Nappaa onnistuneet kuvat puhelimella – uusi Honor 90 yllättää tarkkuudellaan
Mainos: Honor
Nappaa onnistuneet kuvat puhelimella – uusi Honor 90 yllättää tarkkuudellaan
Honor 90 -uutuuspuhelin yllättää terävällä näytöllään ja edistyksellisellä kuvausteknologiallaan. Kuvaatpa yksityiskohtaisia lähikuvia tai näyttäviä maisemakuvia, kameran ensiluokkaisen optiikan ansiosta onnistut varmasti. Käyttömukavuutta lisää näyttö, joka suojaa silmiä liialliselta rasitukselta.
Julkaistu 20.7.2023

Älypuhelimet ovat tehneet valokuvaamisesta helppoa ja vaivatonta. Kamera kulkee mukana taskussa ja on saatavilla heti, kun sitä tarvitsee. Moni älypuhelimella kuvaava kuitenkin tietää, että kuva on harmillisen usein vain haalea kopio kuvattavasta kohteesta: upea vuoristomaisema latistuu, kaukana siintävät yksityiskohdat häviävät taustaansa tai kuulas auringonlasku menettää pastelliset sävynsä – hämärässä otetuista kuvista puhumattakaan.

Syy heikkoon kuvanlaatuun johtuu usein kameran linssistä, joka ei taivu sekä laajakulmaisiin maisemakuviin että tarkkoihin lähikuviin. Myös kameran resoluutio ja muut tekniset ominaisuudet vaikuttavat kuvan laatuun ja tarkkuuteen merkkittävästi.

Uusi Honor 90 -älypuhelin tarjoaa ratkaisun vaihtuvien kuvaustilanteiden tuomiin haasteisiin. Sen huippuluokan kamera ja teknologia mahdollistavat tarkat ja laadukkaat kuvat niin kirkkaassa päivänvalossa kuin illan hämärässä.

Hopean sävyistä Diamond Silver -värivaihtoehtoa koristaa pitsimäinen timanttikuviointi.

Honor 90 -älypuhelimen pääkamera on varustettu erittäin tarkalla 200 MP:n linssillä, joka mahdollistaa laajojen kuva-alueiden kuvaamisen ja tarkkojen yksityiskohtien vangitsemisen. Laajakulmaisen objektiivin avulla maisemat tulevat lähemmäksi ja kuvat säilyttävät luonnollisen perspektiivin, mikä tekee maisemakuvista vaikuttavampia.

Puhelimen makrokamera mahdollistaa puolestaan lähikuvauksen, joka tuo pienetkin yksityiskohdat esiin tarkasti.

Älykkäät selfiet

Honor 90 -puhelimen etukamera antaa mahdollisuuden loistaviin selfie-kuviin. 50 MP:n etukameraan on integroitu laadukas kennosensori, joka tallentaa yksityiskohdat tarkasti ja tuottaa selkeitä ja teräviä kuvia. Lisäksi etukamera on varustettu kehittyneellä AI-teknologialla, joka tunnistaa kasvot ja parantaa automaattisesti kuvan laatua eri olosuhteissa. Kameran tekoälyominaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden hienosäätää kuvaa, jolloin voit korostaa parhaita puoliasi ja saada kuvista juuri sellaisia kuin haluat.

Puhelimen kehittynyt valaistusteknologia mahdollistaa laadukkaat kuvat myös heikossa valaistuksessa tai hämärässä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus etenkin talviaikaan ja sisätiloissa kuvatessa.

Honor 90 -puhelimen älykkäät algoritmit optimoivat valotuksen, värit ja terävyyden, jolloin kuvat onnistuvat varmemmin.

Honor 90 on loistava työkalu vloggaajille ja muille sosiaalisen median sisällöntuottajille, jotka haluavat tuottaa laadukasta ja ammattimaista videomateriaalia - myös puhelimen etukameralla. Se tukee korkealaatuista 4K-videokuvausta, jonka ansiosta videoista tulee teräväpiirtoisia.

Honor 90 on laadukas ja monipuolinen puhelin niin luoville sisällöntuottajille, valokuvauksen harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Silmäystävällinen näyttö

Honor 90 -puhelimen näyttö takaa laadukkaan ja silmäystävällisen katselukokemuksen. Näyttö toistaa yli miljardi värisävyä, minkä ansiosta kuvien ja vidoiden värit toistuvat näytöllä elävinä ja todenmukaisina. Näytöltä onkin miellyttävää katsella vaikkapa elokuvia, sarjoja tai muita viihdesisältöjä. Näytön suuren kirkkauden ansiosta sisällöt erottuvat terävästi myös kirkkaassa päivänvalossa.

Katselemme vuorokaudessa useita tunteja erilaisia näyttöpäätteitä, minkä vuoksi on tärkeää kiinnittää huomiota kasvaneiden ruutuaikojen vaikutuksiin silmillemme. Honor 90 -puhelin sisältää useita silmäystävällisiä ominaisuuksia, jotta näytön katselu olisi entistä turvallisempaa ja miellyttävämpää.

Luonnollinen päivänvalo on silmillemme kaikkein lempein, minkä vuoksi myös Honor 90 käyttää dynaamista valoa, joka jäljittelee luonnollisen valon rytmiä ja auttaa vähentämään silmien rasitusta. Myös näytön kirkkaustaso muuttuu automaattisesti ulkoisten valaistusolosuhteiden mukaan kirkkaammaksi tai tummemmaksi.

Puhelimen näyttö vähentää automaattisesti sinistä valoa, joka rasittaa silmiä ja saattaa nostaa vireystilaa etenkin iltaisin. Honor 90 -näytön lämpimät värisävyt auttavat myöhäisillan lukuhetkinä rentoutumaan ja valmistautumaan nukkumaanmenoon.

HONOR 90

Honor 90 -puhelimessa on erittäin laadukas kamerajärjestelmä, huippuluokan näyttö, tehokas suoritin, runsaasti muistia sekä pitkäkestoinen akku. Puhelin tarjoaa monipuoliset kuvausmahdollisuudet, sujuvan käyttökokemuksen ja runsaasti tallennustilaa sisältöjen säilyttämiseen.

  • Kamera: 200 MP:n ultratarkka pääkamera, 12 MP:n laajakulmakamera, 2 MP:n syvyyskamera ja 50 MP:n etukamera.
  • Silmäystävällinen himmentyvä AMOLED-näyttö.
  • Muut ominaisuudet: 4K-videokuvaus, AI-ominaisuudet, in-screen -sormenjälkilukija.
  • Mitat: 161,9 mm x 74,1 mm x 7,8 mm
  • Paino: 183 g.
  • Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.

Kommentoi +