Näin teet maailman kestävimmän nutturan
Kauneus
Näin teet maailman kestävimmän nutturan
Haluatko kampauksen, joka pysyy kuosissa koko päivän? On aika tarttua vahaan, hiusruuveihin ja hammasharjaan.
Teksti
,

Kuvat
,

30.8.2016
 |
Trendi

Kampauksen ei kuulu löystyä tai harottaa joka suuntaan lounasaikaan mennessä. Maailman kestävin nuttura syntyy viidessä minuutissa, ja nämä täsmävinkit takaavat, että se on paikallaan vielä silloinkin, kun katsot peiliin illalla.

1.

Ota vahvaa pitoa antavaa hiusvahaa kämmentesi väliin ja lämmitä sitä hieromalla käsiä yhteen. Ohuisiin hiuksiin riittää herneen kokoinen nokare, paksuihin kannattaa kuopaista vahaa puolikkaan teelusikallisen verran.

Sui hiuksia vahaisilla käsillä taaksepäin niin, että vaha levittyy tyvestä aina siihen kohtaan asti, johon kiinnität ponihännän. Kiinnitä tukka ponnarille. Voit myös harjata hiukset ennen kiinnitystä, jolloin kampauksesta tulee viimeistelty.

2.

Pyöräytä hiusten latvat nutturalle ponnarin ympärille. Kiinnitä nuttura tavallisten pinnien sijaan korkkiruuvin muotoisilla hiusruuveilla. Aseta hiusruuvi avonainen puoli edellä nutturan sivulle ja pyöritä se myötäpäivään nutturan sisään. Tähtää pinnit niin, että ne menevät kampauksen sisällä keskenään ristikkäin. Näin ne lukkiutuvat yhteen ja pysyvät tiukasti paikoillaan.

3.

Vasta nyt on hiuslakan vuoro. Suihkuta sitä 15 sentin etäisyydeltä koko tukkaan. Jos kampauksen pinnalla on irtosuortuvia, harjaa ne sileästi muuta tukkaa vasten tiheällä tupeerausharjalla. Jos et omista sellaista, käytä vanhaa hammasharjaa.

PSST!

Tee valmiille kampaukselle kestävyystesti: ravistele päätä nutturan kiinnityksen jälkeen. Lisää hiusruuveja niihin kohtiin, joista nuttura tuntuu liikkuvan eniten.

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +