Ripsiseerumi hurmasi testaajat – ”Ripseni ovat selvästi pidemmät, paksummat ja tuuheammat”
Mainos: M2 BEAUTÉ
Ripsiseerumi hurmasi testaajat – ”Ripseni ovat selvästi pidemmät, paksummat ja tuuheammat”
Kahdenkymmenen hengen testiryhmä käytti M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia kahdeksan viikon ajan. Seerumin helppokäyttöisyys ja nopeat tulokset yllättivät testaajat.
Julkaistu 28.8.2023

Miltä kuulostaisi ripsiseerumi, joka lupaa ripsistäsi pidemmät ja tuuheammat? M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumi on innovatiivinen ripsien kasvua aktivoiva seerumi, joka lupaa jopa 50 prosenttia pidemmät ja tuuheammat ripset.

Kaksikymmentä eri ikäistä lukijaamme testasi kevään ja kesän 2023 aikana tuotetta päivittäin kahdeksan viikon ajan, ja tulokset olivat vaikuttavia: jopa 80 prosenttia testaajista kertoi ripsiensä pidentyneen huomattavasti. Lue, mitä testiryhmään osallistuneet Carolina ja Riitta olivat mieltä tuotteesta!

Seerumi sujahti helposti osaksi kauneusrutiinia

Carolina, 39, seuraa aktiivisesti kosmetiikkauutuuksia ja oli nähnyt sosiaalisessa mediassa vaikuttajien käyttävän ripsiseerumeita.

– M2 BEAUTÉn ripsiseerumi vaikutti laadukkaalta, joten halusin ehdottomasti testata sitä, Carolina kertoo innostuneena.

Carolinan ripset ovat luonnostaan keskimittaiset ja tasaiset, mutta hän oli utelias kokeilemaan, toisiko ripsiseerumi niihin lisää pituutta.

– Pidän silmistäni ja on ihanaa korostaa niitä näyttävillä ripsillä, Carolina kertoo.

Pilatesohjaajana ja luovan alan freelancerina työskentelevä Carolina matkustaa paljon, sillä työt ovat Helsingissä ja koti Espanjan Kataloniassa.

– Olen urheilullinen ja pidän luonnollisesta meikistä: käytän arkisin yleensä vain sävyttävää päivävoidetta, hieman poskipunaa ja ripsiväriä.

"Ilahduin, että ripseni saivat lisää pituutta", Carolina kertoo.

Silmänympärysalue on monilla herkkä ja myös Carolina pohti, ärsyttäisikö ripsiseerumi silmiä, mutta huoli osoittautui turhaksi.

– Silmäni ovat herkät, kuivuvat helposti ja saattavat punoittaa. Ensimmäisen testiviikon aikana tunsin ripsirajassa hieman kihelmöintiä, mutta se meni pian ohi eikä muita tuntemuksia tullut.

Helppokäyttöinen ripsiseerumi sujahti osaksi Carolinan iltarutiinia mutkattomasti. Ensin hän puhdisti kasvot ja silmät huolellisesti ja levitti seerumin pakkauksen mukana tulleella eyeliner-siveltimellä. Lopuksi hän lisäsi silmänympärysvoiteen.

– Tuotetta on erittäin helppo käyttää!

Kahdeksan viikon säännöllisen käytön jälkeen Carolina huomasi selvän eron ripsissään.

– Ripsiväriä laittaessani huomasin, että ripset näyttivät pidemmiltä ja tuuheammilta. Olen myös huomannut, että ripseni ovat vahvemmat – ripsiä ei irtoa yhtä herkästi silmämeikkiä pestessä, kuten joskus aiemmin on saattanut käydä, hän kertoo tyytyväisenä.

Carolina on tyytyväinen ripsiseerumiin ja aikoo käyttää sitä jatkossakin.

– Nyt silmäni avautuvat enemmän, vaikka ei olisikaan meikkiä. Suosittelen ehdottomasti tätä ripsiseerumia!

”Oikeasti toimiva tuote!”

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM oli testiryhmään osallistuneelle Riitalle, 61, entuudestaan tuttu tuote ystäväpiiristä ja lehtien sivuilta.

– Olin kuullut ystävieni ja tuttavieni kehuvan ripsiseerumia, mutta en ollut itse käyttänyt sitä tai muitakaan vastaavia tuotteita aiemmin.

Riitta päätti hakea testiryhmään, sillä hän toivoi lisää pituutta ja tuuheutta ripsiinsä.

– Nuorempana minulla oli upeat ripset, mutta iän myötä ne ovat harventuneet.

Riitta on ammatiltaan kosmetologi ja seuraa aktiivisesti alan uutuuksia. Hän oli vakuuttunut ripsiseerumin toimivuudesta jo ennen kuin pääsi testaamaan tuotetta itse.

– Osasin odottaa, että tuloksia tulee, sillä tuote on erittäin laadukas, Riitta kertoo.

Riitan ripset kokivat täydellisen muodonmuutoksen ja saivat uutta tuuheutta. ”Ripseni kasvoivat todella paljon pituutta! Yllätyin, että niiden väri myös tummui.”

Riitta hoitaa ihoaan huolellisesti. Hän kertoo, että ripsiseerumin lisääminen osaksi kauneusrutiineja oli vaivatonta ja helppoa. Eyeliner-siveltimen avulla seerumi oli myös helppo levittää ripsirajaan.

– Ripsiseerumi on todella helppokäyttöinen, sehän vain huiskaistaan silmiin! Riitta kuvailee iloisesti.

Riitta levitti ripsiseerumin kahdeksan viikon ajan iltaisin puhtaalle silmien iholle, aivan ripsien tyveen. Tämän jälkeen hän lisäsi silmänympärysvoiteen tavalliseen tapaan.

– Minulla on kuivat ja hieman herkät silmät, minkä vuoksi pelkäsin, että tuote saattaisi aiheuttaa kihelmöintiä tai muita oireita, mutta ripsiseerumi ei aiheuttanut minkäänlaista ärsytystä.

Käytettyään ripsiseerumia säännöllisesti noin neljä viikkoa, Riitta huomasi ensimmäiset muutokset ripsissään: ne näyttivät aiempaa pidemmiltä ja niiden väri oli alkanut tummua.

– Ripseni ovat hyvin vaaleat ja yllätyin valtavasti, että niiden väri alkoi tummua. Ripsiväriä laittaessani huomasin myös, että ripset olivat entistä tuuheammat.

Riitta viettää talvensa Espanjan lämmössä, jonne hän aikoo tänä syksynä pakata mukaan myös ripsiseerumin, josta tuli Riitan uusi luottotuote.

– Aion jatkaa seerumin käyttöä ja suosittelen tätä ehdottomasti myös muille! Riitta vinkkaa.

Jopa 80 prosenttia testaajista huomasi ripsiensä pidentyneen ja tuuheutuneen

Kaksikymmentä eri ikäistä lukijaamme testasi kevään ja kesän 2023 aikana M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia päivittäin kahdeksan viikon ajan ja tulokset olivat vaikuttavia: jopa 80 prosenttia testaajista kertoi ripsiensä pidentyneen huomattavasti. Moni yllättyi näkyvistä ja nopeista tuloksista.

– Ripseni tuntuvat seerumin käytön myötä pidemmiltä, tuuheammilta ja vahvemmilta. Olen saanut jopa kehuja siitä, kuinka pitkiltä ripseni nykyään näyttävät. Ripsivärin laittaminen on myös helpottunut huomattavasti ripsien paremman kunnon vuoksi, kertoo yksi testajista.

Testaajat käyttivät M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia kahdeksan viikon ajan. Tulokset ennen ja jälkeen testijakson olivat vaikuttavat.

Yli puolet testaajista koki, että heidän ripsensä olivat tuuheutuneet ja vahvistuneet seerumin käytön myötä.

– Ripseni olivat aiemmin erittäin ohuet, lyhyet ja erittäin vaaleat – ilman ripsiväriä niitä tuskin edes erotti. Käytettyäni ripsiseerumia kahdeksan viikon ajan, huomasin, että ripsien määrä on lisääntynyt ja ripset ovat selkeästi tuuheammat, kertoo toinen.

Testaajat olivat tyytyväisiä myös siihen, ettei seerumi aiheuttanut ärsytystä silmissä. Myös helppokäyttöisyys sai kehuja.

– Seerumin käyttö oli helppoa ja vaivatonta. Oli miellyttävää levittää viileän tuntuista seerumia luomelle. Sivellin oli juuri sopivan kokoinen, mikä teki seerumin levittämisestä helppoa, eräs testaaja kertoo.

Tuote lunasti lupauksensa ja jopa 70 prosenttia testaajista kertoo, että käyttäisi M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia todennäköisesti jatkossakin.

– Rakastan ripsiseerumin antamaa tulosta! Olen niin tyytyväinen omiin ripsiini, etten voisi enää kuvitella hankkivani ripsienpidennyksiä.

Tuote on saatavilla Stockmannin ja Sokoksen verkkokaupoista.

Kommentoi +