Näin tupeeraat tukan oikein
Kauneus
Näin tupeeraat tukan oikein
Tupeerauksella on helppo kohottaa tukkaa ja huijata se tuuheammaksi.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 15.12.2014
Kauneus ja Terveys

Tupeeraa näin: 

1.Selvitä kuivat hiukset harjalla. Tee jakaus haluamaasi kohtaan. Nosta nippu hiuksia pään päältä ja suihkauta osion tyveen kuivasampoota. Käsittele koko pää samalla tavalla. Kuivasampoo helpottaa tupeerausta ja antaa tukea etenkin liukkaille hiuksille.

2. Erota kamman piikin avulla hiusten päältä noin parin sentin levyinen osio. Pingota hiusosio napakasti ylöspäin ja vie kampa viiden sentin päähän tyvestä. Pidä hiusosiosta tiukasti kiinni, ettei se karkaa, ja tupeeraa rauhallisesti vastakarvaan muutaman kerran.

3. Tupeeraa hiukset ensin päältä ja takaa. Noudata edellisen kuvan ohjeita ja jatka sivuille. Voit tupeerata hiukset vaaka- tai pystyosioissa riippuen halutusta lopputuloksesta. Nosta käsitelty osio pään päälle, jotta tupeerattavat osiot eivät sotkeennu toisiinsa.4. Tässä vaiheessa kampaus voi näyttää todella muhkealta. Saat taltutettua pörröisyyden, kun harjaat hiusten pinnan kevyesti. Harjaus myös litistää kampausta jonkin verran. Paras valinta silotukseen on luonnonharjaksista valmistettu harja, koska se ei tee hiuksista sähköisiä.

Muista, että tupeeraus ei vahingoita hiusta, jos tupeerauksen tekee oikein ja maltillisesti. Unohda vispaava takuttaminen ja keskity rauhalliseen tekniikkaan.

Ei huolta lässähtämisestä. Muista nämä vinkit: 

1. Saat erittäin vahvan tuen, kun käytät kuivasampoon lisäksi hiuskiinnettä. Toisin kuin kuivasampoo, kiinne suihkutetaan osion tyveen vasta tupeerauksen jälkeen.

2. Jos haluat runsautta koko tukkaan, tupeeraa hiukset kauttaaltaan. Se lyhentää pituutta hieman, koska hiukset pakkaantuvat yhteen. Pituudet ja latvan voi käsitellä kammalla tai harjalla.

3. Latvoihin sopii myös sormitupeeraus: Tartu toisella kädellä hiusosion latvaan ja työnnä toisen käden peukalolla ja etusormella hiuksia hitaasti kohti tyveä.

4. Mieti etukäteen jätätkö hiukset auki vai kiinni. Nuttura- ja ponnarikampauksien sivut kannattaa tupeerata pystyosioissa, ja auki jäävien kampausten osiot taasen vaakaosioissa. Varo tupeeraamasta hiuksia sivuilta liian voimakkaasti, jotta vältyt tattimaiselta muodolta. 

5. Jos haluat olla villi ja korostaa karvaista kampausta, jätä hiusten pinta silottamatta!

Kommentoi +