Liivit, logot ja pistaasinväriset nahkatakit! Poimi syksyn houkuttelevimmat trendit omaan kaappiisi
Tyyli
Liivit, logot ja pistaasinväriset nahkatakit! Poimi syksyn houkuttelevimmat trendit omaan kaappiisi
Syksyn mukavimmat ja houkuttelevimmat trendit ovat tässä. Ne nostavat arkiaamusi ykkösluokkaan ja auttavat pitämään vielä hetken kiinni kesäloman rentoudesta.
Teksti
,

Kuvat

8.10.2022
 |
Trendi

Somevaikuttaja ja muotijuttumme malli Sofia Ruutu fanittaa pariisilaisnaisia ja on kirjoittanut kirjan naiseudesta. Tutustu syksyn trendeihin Sofian johdolla.

Toisten nahoissa

Syksyn paras tyyli? Sellainen, jossa voi palelematta nauttia vielä kesävaaatteista. Reteä nahkatakki pitää huolen, että kesämekon kausi jatkuu vielä pitkälle syksyyn. Nahka on nyt raikkaimmillaan murretuissa sävyissä: ruskeana, beigenä ja pistaasinvihreänä.

Takki 539 e ja mekko 149 e, SamsØe SamsØe. Laukku 140 e, Unisa.

Aina oikein

Arkeen paluu tuntuu juuri sopivan pehmeältä, kun vuoraat itsesi joustavaan neulokseen. Ja katso: se ei näytä kotoiluasulta vaan siltä, kuin olisit muina pariisirittarina piipahtanut kahvilaan.

Neule 239 e, poolo 279 e ja hame 269 e, Andiata.

Liivijengi

Tämä syksy muistetaan liiveistä ja slipovereista. Näppärä neuloo sellaisen muutamassa illassa, ja kirppiskävijä löytää niitä helposti kirppisreissuillaan.

Jos joulupaidankaltaiset väri-ilottelut eivät ole juttusi, yksivärinenkin on mainio valinta. Vilukissat kiittävät tätä trendiä jo nyt.

Liivi 169 e, SamsØe SamsØe. Hame 69,95 e ja paita 84,95 e, ARKET/Zalando. Lenkkarit 94,95 e, New Balance.

Tikit tuli

Älä anna syksyn lämmön hämätä: nyt on juuri oikea aika alkaa etsiä takkia syksyyn. Tikkitakkia metsästäessä saa olla överi: laitettaisiinko ostoskassiin vielä tikkiliivi ja tikkilaukku?

Takki 249 e, Boomerang. Liivi 139 e, SamsØe SamsØe. Farkut 250 e, TotÊme/Beam. Laukku 109,90 e, Unisa.

Logomania

Näkyyks logo? Nyt näkyy – päästä varpaisiin. Kun sävy on seesteinen, logot näyttävät printtikuosilta, joka on myös tämän syksyn juttu.

Paita 270 e, housut 345 e, takki 390 e ja huivi 270 e, Arela. Kengät 139,90 e, Unisa.

Armofarkut

Nyt puhutaan farkuista enemmän kuin koskaan – ja lähinnä siitä, onko niihin enää paluuta korona-ajan trikoiden ja olohousujen jälkeen.

Ratkaisu: löysät armofarkut. Ne yhdistetään kauluspaitaan ja korkkareihin, jos oikein reippaiksi ruvetaan.

Farkut 270 e, Acne/Beam. Paita 220 e, Marimekko. Laukku 139,90 e, Unisa. Kengät 60 e, Reserved.

Ihan minimi

Jos kuljit kevään ja kesän maksimekoissa, tämä trendi yllättää. Ai näin vähän kangasta? Onko tämä edes hame? Minihame ei tunnu niin pieneltä, kun sen yhdistää muhkeaan neuleeseen ja pitkävartisiin saappaisiin.

Neule 435 e, Halo from North. Liivi 169 e, Sand. Hame 60 e, Esprit. Buutsit 189,95 e, Selected Femme / Zalando. Laukku 184,95 e, Arket/Zalando.

Uusi univormu

Korona-ajan tyyli järisyttää myös jakkupukumaailmaa. Housut ja kynähame, kiitos menneistä vuosista, nyt etsimme jakun pariksi veistoksellisen hameen.

Liivi 229 e, bleiseri 299 e ja hame 229 e, SamsØe SamsØe. Buutsit 199,90 e, Unisa. Korvakorut 499 e, Korkeila.

Meikki & hiukset: Essi Kylmänen

Malli: Sofia Ruutu

Stailaajan assistentti: Ella Kankkunen

Juttu on julkaistu Trendissä 6/2021.

Kommentoi +