Mukavaa sen olla pitää! Syksyn lounge-muoti on rentoa mutta sopivan luksusta
Tyyli
Mukavaa sen olla pitää! Syksyn lounge-muoti on rentoa mutta sopivan luksusta
Nyt on loikoilun vuoro. Pue ylle väljää, pehmeää ja laatua – ja varaudu vähän huoltamaan.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 31.8.2022
Trendi

Tuulen kaveri

Ansaitset vain parasta, kuten aitoa villaa. Se on parhaimmillaan, kun rakastat, käytät ja tuuletat sitä – ja välttelet pesua yhtä tarmokkaasti kuin kaikkia kulkutauteja. Yksit-täiset tahrat voit toki pestä, ja nukkakammalla poistaa villan pintaan nousevat nypyt. Jos hankit alle hyvän aluspaidan, voit karttaa paidan pesua vielä pidempään.

Stephaniella: Neuletakki villaa 199 e, Weekend Max Mara Helsinki. Sukat 10 e, Levis/Sokos. Milanilla: Paita 145 e, Ganni/Stockmann. Housut 120 e, Acne Studios / Stockmann.

Jotain lainattua

Vaikka välillä mietimme, miksi kaikki unisex-vaatteet ovat miesten vaatteita (missä ovat unisex-hameet!), flanellipaidan kohdalla unohdamme pohdinnat. Mitä käytetympi, sen pehmeämpi – kuin ikuinen sunnuntai olisi jäänyt luoksesi.

Toppi 90 e, Toteme/Stockmann. Ruudullinen flanellipaita 100 e, KCA/Sokos. Pyjamahousut 195 e, Nufferton.

Paksuilla leteillä

Muistatko vielä muutaman vuoden takaisen hiusten letitysbuumin? Se laimeni, mutta letit siirtyivät muhkeuttamaan neuleita. Hanki laatupaita nyt tai nappaa sellainen kirppikseltä – tästä saat ajattoman, pitkäikäisen suosikkisi.

Neule alpakkasekoitetta 320 e, See By Chloé / Stockmann. Lippis 150 e, Toteme. Kengät 39 e, Crocs. Housut kuvausrekvisiittaa, Samuji.

Sillä silkki

Kun haluat kaappiisi vain ihania vaatteita, jotka käyvät melkein aina, hanki vähän silkkiä. Kuvittele silkki ihollesi niin juhlissa, kesällä kuin talvella kotona. Eikö alkanutkin tuntua aika ihanalta?

T-paita 30 e, Levi’s/Sokos. Housut luomusilkkisekoitetta 90 e, H&M. Käsintehty villapipo 79 e, Myssyfarmi/Sokos. Kengät 39 e, Crocs.

Ei saa kutittaa

Jos jo ajatus villavaatteesta nostaa karvasi pystyyn ja tunnet ihosi kutiavan, satsaa merinolampaiden villasta tehtyihin vaatteisiin. Jos haluat varmistaa, että villa on kerätty lampaita kunnioittaen, tarkista, ettei yritys hyväksy mulesing-nimistä toimenpidettä. Varoitus: et välttämättä halua tietää enempää, usko pois.

Stephaniella: Neule extra fine merinoa 595 e, Nanushka/Stockmann. Sortsit 95 e, Ganni/Stockmann. Takki 665 e, Rodebjer/Stockmann. Saappaat 175 e, Tiger of Sweden / Stockmann. Milanilla: Takki 119 e, The Marc Jacobs / Stockmann.Housut 120 e, Acne Studios / Stockmann. Kengät 60 e, adidas.

Hetki harmoniaa

Kun et tiedä, mitä pukisit, valitse mustaa. Se on mainio sääntö, mutta kun on oikein synkkä talvipäivä, käännämme sen muotoon: valitse kaikki lumen sävyt raikkaasta valkoisesta mutaiseen ja hiekkaiseen sävymaailmaan. Harmoninen sekoitus valaisee vähän päivääsikin.

Stephaniella: Neule kašmirsekoitetta 500 e, Self-Portrait/Stockmann. Takki 590 e ja housut 280 e, Étoile Isabel Marant. Käsinneulotut villasukat 89 e, Hálo from North. Kengät 39 e, Crocs. Milanilla: Neule alpakkasekoitetta 229 e, Marc O’Polo / Sokos. Pipo 70 e, Acne Studios. Kengät 60 e, Adidas.

Pörheä ystäväsi

Ostitko ihanan pörheän mohairneuleen ja nyt se on vain litteän lattea muisto? Pehmeä vaateharja auttaa, mutta varsinainen mohairharja palauttaa pöyheyden. Harjaa aina silmukoiden suuntaisesti, höyrytä ja tuuleta. Psst! Vaatteiden huolto ei tunnu yhtään niin tylsältä, kun kuuntelet samalla podcasteja.

Mohairneule 325 e, Max Mara Helsinki. Alushousut 20 e, Zara.

Minimimitta

Minihameiden paluu on totta! Talveksi ne kääriytyvät ihaniin villalaatuihin. Testaa vaikka ihanaa kašmiria. Se on pehmeää ja kaipaa välillä lepoa ja välipäiviä – aivan kuten sinäkin.

T-paita 95 e, Zadig & Voltaire / Stockmann. Hame kašmirsekoitetta 375 e, Self-Portrait/Stockmann. Käsinneulotut villasukat 89 e, Hálo from North. Kengät 39 e, Crocs.

Leveä elämä

Kuulutko heihin, jotka vaihtavat aina farkut heti kotiovella pois jalasta? Saatat muuttaa mielipidettäsi, kun kokeilet väljistäkin väljimpiä farkkuja. Niin eri fiilis kuin pillifarkut yllä!

Stephaniella: Farkut 175 e, Weekend Max Mara Helsinki. T paita 85 e, Ganni/Stockmann. Villakangasparkatakki 809 e, S’ Max Mara Helsinki. Kengät 39 e, Crocs. Milanilla: Pipo 70 e, Acne Studios / Stockmann. Takki 25 e, Zara.

tyyli anna komonen meikki & hiukset kira muesa mallit Stephanie ja milan

Kommentoi +