Parhaat pikkujoulukynnet, 3 upeaa ideaa
Kauneus
Parhaat pikkujoulukynnet, 3 upeaa ideaa
Valmistaudu juhlakauteen upeilla kynsikoristeluilla, jotka teet helposti pelkillä kynsilakoilla!
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 22.11.2019
Kauneus ja Terveys

Jouluinen ranskalainen manikyyri

Ranskalainen manikyyri on klassikko, joka ei mene koskaan muodista. Mikäli perinteiset valkoiset kynnenkärjet eivät houkuttele, kokeile jouluista versiota! Nopeasti syntyvä lakkaus viimeistellään kimalteella, joka peittää pienet virheet.

1. Lakkaa kynnet ensin läpikuultavalla nudelakalla. Jos kyntesi ovat tasaisen väriset, voit ohittaa tämän vaiheen.
2. Kun kynnet ovat kosketuskuivat, lakkaa niiden kärjet punaisella lakalla. Voit käyttää tähän kynsilakan omaa sivellintä tai erillistä koristelusivellintä. Rajan ei tarvitse olla täydellinen, sillä virheet piilotetaan glitterillä.
3. Kasta seuraavaksi vanupuikko kirkaspohjaiseen glitterlakkaan. Töpöttele kimallelakkaa vanupuikolla punaisen lakan rajalle.
3. Viimeistele lakkaus kiiltävällä päällyslakalla.

Trendikkäät peilikynnet

Upean kiiltävät chrome- eli peilikynnet kasvattavat suosiotaan Instagramissa. Tämä tyyli on yksinkertainen mutta näyttävä!

Onnistuaksesi tarvitset tumman värilakan ja chromepulverin sekä chromekynsille tarkoitetun erikoispäällyslakan. Tarvikkeet löydät kynsitarvikkeita myyvistä verkkokaupoista tai jopa tavaratalosta.

1. Lakkaa kynnet ensin mustalla tai muulla tummalla värilakalla. Tumma lakka korostaa peiliefektiä. Lisää toinen kerros, jos sävy jää epätasaiseksi. Anna lakan kuivua rauhassa noin kymmenen minuutin ajan, ja varo kolhimasta kynsiä. Chromepulveri paljastaa lakkapinnan virheet armottomasti.
2. Kun kynsilakka on kuivunut, kasta sormenpää chromepulveriin ja hiero sitä kynnen pintaan. Käy myös kynsien reunat tarkasti läpi.
3. Viimeistele lakkaus chromekynsille tarkoitetulla, vesipohjaisella päällyslakalla. Älä käytä tavallista päällyslakkaa, sillä se sumentaa peilipinnan. Kun lakkaus on kuivunut, pese ylimääräinen pulveri sormista vedellä ja saippualla.
Päällyslakan kuivuttua peilikynnet kestävät kolhuja, eikä niitä tarvitse varoa juhliessa!

Helppo pikakoristelu

Jos haluat kauniit juhlakynnet, mutta aika on vähissä, kokeile distressed-tekniikkaa eli kuivan siveltimen tekniikkaa. Se tarkoittaa kynsien koristelua abstrakteilla kuvioilla, eikä erityisiä taitoja tai välineitä vaadita. Mikä parasta, koristelut syntyvät todella nopeasti!

1. Lakkaa kynnet ensin haluamillasi värilakoilla. Valitse vaalea sävy niihin kynsiin, jotka aiot koristella. Kun lakat ovat kuivuneet kosketuksen kestäviksi, voit aloittaa koristelemisen.
2. Valitse koristeluihin sopiva värilakka. Hyvä vaihtoehto on käyttää saman värin eri sävyä, kuin koristelemattomilla kynsillä. Pyyhi tämän lakan sivellin kuivaksi talouspaperiin.
3. Kun olet pyyhkinyt siveltimen kuivaksi, sudi sillä sivuttaisia raitoja kynsille. Jätä myös tyhjää tilaa toista väriä varten.
4. Toista vaiheet 2-3 sillä lakalla, jota käytit koristelemattomissa kynsissä. Lopputuloksen pitäisi näyttää tältä.
5. Valitse vielä haluamasi kirkaspohjainen glitterlakka, ja töpöttele sen siveltimellä kimallusta kuvioiden päälle.
6. Viimeistele lakkaus kiiltävällä päällyslakalla.

Kommentoi +