Näin yhdistät treenivaatteet taidokkaasti osaksi arkityyliäsi – nappaa inspiroivat ideat talteen!
tyylivinkit
Näin yhdistät treenivaatteet taidokkaasti osaksi arkityyliäsi – nappaa inspiroivat ideat talteen!
Olet ehkä jo luopunut arki- ja juhlavaatteiden erottelusta? Nyt on tullut aika tehdä samoin treenivaatteille ja aloittaa joustavampi arki.
1Kommenttia
Teksti
,
|
Kuvat
Julkaistu 9.1.2023
Trendi

Uudet collegehousut ovat ihanat, mutta miksi niihin ilmestyy pussit polviin niin nopeasti? Jos haluat välttää tilanteen (tai ainakin pitkittää sitä), tutki kangasta ennen ostamista. Kun kangas on napakkaa, polvet eivät heti pussiinnu. Psst! Pesu ja silitys auttavat ainakin hetken jo ilmestyneisiin pusseihin.

T-paita 149 e, Andiata. Huppari 119 e ja collegehousut 99 e, Gestuz. Tennarit 80 e, Superdry. Korvakorut 205 e, Keskipomppu.

Vedä lipat

Miksi toiset näyttävät lippis päässä tyylikkäiltä ja toiset pihatalkoissa olevilta? Salaisuus on yksityiskohdissa: kokeile esimerkiksi näyttäviä korvakoruja. Psst! Milloin viimeksi pesit lippiksesi? Nakkaa pesukoneeseen tai pese käsin ihan varmuuden vuoksi.

Neule 279 e, Andiata. Korvakorut 145 e, Keskipomppu. Lippis kuvausrekvisiittaa.

Vaikuttajan valinta

Treenitrikoista saa yllättävän tyylikkään asun, kun hankkii ne beigeinä ja yhdistää bloggarityyliin pitkään, vaaleaan takkiin ja buutseihin. Ja sitten sovitaan, että kukaan ei mainitse sanoja loska, kuralätäkkö ja lumikinos.

Takki 495 e, Almada Label. Käsilaukku 740 e, By Malene Birger. Toppi 139 e, Andiata. Leggingsit 30 e, Lindex. Buutsit 379 e, Andiata. Korvakorut 145 e, Keskipomppu.

Mutainen juttu

Jos haluat käyttää treenivaatteitasi arkena ilman, että kukaan tajuaa sitä, valitse vaatteiden sävyiksi mutaa, malvaa, luonnonvalkoista, beigeä tai mustaa. Harmonisin asu syntyy, kun valitset samaa sävymaailmaa niin ylä- kuin alaosaan.

Treenitoppi 25 e ja leggingsit 35 e, KappAhl. Bleiseri 400 e, By Malene Birger. Buutsit 379 e, Andiata. Kaulakoru 825 e, Keskipomppu. Rannekorut mallin omat.

Biletoppi 2.0.

Tähän on tultu: treenitoppi toimii myös juhla-asuna. Yhdistä navan paljastava pitkähihainen trikoopaita herrainhousuihin ja juhlavaan koruun – ja se on siinä!

Paita 49,95 e, Björn Borg. Housut 199,90 e, Andiata. Korvakorut 460 e, Keskipomppu.

Mukavuuspöksyt

Hankitko leggingsejä rentoon oleskeluun? Katso silloin materiaaleja tarkkaan. Treenileggingsien materiaali on usein tiukkaa ja treeneissä kehoa tukevaa, mukavuuspöksyjen väljempää. Ne venyvät paremmin vatsasi päivä- ja kuukausirytmin tahtiin, jos tiedät, mitä tarkoitamme.

Neule 239 e ja pipo 85 e, Almada Label. Leggingsit 30 e, Lindex. Buutsit 379 e, Andiata.

Klassikon paluu

1990-luvun suosikkitakin, anorakin, paluu on todellakin totta! Vieläkö muistat, miten paljon isoon kengurutaskuun mahtui tavaraa? Sovitat takkia sitten kaupassa tai kirpparilla, hanki riittävän iso, jos haluat käyttää sen alla paksua villapaitaa. Tai osta istuva ja käytä talvella hupparin tavoin takin alla.

Anorakkitakki 329 e, Andiata. Leggingsit 59,95 e, Björn Borg. Buutsit 379 e, Andiata. Neule 239 e, Almada Label.

Kuninkaalliset sortsit

Iso paita, pyöräilysortsit ja pramea laukku. Tältä näytti niin prinsessa Dianan treeniasu kuin uuden Gossip Girl -sarjan puvustus. Äläkä unohda tennissukkia. Mitä paljaammat sääret, sitä enemmän ne saavat kerrankin tilaa loistaa.

Paita 229,90 e, Tommy Hilfiger. Pyöräilysortsit 39,95 e, Björn Borg. Tennarit 189 e, Andiata. Käsilaukku 540 e, By Malene Birger. Korvakorut 145 e, Keskipomppu. Sukat 12,95 e/3 kpl, Nike.

Viisas villitys

Koronan hopeareunus: mukavuudesta tuli muotia. Toppaliivi piteni peittämään takamuksen ja päiväkodin inhokki, kauluri, kasvoi aikuiseksi.

Liivi 179 e ja kauluri 59 e, R-Collection. College-paita 79,95 e ja leggingsit 49,95 e Björn Borg. Nilkkurit 375 e,Terhi Pölkki.

Tyyli Jenna Kämäräinen

Stailistin assistentti Ella Kankkunen

Meikki & hiukset Essi kylmänen

Malli Didem Özgün

1 kommentti