Naisten yleisin hiusmoka - näin ratkaiset sen!
Kauneus
Naisten yleisin hiusmoka - näin ratkaiset sen!
Seuraava hiusongelma on todella yleinen. Kampaaja Meeri Mäntylä paljastaa ratkaisun.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 12.11.2015

Hennot hiukset eivät jaksaa kasvaa etuosasta ja ohimoilta leukalinjaa pidemmäksi, vaan hapsottavat viimeisillä voimillaan ohuena verhona kasvoja kehystämässä. Samaan aikaan hiuksiin haetaan pituutta kasvattamalla takatukka, jota ei sitten raaskita leikata liian lyhyen polkkatukan pelossa.

On ymmärrettävää, että takahiuksia halutaan pitää pitkänä ponnarimahdollisuuden vuoksi, mutta auki ollessaan tämä hiusmalli kaipaa rohkeita otteita saksien kanssa!

Annan hiukset ovat jääneet viime aikoina hieman vähemmälle huomiolle ja nyt toiveena olikin selkeä, kasvoille ja hiustyypille sopiva malli. Värin suhteen Anna toivoi hiuksiinsa reilusti lisää eloa, jopa jotakin villiä!

Takatukka ja haalea ruskeus saivat siis lähtöpassit, kun kampaaja ryhtyi tositoimiin.

Annan hiusmallin pituus määräytyy etuosan hiusten mukaan siten, että linja pysyy suorana tai jopa lyhenee aavistuksen niskaa kohti. Kun takaosa leikataan porrastetusti, se näyttää hennossakin hiuksessa todella runsaalta ja on helppo laittaa malliinsa kotioloissakin.

Etuosan hiusten ohuesta verhosta leikattiin myös kevyt sivuotsis. Sen sijaan, että ohimoilla näyttäisi olevan käynnissä epätoivoinen kasvuyritys, otsatukka näyttää aina tarkoituksella tehdyltä ja raikkaalta!

Hiukset värjättiin tyvestä lämpimällä 5-tummuisella kestovärillä ja latva kirkastettiin vahvan kuparinsävyisellä, 7-tummuisella kiiltokäsittelyllä. Tummempi tyvi ja kiiltävä pinta luovat hiuksiin illuusion syvyydestä ja runsaudesta.

Punasävyjä ylläpitääkseen Annan mukaan lähtivät KC:n Color maskien sävyt Copper ja Orange, jotka ovat ehdottoman tärkeitä kotihoitotuotteita rohkeille kuparinsävyille!

Annan muutos on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea ja rohkea! Ei liene epäilystä kumpi kääntää kadulla päät – hiukset kuvissa ennen vai jälkeen?

Omaa hiusmallia onkin välillä syytä tarkastella kriittisesti ja ulkopuolisen silmin. Sen jälkeen kannattaa varata avoimin mielin aika hyvälle kampaajalle ja luottaa omat hiukset osaavan ammattilaisen käsiin.

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

Lue myös:

Kommentoi +