Parhaat second hand -verkkokaupat ja kirppisryhmät
Tyyli
Parhaat second hand -verkkokaupat ja kirppisryhmät
Netti on täynnä ihania käytettyjä vaatteita! Trendin toimitus kertoo, mistä nettikirppiksiltä ja kirppisryhmistä voi tehdä löytöjä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 26.2.2020
Trendi

Cos & Filippa K -ryhmä Facebookissa keskittyy vain tiettyihin skandinaavisiin merkkeihin. Helpoin tapa on selata kokojen mukaan tehtyjä kansioita. Kysytyimmät tuotteet myydään erittäin nopeasti, eikä epätoivojonoilta voi välttyä.

Depop-sovelluksella sanotaan olevan 30 miljoonaa käyttäjää. Huh! Tarjolla paljon etenkin katumuotia, mutta myös vintagemuotia ja vaatteita miehille.

Designer Corner on luksusmerkkien osto- ja myyntipaikka Facebookissa. Ryhmässä yritetään välttää huijaamista valitsemalla ryhmän jäsenet tarkkaan. Tarjolla usein esimerkiksi Chanelin ja Hermesin koruja ja Louis Vuittonin laukkuja.

Emmy on paikkasi, jos etsit vaikkapa Filippa K:n, Cosin tai Ted Bakerin vaatteita käytettynä. Uudet vaatteet tulevat kauppaan aina maanantaisin ja torstaisin. Ostamisessa auttaa tuotteiden kuntoluokitus.

Gem-sovellus kerää yhteen vintagekauppoja eri puolilta maailmaa. Kokeile tätä, jos etsit vaikkapa Leviksiä, 1960-luvun vaatteita tai gaalamekkoa! Mahdollisuus myös tallentaa kiinnostavat tuotteet itselle muistiin.

Les Reflect Vintagen vaatteet on valittu tarkkaan. Vaikka valikoima on pieni, sieltä voi löytää kauniita vintagelaukkuja, -koruja ja -asuja. Hauskat ja erilaiset kuvat!

Marimekko-kirppikseltä löytää uusia ja vanhoja Marimekon vaatteita ja astioita. Myös lasten tuotteita on tarjolla. Ryhmässä voi kertoa, minkä tuotteen haluaa ostaa – joskus se nopeuttaa tuotteen löytämistä. Huom! Facebookissa on paljon Marimekko-kirppiksiä - liity vaikka kaikkiin.

Minimalistin kirpputori on Facebook-ryhmä, jossa keskitytään skandinaaviseen tyyliin. Voit laittaa ryhmään myös ostoilmoituksen, jos etsit jotain tiettyä tuotetta. Tarjolla paljon vaatteita, joita on helppo yhdistää nykyiseen vaatekaappinsa.

Minna Parikka second hand -ryhmä Facebookissa kerää kenkien rakastajat yhteen. Paljon erittäin vähänkäytettyjä kenkiä tarjolla! Paikalla myös tietäjiä, jotka auttavat, jos kenkien koko mietityttää.

Radhica myy vintagevaatteita eli ainakin 20 vuotta vanhoja. Tuotteet esitellään useilla kuvilla eli yhtä hyvin kuin uusien vaatteiden verkkokaupoissa. Hyvä haku auttaa etsimään vaikka 1970-luvun tyylejä.

Rekki valikoi, mitkä tuotteet ottaa myyntiin, joten täällä et näe kulahtaneita trikoorättejä. Hakutoiminnolla voi hakea myös niitä tuotteita, joissa on vielä hintalaput kiinni. Poikkeuksellista on myös palautusmahdollisuus!

Tise-sovellus näyttää Instagrammilta, mutta on kirpputori. Osta, myy ja ala seurata myyjijä, joilla on myynnissä sinua kiinnostavia tavaroita tai joiden tyylistä pidät.

Tori on klassikko, mutta toimii edelleen. Jos etsit jotain tiettyä, tee hakuvahti, joka ilmoittaa sinulle, jos haluamasi tuote tulee myyntiin. Varsinkin merkkituotteita, kuten Marimekkoa, on helppo myydä täällä. Käy katsomassa myös muiden jättämättä ostoilmoitukset ja tarjoa omia tuotteitasi.

Trendsales on tanskalaisen muodin aarreaitta. Siellä on tarjolla Stina Goyea ja Gannia ihan hirmuiset määrät, usein myös niitä, mitä Suomessa edelleen myydään kaupoissa. Tarjolla on laajasti eri kokoja. Paketin saaminen Suomeen vaatii kyllä pientä järjestelyä ja kirjeenvaihtoa myyjän kanssa, mutta vaiva kannattaa.

Vestiaire Collectivesta löytää luksusmerkkejä, kuten Louis Vuittonia, Chanelia ja Pradaa käytettynä. Kauppa varmistaa tuotteiden aitouden ja laadun, joten pettymyksiltä voi välttyä. Muista: voit myös myydä täällä omat tuotteesi eteenpäin!

Vestis on Marimekko-fanien löytölaari, mutta tarjolla lukuisia muitakin merkkejä. Verkkokauppaostoksen voi saada ilman toimituskuluja, jos hakee sen liikkeestä Espoosta. Eri valikoima myymälässä ja verkkokaupassa.

Vähänkäytetty.fistä ostaminen on turvallista, sillä nettisivun pitäjät huolehtivat postituksesta ja rahoista. Täältä löydät paitsi ketjuliikkeiden vaatteita myös Nansoa ja Marimekkoa. Huom! Varaa aikaa, nettisivu on välillä yllättävän hidas.

Zadaa-sovelluksella voi myydä ja ostaa vaatteet, kengät ja asusteet. Siinä on hyvä hakuominaisuudet: tuotteita voi hakea paitsi merkkien myös materiaalien ja värien mukaan. Ostoja on turvallista tehdä: rahat eivät siirry myyjän tilille, jos paketti ei tule perille.

1 kommentti