Hyvästit pörröisyydelle ja muille hiuskriiseille – testissä parhaat hiuksiin jätettävät hoitoaineet
Kauneus
Hyvästit pörröisyydelle ja muille hiuskriiseille – testissä parhaat hiuksiin jätettävät hoitoaineet
Hoida takut, pörröisyys ja estä värin haalentuminen. Vai kärsitkö herkästä päänahasta? Kauneustoimittaja Riikka Väänänen testasi 15 jätettävää hoitoainetta. Kurkkaa, mikä sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 11.10.2021
Kauneus ja Terveys

Paras hoitosuihke takkutukalle

Tämä arganöljyä sisältävä suihke on niin kevyt, ettei se latista tukkaa. Suihkeen avulla hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät eikä harja enää tartu takkuihin. Suihkeessa on yhtä ihana tuoksu kuin sarjan legendaarisessa hiusöljyssä, mutta tämä sopii hennollekin tukalle.

Moroccanoil All In One Leave-in Conditioner. 29 e.

Paras hoitosuihke värjätyille hiuksille

Onko sinulla värjätty tukka, jota tykkäät suoristaa tai kihartaa? Tämä suihke säästää väriä, kosteuttaa, vähentää pörröisyyttä ja suojaa lämmöltä. Se palauttaa kiillon ja tekee hiuksista miellyttävän pehmeät.

L’Oréal Professionnel Vitamino Color 10-in-1 Professional Milk. 24,40 e.

Paras korjaava hoitoaine

Tärkeitä proteiineja sisältävä korjaava hoitoaine suojaa hiuksien rakennetta ja väriä sekä estää katkeilua. Ainoan miinuksen suihke saa hivenen tunkkaisesta tuoksusta, mutta se häviää viimeistään föönauksessa.

Goldwell Dualsenses Bond Pro Repair & Structure Spray. 20,90 e.

Paras edullinen hoitosuihke

Tätä raikastuoksuista, aloe veraa sisältävää suihketta tekisi mieli käyttää koko vartalolle. Sen sijaan voit suihkuttaa sitä paitsi märkiin myös kuiviin hiuksiin, toisin kuin useimpia jätettäviä hoitoaineita. Tukasta tulee helposti kammattava ja kiiltävä.

Four Reasons The Original Moisture Mist. 10,90 e.

Paras hoitosuihke herkälle päänahalle

Kevyt jätettävä suihke rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa pohjoisen tupasvillan avulla. Se toimii heti ensisuihkauksesta. Kuten kotimaiselta merkiltä sopii odottaa, suihke sopii myös hennoille hiuksille. Se on hajusteeton ja vegaaninen.

Cutrin Vieno Sensitive Care Spray. 19,90 e.

Kommentoi +