Joko tunnet maanantaiaamun pelastajat: karkkikengät ja kokovalkoisen asun? Joustavuus on valttia syksyn työpukeutumisessa
Tyyli
Joko tunnet maanantaiaamun pelastajat: karkkikengät ja kokovalkoisen asun? Joustavuus on valttia syksyn työpukeutumisessa
Etätöissä opittua: joustavuus imartelee myös vaatevalinnoissa. Ihana nähdä taas, kauluspaita, kahvikone ja kollegat!
Teksti

Kuvat

2.8.2022
 |
Trendi

Mad women

Kaikilla olisi kivempaa töissä, jos tiukat pukukoodit heitettäisiin silppuriin. Sen sijaan olemme milloin vain valmiina hyppäämään raikkauteen: lenkkareihin ja kokovihreään. Psst! Kukaan ei huomannut vielä tänäänkään, että bleiserisi alla on uikkari.

Villasekoite jakku 459 e ja villasekoitehousut 285 e, Marina Rinaldi Helsinki. Uimapuku 20 e, H&M. Lenkkarit 179 e, Reebok / & Other Stories. Vintagekassi 220 e, Prada / Another Basement. Korvakorut 6,90 e, Cailap. Sormus 2 000 e, mannström jewellery.

Vaniljalatte, kiitos!

Kesän jälkeen katsomme vaaleita vaatteita sillä silmällä. Parhaalta ne näyttävät runsaina kerroksina ja sopivan löysinä leikkauksina. Mieti tätä: Uskaltaisitko tänä syksynä satsata valkoisiin nilkkureihin?

Trenssi 509 e, Acne Studios / Stockmann. Neulepaita 99 e, H&M. Hame 149 e, Tiger of Sweden / Stockmann. Nahkanilkkurit 189,90 e, Tommy Hilfiger. Korvakorut 6,90 e, Cailap.

Pinon päällimmäinen

Jotkut väittävät, etteivät ole kauluspaitaihmisiä. Vai niin! Ehkä ne jotkut eivät ole vain huomanneet, että valkoinen paita on yhdistelijän unelma: sen kanssa voi pukea mitä vain. Kiva idea on yhdistää lyhytketjuinen kaulakoru avoinaisempaan kaula-aukkoon. Raikas kuin toimistoilmastointi!

Kauluspaita 175 e, Filippa K / Stockmann. Hopeinen ketju 320 e ja hopeinen sormus 260 e, Mannström Jewellery. Korvakorut 6,90 e, Cailap.

Kopinaa ja nitinää

Voi, kylläpä korkojen kopinaa konttorin käytävillä olikin jo ikävä! Karkkikengät käyvät toimistoon siinä missä kesäjuhliinkin. Arkena ne saavat asennetta vajaamittaisista nahkapöksyistä, jotka ovat muuten elinikäinen satsaus.

Villakangastakki 520 e ja neulepaita 195 e, Marimekkko. Nahkahousut 610 e, Filippa K. Sandaalit 30 e, H&M.

Saako nukkua?

Toivomus: päiväunien pitäisi olla lakisääteisiä. Uneliaana aamuna kannattaa valita päälle väljä haalari ja eniten aamutohveleita muistuttavat sandaalit. Niissä löytyy mukavin asento!

Haalari 461 e, Nanushka / Stockmann. Kaulaketju 1 800 e ja riipus 2 000 e, Mannström Jewellery. Sandaalit 40e, H&M.

Hiekasta kaivautunut

Sopivasti ysäristä villiintyminen jatkuu. Löytyisikö vanhan kotitalosi perukoilta iskälenkkarit ja äitin vanha villakangaspuku? Laukuksi valitsemme olkalaukun, joka taipuu myös crossbody-versioksi.

Jakku 460 e ja housut 245 e, Filippa K / Stockmann. Lenkkarit 375 e ja käsilaukku 320 e, Kenzo / My o My. Neulottu paita 219,95 e, Dagmar. Sormus 2 000 e, mannström jewellery.

Palkkapäivänä

Ylelliset yksityiskohdat ovat arkiasun kerma. Miten olisi ripaus kultaa ja kašmiria?

Kašmirhuppari 229 e, Filippa K Soft Sport / Stockmann. Pitkä villainen liivi 469 e, Weekend Max Mara Helsinki. Korvakoru 240 e, Vibe Harsløf / My o My.

Pitkää päivää, lyhyttä korkoa

Farkkumaanikko ihastuu nyt ylipitkiin lahkeisiin, jotka yhdistetään maltillisiin korkoihin (ja tietenkin valkoiseen t-paitaan ja bleiseriin). Loose fit ja bootcut ovat aika kivoja työkavereita!

Vintagejakku 60 e, Balmain. Vintagefarkut 30 e, Levi’s / Variety. Vintagetoppi 20 e ja sandaalit 40 e, H&M. Korvakorut 72 e ja 129 e, Vibe Harsløf / My o My.

Tyyli Suvi Poutiainen

Meikki & hiukset Eevis Liedes

Malli Oona Airola

Kuvauspaikka Demos Helsinki

Kommentoi +