Suihkaus säihkettä! Kauneustoimittaja testasi kosteussuihkeet – katso mikä sopii parhaiten meikin päälle ja stressi-iholle
Kauneus
Suihkaus säihkettä! Kauneustoimittaja testasi kosteussuihkeet – katso mikä sopii parhaiten meikin päälle ja stressi-iholle
Kaipaatko kosteutusta koko päiväksi? Kauneustoimittaja testasi 15 kosteussuihketta ja valitsi niistä parhaat eri tarpeisiin. Yksi toimii päätetyössä, toinen taas maskin alla.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 3.8.2021
Kauneus ja Terveys

Paras kiinnityssuihke meikin päälle

Jos aiemmin kiinnityssuihkeiden ainoa tehtävä oli pitää meikki paikoillaan ja kiilto poissa, nyt ne ensisijaisesti tekevät ihosta raikkaan ja hehkuvan. Pohjoista horsmaa sisältävästä suihkeesta tulee kasteenraikas hehku. Se kosteuttaa koko päivän.

Lumene Invisible Illumination Dewy Glow Setting Spray 19,90 e.

Paras kosteussuihke päätetyöhön

Luomuitulehtiuutetta sisältävä suihke antaa sinivalo- ja saastesuojan. Se parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja suojaa lämpötilanvaihteluilta. Iholle jää miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. Muuta moitittavaa ei ole kuin aavistuksen tuju tuoksu.

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating Mist 35 e.

Paras kosteussuihke stressi-iholle

Jos ihosi oikuttelee, suihkaus tätä hienojakoista kosteussuihketta voi pelastaa tilanteen. Se rauhoittaa ihon välittömästi. Ihanan yrttisen tuoksuinen, sieniyhdistettä sisältävä suihke kulkee käsilaukussa, jolloin voit suihkauttaa sitä punoittavalle iholle aina tarvittaessa.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Soot­hing Hydra-Mist with Reishi & Snow Mushroom 27,50 e.

Paras kosteussuihke maskin alle

Joudutko käyttämään kasvomaskia jatkuvasti? Mikronisoitua hopeaa sisältävä puhdistava ja kosteuttava suihke tekee iholle suojaavan kalvon ja ehkäisee maskin alla muhivia epäpuhtauksia. Miinusta vain hivenen parfyymimaisesta tuoksusta.

Diego dalla Palma Oh My Bodyguard! Liquid Silver Multi-Active Mist 41 e.

Paras (ja edullinen) luonnonkosmetiikkasuihke

Rakastatko ruusuntuoksua? Jos vastaat kyllä, tässä sinulle ihana luonnonkosmetiikkasuihke. Damaskonruususta uutettu ruusuvesi saa suihkeen tuoksumaan siltä kuin sukeltaisit auringon paahtamaan ruusupuskaan. Suihke kosteuttaa ja raikastaa ilmeen heti.

Melvita Damask Rose Floral Water 16,50 e.

Kommentoi +