Bergamottia, appelsiinia vai ripaus nahkaa? Näitä kesäisiä tuoksuja haluat käyttää koko vuoden
Tuoksut
Bergamottia, appelsiinia vai ripaus nahkaa? Näitä kesäisiä tuoksuja haluat käyttää koko vuoden
Etsitkö uutta tuoksua? Näiden uutuustuoksujen joukosta löydät taatusti uuden suosikkisi.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 4.8.2023
Trendi

Kesän 2023 parhaat tuoksut ovat tässä.

Kesäillan juhliin

Tässä tuoksussa yhdistyvät tuoksujen kaksi trendiä: santelipuu ja tuoksun intensiivisyys. Lisänä ripaus kardemummaa ja bergamonttia ja tuloksena erilainen rauhoittava ja unisexmainen tuoksu.

Santal Dan Sha EdT 124 e / 50 ml, Armani/Prive.

Arjen piristäjä

Jos tuoksu ’suihkunraikas’ tai ’sitruunapiirakka’ on sinulle mieluisin (ja kaipaat niiden virkistävää vaikutusta), valitse tämä. Raikkaassa tuoksussa on bergamottia, mustaa teetä ja reilusti sitruunaa.

Verte Envolée EdP 44,90 e / 30 ml, Yves Rocher.

Raikkaaseen kesäpäivään

Elegantti, todella raikas tuoksu yhdistää kurjenmiekkaa, ylang ylangia ja kieloa. Kuin tehty niihin päiviin, kun tuuli tarttuu hiuksiin ja edessä on kaikenlaista kivaa.

Incantevole-EdP 55,90 e /30 ml, Furla.

Matkatuoksu

Raikkaita ruusuja, klementiinejä ja ripaus nahkaa. Niistä syntyy raikas ja hieman puuterinen kukkaistuoksu. Saatavilla matkakokoinen pullo, joka riittää mainiosti koko kesän juhlien tuoksuksi.

M’Gouna EdP 17,50 e / 15 ml, Rituals.

Kimppu kukkia

Haluaisitko kukkaistuoksun, mutta et kovin makeaa tuoksua? Tässä yhdistyvät jasmiini, orvokki, sitrus ja bergamotti pehmeästi ja tasapainoisesti. Kerrassaan valloittava kesätuoksu!

L’Eau Rêvée d’Eliya EdT 105 e / 50 ml, Sisley.

Kesätuoksujen aatelinen

Louis Vuittonin uutuuden nimi kuvastaa täydellisesti sen fiilistä. Appelsiinia, sitruunaa, minttua ja korianteria sekä pohjatuoksuina taatelia ja viikunaa. Unisextuoksu on niin kesäinen ja hienostunut, että se jäisi kestosuosikiksi ilman kirpeää hintaa. Jos olet toivomassa kimppalahjaa ja haussa on päätkääntävä tuoksu, se on tässä!

Pacific Chill 260 e / 100 ml, Louis Vuitton.

Psst!

Jos YSL:n Opium muistuttaa liikaa isoäidin suosikkituoksuja, tutustu Black Opiumin uutuuksiin. Meripihkan, mausteiden ja sitrushedelmien tuoksuinen YSL Opium on saanut liudan seuraajia, ja esiäitiään kevyemmät sukulaiset ovat huumaavan ihania!

Hedelmäisen vanilijainen Black Opium Illicit Green EdP 75 e / 30 ml, YSL.

Juttu on julkaistu Trendissä 6/2023.

Kommentoi +