Moonbootsien paluu, ysärimuoti ja villaheimo – nämä talven sporttityylit näyttävät, että lämpimänä on helppo näyttää tyylikkäältä
Lämmin sporttityyli
Moonbootsien paluu, ysärimuoti ja villaheimo – nämä talven sporttityylit näyttävät, että lämpimänä on helppo näyttää tyylikkäältä
Talven urheilumuoti vie nostalgiselle retkelle: Spice Girls, Paavo Väyrynen ja reisitaskuhousut mainittu.
Teksti

Kuvat

4.10.2023
 |
Trendi

Paluu menneeseen

Moon bootsit ovat muotimaailman vastine Paavo Väyryselle: välillä ne katoavat eikä kukaan muista kaivata niitä, mutta lopulta ne tekevät aina uuden paluun yhtä terhakkaina. Psst! Lanseerataan uusi sääntö: Vaikka kuinka haluaisi seurata trendejä, ne kannattaa unohtaa tyystin silloin, kun keli vaatii nastakenkiä, huopatöppösiä tai vaellusjalkineita.

Takki 950 e, Kaapo Sinervo. Urheilutoppi 44,99 e ja sortsit 49,99 e, Nike. Moon Boot -talvisaappaat 159 e, Stockmann.

Spice up your life!

Melanie C:kö se siinä? Ei vaan tämän hetken ihanin sporttityyli. On turha korjata hyvää -sanonta nimittäin pätee myös muotimaailmaan: toppi ja verkkarit näyttävät (ja tuntuvat!) aina hyviltä.

Aspen-hattu 305 e, Onar Studios. Urheilutoppi 24,99 e, SOC/Stadium. Needles-verkkarit 250 e, Beamhill. Classic Maxi Short -nilkkurit 229,95 e, UGG/Stockmann. Vintagetakki stailistin oma.

Topista mittaa

Verkkareissa koko päivä? Ysäristä villiintyminen jatkuu, joten tartu trendiin ja ota sitten mukava asento. Treeniasukin on liikuntahetkiä varten päällä jo valmiina. Uskalla valita urheiluliivit, jotka tuntuvat sovittaessa tosi napakoilta. Ihanne on, etteivät rinnat pääse liikkumaan hyppiessä. Heitä liivit myös joka treenin jälkeen pesuun – muuten hiki pinttyy.

Housut 82,99 e ja verkkatakki 99,99 e, Stadium. Urheilutoppi 39,99 e, Röhnisch. Kengät New Balance 240 e, Beamhill.

Napakka ote

Kumpaa kaipaat leggingseiltäsi: mukavuutta vai tukea? Jos valintasi on pötköttely, kiinnitä huomiota pehmeyteen ja vyötärönauhaan – leveä ei purista. Jos taas ohjelmassa on juoksulenkki tai hyppytreeni, haluat varmasti kokeilla kompressiotrikoita. Ne tukevat lihaksia ja kudoksia treenin aikana sekä edistävät palautumista.

Leggingsit 17,95 e ja toppi 15,95 e, Zara. Liivi 320 e, Filippa K. Blurred-talvikengät 199,00 e, Emu Australia / Stockmann.

Kokovartalolämmitin

Intohimo kasarimuotiin ei ota laantuakseen, ja hyvä niin. Ajan parhaita oivalluksia: toppahaalari. Kun kerran vetää kokoasun laskettelurinteeseen tai pulkkamäkeen, ei entiseen ole paluuta. Kun etsit hiihtoseuraa vuosiksi, valitse klassinen malli ja väri (harmaaseen ovat luottaneet esimerkiksi Mariah Carey, kuningas Charles ja Joanna Lumley). Vai olisitko valmis neonväreihin?

Lippa 479 e, Dior / Keops Lasipalatsi. Parry Ski Suit -haalari, jossa tekoturkiskaulus 915 e, Goldbergh / My O My. Classic Maxi Short -nilkkurit 229,95 e, UGG/Stockmann.

Liity villaheimoon

Jos gore-tex on sinulle kirosana, kuulut ehkä villaheimoon. Villaan pukeutuminen on helpointa aurinkoisena talvipäivänä. Valitse muhkea neule tai niin iso villahuivi, että voit kääriytyä siihen kunnolla. Ulkoilun jälkeen villa-aarteillesi riittää tuuletus. Varsinaiselle pesulle on harvoin tarvetta, mutta kun peset, käytä villalle tarkoitettua pesuainetta – tavallinen saattaa pilata materiaalin.

Magda-panta 150 e, Onar Studios. Huivi 260 e, Acne Studios / Beamhill.

Löysästi vain

Reisitaskut, täten julistamme teidät uuden ajan joogaleggingseiksi! Cargoissa nimittäin on loputtomasti hyvää: löysä istuvuus, lukuisat taskut ja malli, jossa viihtyy aamusta iltaan. Yhtä lailla iloitsemme huppujen uudesta tulemisesta.

KN huppu 69 e, KN / My o My. Urheilutoppi 39,99 e, Röhnisch. Takki 1 790 e, Acne Studios / Stockmann. Gogar-reisitaskuhousut 300 e, Entire Studios / Beamhill. Dunk Low -tennarit 270 e, Nike / The New Room.

Luota klassikkoon

Eleganteimman talviasun resepti kopioidaan ikoniselta näyttelijältä Sophia Lorenilta. Valitse 1970-lukua henkivät lasit ja näyttävä päähine, ja lisää vain määrätietoinen ilme. Lämpimänä on helppo näyttää upealta.

Hattu villaa ja höyheniä 199 e, KN Kati niemi / My o My. Aurinkolasit 460 e, Dior / Keops Lasipalatsi. Poolo 200 e, Filippa K / Beamhill.

Tyyli: Patisse a Lody

Meikki & hiukset: Neea Kuurne

Malli: Amanda Attwood

Juttu julkaistu Trendissä 1/2023.

Kommentoi +