Nopea juhlakampaus, joka toimii niin palaverissa kuin taksijonossa
Kauneus
Nopea juhlakampaus, joka toimii niin palaverissa kuin taksijonossa
Tämä muhkea nutturakampaus syntyy vartissa. Jättinutturan salaisuus on suolasuihke ja helppo lettiniksi.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 29.6.2016
Trendi

1.

Lisää hiuksiin suolasuihketta ja föönaa kuivaksi. Hyvin ohueen tai lyhyeen tukkaan riittää kaksi suihkausta, pitkään tukkaan on paras suihkauttaa neljästi.

Föönaus kannattaa, vaikka laitat tukan kiinni. Kun uhraat vähän aikaa föönikuivaukseen, saat palkkioksi tukkaan kuohkeutta, joka säilyy ainakin pari päivää. Suolasuihke ja föönaus yhdessä tekevät tukasta paitsi ilmavan myös tavallista karheamman. Tekstuuri helpottaa tulevaa letitystä.

2.

Vedä hiukset sormin takaraivolle, sivulta ja alta tiukasti, mutta päältä mahdollisimman löysästi. Näin kampaus pysyy kasassa mutta näyttää edestäkin muhkealta. Jos kätesi väsyvät helposti, voit kiinnittää hiukset hetkeksi takaraivoille isolla hiuslenkillä tai -donitsilla.

Kiinnitä seuraavaksi hiusten latvat yhdelle yksinkertaiselle letille. Irtohiukset ja epämääräiset kiepautukset matkalla ovat sallittuja ja jopa toivottuja, sillä mitä löysempi ja muhkuraisempi letti, sen parempi kampaus syntyy.

Kun letti on valmis, nypi sitä löysemmäksi koko pituudelta. Näin letti näyttää maksimaalisen muhkealta. Jos kiinnitit tukkasi tyven aiemmin hiuslenkillä tai donitsilla, irrota se nyt.

3.

Kiepauta letti itsensä ympäri, kaksin kerroin tai kolmesti, tukkasi pituudesta riippuen. Kiinnitä kieputettu letti nutturaksi pinneillä. Suihki päälle lakkaa ja taputa itseäsi olalle: olet juuri ottanut haltuun nutturakampauksen, joka toimii sekä maanantaiaamuna palaverissa että lauantai-iltana taksijonossa.

Meikki ja hiukset: Jenny Janson.

Juttu on julkastu Trendissä.

Kommentoi +