Näin teet maailman pulleimman ponnarin
Kauneus
Näin teet maailman pulleimman ponnarin
Näillä nikseillä huijaat poninhännästäsi tuplasti alkuperäistä tuuheamman.
Teksti
,

Kuvat
,

23.4.2017
 |
Trendi

Tätä ponnarikikkaa varten tarvitset vain pienen, läpinäkyvän hiusklipsin.

Näin sen teet:

1.  Kiinnitä hiuksesi ponnarille. Löydät imartelevimman ponnarin paikan, kun seuraat poskiluittesi linjaa ylös takaraivolle asti. Jos et halua hiuslenksun näkyvän, voit kiepauttaa sen ympärille ohuen hiussuortuvan ja kiinnittää sen pinnillä ponnarin tyveen.

Entä onko ohimoillasi lyhyitä sojottavia haituvia, jotka eivät yllä ponnarille? Saat ne ojennukseen, kun levität kosteisiin hiuksiin tujua muotovaahtoa ja vedät hiukset föönillä ja tiheällä harjalla kohti takaraivoa tiukasti päätä myöten.

2. Jaa ponnari kahteen osaan niin, että a lempi osio on hieman ylempää isompi. Jos ylempi osio tuntuu olevan tiellä, kiinnitä se hetkeksi päälaelle pinnillä.

3.  Kiinnitä alempaan osioon pieni, läpinäkyvä hiusklipsi aivan ponnarin tyveen. Jos hiuksesi ovat liukkaat, suihkauta klipsin alle ensin hiuslakkaa tai hiuspuuteria, josta hiukset saavat pitoa.  

4. Tupeeraa ponnarista erottamaasi ylempää osiota kevyesti tyvestä. Laske sitten osio alemman ponnarin ja klipsin päälle ja tarkista peilistä, että klipsi peittyy. Silota päällimmäiset hiukset varoen harjalla. Tasaisimman tuloksen saat tiheällä tupeerausharjalla.

Kommentoi +