”Hiuspohja raikastuu kertapesulla ja hiuksista tulee selvästi tuuheamman tuntuiset” – tässä ovat parhaat syväpuhdistavat sampoot
Testattu
”Hiuspohja raikastuu kertapesulla ja hiuksista tulee selvästi tuuheamman tuntuiset” – tässä ovat parhaat syväpuhdistavat sampoot
Kauneus ja Terveys -lehti testasi syväpuhdistavat sampoot ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

20.10.2023
 |
Kauneus ja Terveys

Paras vaaleille hiuksille

Tuote: Schwarzkopf Blondme All ­Blondes Detox Shampoo 19,90 e.

Millainen? Vaalennuksesta ja raidoituksesta vaurioituneet hiukset kestävät hyvin hellän syväpesun. Puuvillaproteiini vahvistaa hiusten rakennetta. Tuoksu on mieto. Pieni miinus siitä, että hiukset eivät pysy puhtaana juuri pidempään kuin tavallisella sampoolla pestynä.

Paras edullinen sampoo

Tuote: Cutrin Ainoa Deep Clean Shampoo 18,90 e.

Millainen? Kotimaisen, hiuspohjaa virkistävän sampoon miselliteknologia puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaraisesti ja jättää hiukset keveiksi ja puhtaan tuntuisiksi. Hivenen mentolilta tuoksuvan sampoon variksenmarjauute suojaa hiuksia ulkoisilta rasitteilta.

Paras värjätyille hiuksille

Tuote: Oribe Signature The Cleanse Clarifying Shampoo 51 e.

Millainen? Vaahtomainen sampoo tuntuu kermamaisen ylelliseltä, tuoksuu miedolta ja pesee hellästi ollakseen syväpuhdistava sampoo. Siinä on rasvaisuutta ja tuotekertymiä poistavaa vulkaanista tuhkaa ja hiuspohjaa puhdistavaa ja hoitavaa merilevää.

Paras rasvoittuville hiuksille

Tuote: L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced Anti-oilness 2-in-1 Purifyer Clay 36 e.

Millainen? Raikkaantuoksuinen, savea sisältävä sampoo puhdistaa rasvoittuvan hiuspohjan todella tehokkaasti. Hiuspohja raikastuu kertapesulla ja hiuksista tulee selvästi tuuheamman tuntuiset. Huuhtoutuu helposti.

Paras oheneville hiuksille

Tuote: Nioxin System 6 Cleanser Shampoo 33,50 e.

Millainen? Oheneville hiuksille tarkoitetussa syväpuhdistavassa sampoossa on hivenen lääkemäinen tuoksu, mutta se toimii juuri kuten lupaa. Hiuspohjasta tulee todella puhdas ja hiukset tuntuvat selvästi aiempaa paksummilta. Tuntuu kuin päänahka hengittäisi taas.

Juttu on julkaistu aiemmin Kauneus ja Terveys -lehdessä 11/2023.

Kommentoi +