaluja ja muita tavaroita. Radiokirppiksellä on noin 200 pöytää vuokrattavana. Kirppiksellä on kahvila, jossa tarjolla on aina tuoretta pullaa. Kirpputori on auki viikon jokaisena päivänä, mutta kiinni heinä- ja elokuussa sunnuntaisin!

Laukontori 12, 33200 Tampere

Radiokirppis

3. MiniPanda

Pirkanmaan suurin lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirpputori. Sijaitsee Linnainmaan Citymarketilla Tampereella. Lastentuotteiden lisäksi myymälässä myydään myös kodin tavaraa ja aikuisten vaatteita ja järjestetään erilaisia teemamyyntejä. Myyntipaikan voi varata kätevästi vaikka netistä. MiniPanda on avoinna maanantaista lauantaihin.

Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere

MiniPanda

4. Pirkan kirpputorikeskus

Vuonna 2004 perustettu kirpputorikeskus, joka sijaitsee Kangasalan Lentolassa Prisman naapurissa. Myyjille on 7 erilaista vaihtoehtopakettia, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi tavaroiden, määrän ja provision mukaan. Myyntipaikan voi vuokrata vaikka netistä tai Facebookin kautta. Pirkan kirpputorikeskuksella on myös verkkokauppa, josta ostetut tuotteet voi tilata kotiin tai noutaa kaupalta. Netistä löytyy muun muassa uuden tavaran tuotteet. Kirpputorikeskus on auki päivittäin.

Pirkan Kirpputorikeskus

Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala

5. Oldie

Second hand -putiikki Tampereen keskustassa. Oldie painottaa valikoimassaan ketjuliikkeiden helmiä sekä design-brändejä. Myyntiin voi tarjota yksittäisiä tuotteita tai isompaakin määrää vaatteita. Myyntijakson voit varata putiikin nettisivulta. Jos jonkin tuotteen aitous mietityttää, voi ostaa aitouttamispalvelun. Oldie on auki maanantaista lauantaihin.

Kauppakatu 6, 33210 Tampere

Oldie

6. UFF Vintage Tampere

Monipuolisen valikoiman myymälä, jossa on tarjolla vaatteita vanhemmasta vintagesta 2000-luvun alun muotiin. Pluskokoisille vaatteille löytyy oma osasto. Valikoimassa on myös kodintekstiilejä, ja myymälä on auki viikon jokaisena päivänä. Osa liikkeen tuotoista menee kehitysyhteistyön tukemiseen Afrikassa ja Aasiassa. Muista: UFFile voi myös lahjoittaa tavaraa vaatekeräykseen!

Hämeenkatu 18, 33200 Tampere

UFF Vintage Tampere

Jäikö sinun suosikkisi listalta pois? Jatketaan hyvien vinkkien listaa kommenteissa!

Kommentoi +