Etsitkö uutta pipoa? Valitsimme 12 parasta pipoa – mukana niin 500 euron luksusmyssy kuin mummojen neuloma klassikko
Tyyli
Etsitkö uutta pipoa? Valitsimme 12 parasta pipoa – mukana niin 500 euron luksusmyssy kuin mummojen neuloma klassikko
Kaipaatko uutta pipoa? Nyt tarjolla on lämmintä merinovillaa, ihanaa alpakkaa ja trendikkäitä värejä. Löydätkö näistä oman suosikkisi?
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 18.9.2023
Eeva

1. Ajaton, mutta värikäs

13 eri värissä saatavilla oleva ajattoman muotoinen pipo, joka on valmistettu pehmeästä alpakasta, vastuullisesti hankitusta villasta ja kierrätetystä polyesteristä. Varsinkin värikäs valinta antaa syksyn ja talven pimeämpiin päiviin ihanasti raikkautta! Voit käyttää reuna taitettuna tai avattuna.

Double-Fold Alpaca Merino Beanie, 39 e, Arket.

2. Lämmintä merinovillaa ja alpakkaa

Merinovillan ja alpakan sekoituslangasta neulottu pipo, joka istuu hyvin neulontatekniian ansiosta. Kauniita sävyjä on moneen makuun: oli etsinnässä sitten hillitty neutraalin värinen tai värikäs pipo.

Nor-pipo 45 e, Samsoe Samsoe.

3. Runsas värivalikoima

Tanskalaismerkin ihanan vaaleansininen sporttinen pipo, joka on saatavilla 12 eri värissä. Reunassa merkin logo hillittynä.

Signe Beanie 33 e, Sui Ava.

4. Edullinen valinta

Ihanan pinkki joustineulosteinen pipo, joka on saatavilla myös neutraaleissa sävyissä, kuten mustassa, valkoisessa sekä ruskeassa. Edullinen ja hurmaava kaksin kerrostettu runsas pipo.

Pcbera Hood -pipo 16,95 e, Pieces.

5. Suomalaismummojen tekemä pipo

Pöytyän Myssymummojen neuloma pipo, joka on saanut nimensä sen jäkälän väristä. Tehty suomenlampaan villasta. Kuidun suomut osoittavat sisäänpäin, joka tekee langasta erityisen pehmeän. 12 väriä! Voit myös ostaa neulontapaketin ja neuloa myssysi itse!

Natural Light Grey Jäkälä Muffi 85 e, Myssyfarmi.

6. Muhkea luksuspipo

Tämä isokokoinen Adalyn-pipo on yhtä aikaa tyylikäs, ajaton ja trendikäs. Pipo on saatavilla 8 värissä. Pipo on neulottu kid mohairista ja lämpimästä villasta, ja sen kaksikerroksisuus antaa sille muhkeutta. Päähineeseen on lisätty pieni määrä polyamidia tuomaan kestävyyttä.

Adalyn-pipo 140 e, Balmuir.

7. Varma valinta: musta peruspipo

Kierrätetystä villasekoitteesta valmistettu pipo sopii syksyiseen ja talviseen tunnelmaan. Pipossa on iso Ganni-logo ja 9 värivaihtoehtoa.

Structured Rib Beanie 95 e, Ganni.

8. Suomi mainittu

Suomessa tuotettu, raikkaan lilan sävyinen pipo valmistettu pehmeästä ja kevyestä langasta. Paljon upeita värivaihtoehtoja!

Mohair-pipo 79 e, Billebeino.

9. Lämmin ja iso

Suomessa, ekologisesti lähituotteena valmistettu suuri pipo, joka on tehty pehmeästä mohair-villasekoituksesta. Neulos on joustavaa ja paksua, joten se ei kiristä. Pipon reunan voi kääntää kuvanmukaisesti tai jättää avoimeksi. Klassisten värisävyjen lisäksi myös pinkki ja vihreä vaihtoehto.

Mohair Beanie Grey 129, Pura Finland.

10. Trendikäs huppupipo

Italiassa täysin villasta tehty huppupipo. Hillityn tyylikäs, mutta persoonallinen valinta. Sopii hyvin niin ulkoiluun kuin arkityyliin. Saatavilla myös beigenä.

Gong Logo Wool Ski Mask 155 e, Max Mara.

11. Luksuspipo muodin harrastajalle

Italiassa kašmirvillasta tehty pipo, jossa on käytetty 1970-luvun inspiroimaa toistuvaa V logo -kuviota. Kuviointi kuuluu Valentinon Toile Iconographe -kokoelmaan. Luksusvalinta.

Toile Iconographe cashmere beanie 590 e, Valentino.

12. Ikoninen kuviointi

Pipo on varustettu Missonin ikonisella, jo 1950-luvulla esitetyllä kuviolla, joka tunnetaan nykypäivänä italialaisen luksuksen symbolina. Päähine on tehty villasekoituksesta, joka pitää pään lämpimänä. Kolme värivaihtoehtoa.

Zig Zag Wool Blend Beanie in Multicoloured -pipo 155 e, Missoni.

Kommentoi +