Miten hiustenpidennyksiä käytetään? Katso asiantuntijan vinkit
Kauneus
Miten hiustenpidennyksiä käytetään? Katso asiantuntijan vinkit
Saat nopeasti lisää pituutta tai paksuutta tukkaasi hiuslisäkkeillä, kun tunnet nämä niksit.
Julkaistu 18.2.2019
Kauneus ja Terveys

"Haluaisin kokeilla itse laitettavia hiuslisäkkeitä, koska tukkani on ohut. Miten kiinnitän klipsipidennykset ja saan ne pysymään piilossa omien hiusten seassa?”

Anne, 35

Asiantuntija vastaa:

Valitse hiustesi sävyiset pidennykset.

Klipsilisäkkeet myydään setteinä, joissa on useita erikokoisia liuskoja. Mieti, aiotko pitää hiuksiasi kiinni vai auki. Se vaikuttaa siihen, mihin kohtaan mikäkin lisäke kannattaa kiinnittää.

Kiinnitä osiot aina kuiviin, puhtaisiin hiuksiin. Hyvä yleissääntö on laittaa levein osio takaraivolle niin sanotun nuppiluun kohdalle tai hieman ylemmäs. Jätä kapeammat palat niskaa ja sivuja varten.

Varmista, että päälaelle jää riittävästi tukkaa lisäkkeiden peitoksi.

Huolehdi myös, etteivät klipsit ole liian lähellä hiusrajaa, mistä ne erottuvat helposti.

  1. Kerää päällihiukset pois tieltä ja kiinnitä ne lenkillä tai pinneillä päälaelle.
  2. Aloita niskasta. Tupeeraa tyvi kohdista, joihin kiinnität klipsit. Näin ne pysyvät paikoillaan paremmin. Voit karhentaa hiuksia kuivasampoolla.
  3. Kiinnitä lisäkkeet niskan jälkeen takaraivolle ja sivuille. Laita osiot tiiliskivimäisesti lomittain.
  4. Vapauta päällihiukset ja asettele pidennysten peitoksi.
  5. Muista, että useimpia aitohiuslisäkkeitä voi muotoilla suoristusraudalla ja kihartaa. Synteettinen hius ei kestä lämpöä.

Asiantuntija: kouluttaja Jenni Ruponen/IdHAIR

Kokeile näitä

Kiharaa, suoraa vai otsatukka?

Synteettinen hiuslisäke on edullinen tapa muuttaa tyyliä. Se kestää sampoopesua muttei lämpölaitteita. Kihara clip-on-hiuslisäke (35 cm) 27,99 e, Glitter.

Otsatukan sopivuutta on helppo kokeilla lisäkkeellä. Blongin aidoista hiuksista tehty otsatukka kiinnitetään klipseillä. Pituus keskeltä 19 ja sivuilta 26 cm. 29 e, IDhair.

Remy-aitohiuslisäkkeissä hiussuomut kulkevat samaan suuntaan kuin aidossa tukassa. Multiway 1001# 50 cm -klipsipidennyksiä voi käyttää myös teippien kanssa. 126 e, BPHair.

Seitsemällä aitohiuslisäkeosiolla saa pitkän tukan koko päähän. Premium Clip-on 24 Strawberry Blond 50 cm -lisäkesetti 127,99 e, Rapunzel of Sweden.

Kommentoi +