Etsitkö työreppua, jota olisi hyvä kantaa ja jonne tietokone mahtuisi ilman tunkemista? Tässä 5 hyvää ehdotusta
Tyyli
Etsitkö työreppua, jota olisi hyvä kantaa ja jonne tietokone mahtuisi ilman tunkemista? Tässä 5 hyvää ehdotusta
Hyvä työreppu on tukeva kantaa ja sinne mahtuu hyvin kannettava tietokone ja kaikki arjen pienet tavarat. Tässä viisi kaunista työreppua, jotka täyttävät useammat hyvän työrepun vaatimuksista.
Teksti

Kuvat

26.9.2023
 |
Eeva

Millaiset ovat sinun vaatimukset hyvälle työrepulle? Pitääkö sen olla tilava, tukevasti selässä pysyvä ja silti tyylikäs. Parhaissa työrepuissa on nämä kaikki puolet. Nämä viisi reppua sopivat monenlaisiin tyyleihin.

1. Klassinen ja toimiva työreppu

Zalia 3.0 Reppu 15.6", 199 e, Samsonite

Suositun Zalia-malliston työreppu, jossa yhdistyy tyylikkyys, käytännöllisyys sekä ekologisuus. Repun ulkokuori ja sisäosat ovat valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, ja ulko-osa on vedenkestävä!

Repussa on runsaasti erilaisia taskuja ja oma paikka 15-tuumaiselle tietokoneelle. Työrepussa on lisäksi easypass-kaapelijärjestelmä, jonka ansiopsta johdot saa vedettyä repun läpi ja laitteiden lataaminen onnistuu ilman niiden ulosottamista.

Repusta on saatavilla useita värejä ja myös pienempiä kokoja.

2. Moderni työreppu

Midi Curie 3-i-1 -laukku 499 e, Bukvybag.com

Tyylikäs, moderni sekä ajaton monitoiminen laukku, joka sopii mukaan niin töihin kuin illalliselle! Tätä lehmänahasta ja mokasta valmistettua laukkua voi käyttää reppuna, käsilaukkuna, olkalaukkuna sekä crossbody -laukkuna. Muokkaaminen tapahtuu helposti hihnojen ja taittamisen avulla.

Laukkuun mahtuu 15-tuumainen tietokone. Laukun voi valita hopean- tai kullanvärisillä yksityiskohdilla.

Laukku on kallis, mutta se muokkautuu moneen tilanteeseen ja voi korvata useat erilliset laukut.

3. Tilava työreppu

Voyageur Halsey Backpack -reppu, 435 e, Tumi.

Pehmeä ja tilava reppu, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön! Repussa on käytetty kierrätettäviä materiaaleja, ja sen pinta on vedenkestävä.

Sisällä hyvät taskut, erikseen omat puhelimelle ja vesipullolle. Säädettävät, pehmustetut olkaimet. Reppuun mahtuu 14-tuumainen tietokone. 5 eri väriä.

Tämä työreppu on kallis, mutta sillä on 5 vuoden takuu. Reppua ostaessa voi pyytää reppuun lisättäväksi nimikirjaimet.

4. Vegaaninen työreppu

Cleo Large Backpack -reppu 93 e, Katie Loxton.

Klassinen ja tilava työreppu, joka on valmistettu vegaanisesta nahasta. Hyvät, säädettävät olkaimet ja yläkahva.

Työrepussa on hyvät ulko- ja sisätaskut, joihin mahtuu hyvin jokapäiväiset tavarat. Reppuun saa halutessaan kirjaillit nimikirjaimet.

10 eri värivaihtoehtoa.

5. Minimalistinen työreppu

Aalborg Cream Black -reppu, 99 e, Kapten & Son.

Työreppu, joka on valmistettu kierrätetystä muovista ja vegaanisesta tech-materiaalista. Siksi se on sekä vedenkestävä että tukevaa. Repussa on säädettävät olkaimet, pehmustettu lokero tietokoneella ja vetoketjulle tasku pienten tavaroiden säilyttämiselle. Tilavat taskut myös vesipuollolle.

Työrepun selän pehmuste tekee sen kantamisesta mukavaa ja takana olevalla kiinnikkeellä saat kätevästi repun kiinnitettyä matkalaukkuun.

Saatavilla 6 väriä, joista osa on yksiväriä, osa kaksivärisiä.

2 kommenttia