Älä jätä tätä hiusrutiinia välistä! Kauneus ja Terveys -lehden testin parhaat jätettävät hoitoaineet ravitsevat, silottavat, suojaavat ja korjaavat
Testattu
Älä jätä tätä hiusrutiinia välistä! Kauneus ja Terveys -lehden testin parhaat jätettävät hoitoaineet ravitsevat, silottavat, suojaavat ja korjaavat
Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi 14 hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja valitsi parhaat eri tarpeisiin.
Teksti

Kuvat
,

30.12.2022
 |
Kauneus ja Terveys

Paras silottava jätettävä hoitoaine

Ota jätettävä hoitoaine apuun, jos hiuksissasi on takkuja tai kaksihaaraisia. System Professional Lipid Booster 67 e.

Tämä hiussuihke on jopa uskomattoman kevyt, kun huomioi, miten tehokkaasti se paikkaa hiusten rakennetta. Se ei latista tukkaa lainkaan vaan silottaa räjähtäneet latvat silkkisen sileiksi peräti muutaman pesun väliseksi ajaksi. Hoitoaine helpottaa merkittävästi myös takkujen selvittämistä.

Paras edullinen jätettävä hoitoaine

Edullinen jätettävä hoitoaine suojaa myös auringolta. Cutrin Oodi Hydrating Care Spray 14,90 e.

Hennollekin tukalle sopiva hoitosuihke sisältää kiiltoa antavaa ja hiusten selvittämistä helpottavaa lakka­etikkauutetta, UVA- ja UVB-aurinkosuojat sekä hiuksia vahvistavaa puolukan siemenöljyä. Hieno­jakoinen suihke jättää hiukset kevyiksi ja tuoksuu hennosti kukkapenkiltä.

Paras monikäyttöinen jätettävä hoitoaine

Ylellinen jätettävä hoitoaine käy lämpösuojaksi ja tehohoidoksi. Oribe Hair Alchemy Fortifying Treatment Serum 66 e.

Ylellinen hiusseerumi on hintansa väärti, sillä se käy lämpösuojaksi, jätettäväksi hoitoaineeksi kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja runsaasti annosteltuna tehohoidoksi yön yli. Maitomaisessa seerumissa on chian siemeniä, bambunlehteä ja kasviproteiineja.

Paras suojaava jätettävä hoitoaine

Jätettävä hoitoaine suojaa hiuksia katkeilulta ja lämpölaitteiden tuhoilta. Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum 33,90 e.

Plex-teknologiaa hyödyntävä kevyt ja geelimäinen hiusseerumi ravitsee tukkaa ja varjelee sitä katkeilulta ja lämpölaitteiden tuhoilta. Seerumi selvittää takkuja, nopeuttaa hiusten kuivaamista ja antaa jo hieman kulahtaneelle värille uutta kiiltoa.

Paras jätettävä hoitoaine kaksihaaraisille

Jätetävä hoitoaine vahvistaa etenkin hiusten latvoja. Redken Extreme Length Leave-in Treatment with Biotin 34,20 e.

Tämä voidemainen jätettävä hoitoaine saattaa pelastaa hiustenkasvattajan latvoista jopa senttejä. Tehohoidossa on soijaproteiinia ja hiusten supervitamiinia biotiinia, jotka yhdessä vahvistavat jo valmiiksi haaroittuneita latvoja.

Juttu on julkaistu alun perin Kauneus ja Terveys -lehden numerossa 10/22.

1 kommentti