Näin teet ranskalaisen manikyyrin helposti
Kauneus
Näin teet ranskalaisen manikyyrin helposti
Ranskalaisen manikyyrin valkoiset kynnenkärjet ja kiiltävä lakkaus luovat huolitellun vaikutelman. Kun vähän huijaat, tyyli syntyy nopeasti.
Teksti

Kuvat
,

Julkaistu 15.11.2016
Kauneus ja Terveys

Yleensä ranskalaisen manikyyrin valkoinen kärki lakataan kynnen vaaleamman osan päälle. Jos kyntesi ovat lyhyet, voit huijata maalaamalla ohuen kaaren aivan kynnen kärkeen. Luonnollisesti kaartuva linja saa kynnet näyttämään pidemmiltä. Kaarevat manikyyritarrat helpottavat kokematonta lakkaajaa.

Päällimmäiseksi siveltävä läpikuultava kynsilakka häivyttää valkoisen rajan luonnollisemmaksi. Vaaleanpunainen päällyslakka saa käsien ihon näyttämään heleämmältä. Beigen sävyt tasoittavat epätasaista ihonväriä.

Laadukas päällyslakka parantaa huomattavasti lakkauksen kestoa. Superkestävän lakkauksen saat, kun sipaiset päällyslakkaa myös kynnen kärjen päähän ja hieman myös alle.

1. Valmistele kynnet

Tee ranskalainen manikyyri ensin toiseen käteen. Aloita poistamalla vanha­ kynsilakka ja viilaa kynnet saman mittaisiksi. Kiinnitä manikyyritarrat lakkaamattomille kynsille tiivisti. Tarran oikea kohta on hieman kynnenkärjen vaalean osan alapuolella.

2. Maalaa valkoiset kärjet

Maalaa kynnenkärjet peittävällä valkoisella kynsilakalla. Aloita levitys manikyyritarran päältä ja kuljeta sivellintä kohti kynnenkärkeä. Näin rajasta tulee tarkka. Yritä saada väristä tasainen yhdellä ohuella kerroksella. Paksu lakkaus tuhriintuu helposti.

Valkoiset kärjet voi lakata myös vapaalla kädellä. Helpointa on maalata kynnenkärki pitämällä sutia vaakasuorassa. Saat siistin reunan, kun pidät sutia paikallaan ja liikutat sormea sen alla.

3. Irrota tarrat varovasti

Irrota manikyyritarrat varovasti, kun kynsilakka on vielä märkää. Näin lakkaus ei repeä epäsiistiksi tarran mukana. Voit käyttää pinsettejä apuna. Jos tarrojen liimapinta on vielä tahmea, voit käyttää samoja tarroja toisen käden lakkauksessa.

4. Lakkaa läpikuultavalla lakalla

Odota, että valkoinen väri on kuivunut. Maalaa kynnet läpikuultavalla roosan tai beigen sävyllä. Levitä lakkaa myös valkoisen kärjen yli. Se tasoittaa kärjen lakkauksen. Anna kuivua. Lisää toinen kerros kynsilakkaa, jos haluat luonnollisemman sävyn.

Kommentoi +