Trendikkäät polkat – löydä sinulle sopiva pituus
Kauneus
Trendikkäät polkat – löydä sinulle sopiva pituus
Polkka pitää – supersuosittu mitta on tullut jäädäkseen. Unohda kiristävät poninhännät ja valitse juuri sinulle sopiva malli!
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 3.12.2018
Kauneus ja Terveys

Otsatukka kätkee juonteet ja antaa anteeksi rehottavat kulmakarvat, ja sopii erityisen hyvin korkeaotsaiselle tasapainottamaan kasvojen mittasuhteita. Otsatukka antaa ohuille hiuksille runsauden tuntua, ja tekee paksuista hiuksista entistä paksumman oloiset.

Keskustele kampaajasi kanssa, millainen otsis juuri sinulle sopisi! Muista, että leikkaus ottaa hetken aikaa asettuakseen – hiukset pyrkivät karkaamaan sivuille vanhaan malliinsa.

Jos sinulla on rasvainen iho, ota avuksi hiuspuuteri tai kuivashampoo pitääksesi otsatukan freesinä.

Syksyn muotinäytöksissä polkan parina nähtiin otsatukkaa ja naisellista kiharaa.

Carven syksy / talvi 2018
Christopher Kane syksy / talvi 2018

Leuan alle ulottuva mitta pukee sydämenmuotoisia ja pyöreitä kasvoja – se luo kasvoille lisää pituutta. Rikottu latva keventää leukalinjaa, tasainen malli napakoittaa ja kohottaa. Polkka saa näyttää siltä, että viimeisestä kampaamokäynnistä on vierähtänyt tovi.

Föönaa kuohkeaksi, unohda liiallinen viimeistely ja anna tukan asettua vapaasti!

Creatures of Comfort syksy / talvi 2018
Isabel Marant syksy / talvi 2018
Creatures of Comfort syksy / talvi 2018

Nutturaa ei tarvita - juhlatyylin luot hiuskoristeiden avulla. Suihkuta rakennetta antavaa suihketta ja kiharra kevyesti. Koristele tukka muihin koruihin sointuvilla pinneillä tai klipseillä. Huom! Kiharrus sujuu nopeammin polkan, kun pitkän tukan kanssa.

Zadig & Voltaire syksy / talvi 2018
Kommentoi +