Pukeudu kuin Käärijä – 7 tuotetta, joilla loihdit supertyylikkään euroviisuasun
Euroviisut
Pukeudu kuin Käärijä – 7 tuotetta, joilla loihdit supertyylikkään euroviisuasun
Käärijän-vihreää, nahkaa, asenneasusteet. Suomen euroviisuedustajan Käärijän omaleimainen tyyli on trendikäs ja siksi helppo kopioida. Viisuviikonlopun avaintuotteet toimivat koko kesän ja jopa syksyn riennoissa.
Teksti

Kuvat
,

11.5.2023
 |
Eeva

Suomen iki-ihanan euroviisuedustajan Käärijän eli Jere Pöyhösen musta-vihreä asennetyyli ei jätä ketään kylmäksi (paitsi ehkä Pöyhösen oman vatsan). Tyyli perustuu trendikkäälle limenvihreälle nahkabolerolle, joka on toki hävyttömän hieno, mutta oikeastaan koko asu on trendielementtejä pullollaan.

Loihdi Käärijän edustusasu näillä seitsemällä avaintuotteella, jotka toimivat joko yksin tai erikseen myös viisuhuuman laannuttua, pitkälle syksyyn asti.

1. Käärijän-vihreä yläosa

Cut out -body viskoositrikoota 60 e, Mugler x H&M.

Ei ole Käärijä-asua ilman Käärijän-vihreää. Ovatkohan H&M:n konttoreilla luukuttaneet Cha Cha Chata? Uunituoreessa Mugler x H&M -yhteistyömallistossa vilisee nimittäin lukuisia Käärijä-vaikutteita: mielenkiintoisia leikkauksia ja aukkoyksityiskohtia, mustia asennevaatteita sekä sitä kuuluisaa neonvihreää.

2. Asennetta alaosaan

Cargo-housut puuvilla-polyesterisekoitteella 40 e, Only.

Kyllä Käärijä tietää, että mustat nahkahousut kuuluvat klassikoiden kermaan. Kesää kohti nahkahousuhankinnat eivät välttämättä viettele, mutta esimerkiksi rennon trendikkäissä cargohousuissa on sopivan renttua asennetta.

3. Kiillot päälle

Keinonahkahousut 49,95 e, Noisy May/Zalando.

Jos haikailet kuitenkin nahkan perään, kokeile edukkaampaa keinonahkaa, josta löytyy myös katseet kääntäviä kiiltoversioita.

3. Ässä hihassa

Mekko Y.A.S, 99,99 e, Ellos

Vihreä kesämekko on tismalleen taattua Käärijä-sävyä. Mekon selkäpuolella on vielä kaunis aukko.

4. Näytä kyntesi

Aterlier Rouge -kynsilakka, sävy Cannes, 9,90 e.

Vihreä on kevään ajankohtaisimpia värejä muutenkin kuin Käärijän myötä. Siksipä normaalisti harvinaisempia vihreitä sävyjä löytyy hyvin myös kynsilakoista. Kuvan kynsilakan sävy on täydellisen lähellä Käärijän tunnusväriä.

Psst! Myös Mavalalta löytyy osuva vihreä sävy 346 Green Apple.

5. Piikit pystyyn

Kaulakoru Mugler x H&M, 99 e.

Metallinen kaulakoru muistuttaa Käärijänkin asun vähän vihaisista mutta silti koskemaan kutsuvista piikkiyksityiskohdista.

6. Vai sittenkin pinkkiä?

Panta 20 e, Lempi Lifestyle.

Jos taustatanssijoiden puvuissa loistava pinkki on vihreän lisäksi lempivärejäsi, asusta juhlatyyli purkkapinkillä pannalla.

Kommentoi +