Mirva sai muodonmuutoksessa raidat, jotka toivat tummiin hiuksiin ryhtiä ja makean muodon
Kauneus
Mirva sai muodonmuutoksessa raidat, jotka toivat tummiin hiuksiin ryhtiä ja makean muodon
Kauneus ja Terveys -lehden lukija Mirva Saarimaa toivoi muodonmuutoksessa tummiin hiuksiinsa uutta hiusväriä ja -mallia. Katso Mirvan upeat raidat ja lue, miten pienikin muutos kampaajalla voi skarpata ilmettä.
Teksti

Kuvat

22.2.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys -lehden lukija Mirva Saarimaa tuli hiusten muodonmuutokseen toiveenaan uudistaa sekä tummien hiustensa väriä että mallia. Kampaaja Jemina Viljamaa leikkasi ja värjäsi Mirvan hiukset ja antoi vinkkejä, joilla hiuksiin saa uutta ryhtiä.

Mirva Saarimaa, 46

Työ: työterveyshoitaja

Asuu: Tampereella aviomiehen ja mäyräkoiran kanssa. Perheeseen kuuluvat myös aikuinen poika ja kaksi bonuslasta.

Muutoksen tavoite: saada ryhtiä kasvoille uudella hiusvärillä ja -mallilla

Ennen muutosta Mirva Saarimaa kaipasi hiuksiinsa ryhtiä ja uutta väriä.
Mirva Saarimaa muutoksen jälkeen. Lämminsävyiset raidat elävöittävät tummia hiuksia. Niiden sävyssä on suklaata ja vähän toffeetakin! Tehosteraidoilla saa helposti uutta ilmettä niin värjättyihin kuin omanvärisiin hiuksiin. Raitojen sijoittelulla, koolla ja sävyllä on iso vaikutus lopputulokseen.
”Malli on ihanan eläväinen ja mitta kohdillaan. Raidat ovat huippu lisä. Peiliin katsoessa nousee hymy huulille.”
Mirva Saarimaa
Tee puoliponnarin sijaan helppo kranssi. Puno hiuksia kasvojen sivuilta ja yhdistä hännät hiuslenkillä tai pinneillä takaraivolle. Tummat raidat tulevat kauniisti esille.
Hiuspanta täydentää rennon kauniin tyylin.
Keskitumma silmämeikki ja huolitellut kulmat korostavat katsetta. Tilkitse kulmien aukkokohdat kulmakynällä ja harjaa karvat geelillä. Piirrä metallinhohtoiset silmänrajaukset, levitä mattaluomiväri ja häivytä. Väri saa vaaleta liukuvärimäisesti kohti luomivakoa.

Kampaajan vinkit, joilla tuot hiuksiisi ryhtiä

Jemina Viljamaa kertoo, miten pienikin muutos voi skarpata ilmettä.

1. Löydä sopiva painopiste. Hennoissa hiuksissa toimii kevyesti rikottu malli, paksussa tukassa reipaskin kevennys. Kun kampauksen painopistettä nostetaan kerrostamalla, koko olemus saa ryhtiä.

2. Hae keveyttä. Jos haluat muotoilla hiukset helposti, pidä malli keveänä. Painava tukka ei jaksa kihartua. Tämä on erityisen tärkeä muistaa luonnontaipuisissa hiuksissa.

3. Sovita sävyä. Ihoon sointuvaa hiusväriä voi etsiä myös kotona tai vaatekaupassa. Mallaa eri värejä kasvojen lähelle luonnonvalossa. Viileäsävyistä ihoa pukee usein lämmin hiusväri ja päinvastoin. Huomioi myös silmien väri.

4. Kokeile trendiä. Palkkimaisilla tehosteraidoilla saa huijattua lisämuotoja hiuksiin. Kun tyvi ”maalataan”, lopputulos on liukuvärimäisen luonnollinen.

5. Kysy neutralointia. Aina hius ei vaadi täysväriä, vaan pohjan neutralointi sävytteellä voi riittää. Se antaa myös kaivattua kiiltoa.

Hiukset Jemina Viljamaa, Redken. Raitojen vaalennusaine Flash Lift Bonder Inside + 6 %. Raitojen sävyte Shades Eq Gloss Orange Kicker. Pohjan sävyte Shades Eq Gloss 07B + 06inch + Pastel Pink. Muotovaahto Touchable Texture. Suolasuihke Beach Spray. Hiuskiinteet Quick Dry ja Spray Wax Invisible Texture.

Meikki Ia Luhtanen.

Villamekko Papu. Patch Perfect -takki vintagekankaista Moi Namaste. American Dream -neuletakki mohairsekoitetta Ulla Hirvas Shop. Hiuspanta Cailap. Korvakorut Papu x Sulapac.

Juttu on alun perin julkaistu Kauneus ja Terveys -lehdessä 15-16/2022.

Kommentoi +