Mini-minihame, raikas vihreä ja virkatut vaatteet – tässä ovat kevään muodin ensipilkahdukset
Muoti
Mini-minihame, raikas vihreä ja virkatut vaatteet – tässä ovat kevään muodin ensipilkahdukset
Etsi kaapistasi raidat, nahka ja ne suurimmat korut. Niistä syntyvät kevään ja kesän ihanimmat asut. Esittelemme kymmenen ihaninta trendiä.
Teksti

Kuvat

Julkaistu 1.3.2023
Trendi

Keväällä muoti on kepeää, värikästä ja leikittelevää. Miltä kuulostaisi minihame, paluu millenniumiin ja raitojen päivitys?

1. Rakkaat raidat

Tasaraitoja, kaksivärisiä, kolmivärisiä, eripariraitoja ja vielä pystyyn ja vaakaan. Jos rakasta raikkaita raitoja, tämä kevät on hyvä hetki uudistaa raitavaatekokoelmat.

Raidallinen toppi 219e, Sportmax. Farkut 65e, Envii. Sandaalit 280 e See by Chloé / Zalando.

2. Minimitta

Kun katsot kevään minihameiden mittaa, mieleesi saattavat tulla sanat vesiraja ja roiskeläppä. Hameen mitasta on todella kadonnut lukuisia senttejä. Mini-minihameelle hyvä pari on runsaslinjainen kauluspaita. Jos kaipaat asuun peittävyyttä, napita paita ihan ylös saakka – sitten kevätkatu jo odottaa sinua.

Minihame 100 e, H&M Studio. Paitapusero 270 e, Toteme / Stockmann.

3. Isot korut

Jos et ole minimalististen korujen ystävä, sinulle on hyviä uutisia: korut suurentuvat tänä keväänä! Ja kun valitset riittävän suuren, yksi koru riittää asusteeksi . Psst! Ennustamme, että vihreä väri lisääntyy katukuvassa samaa vauhtia nurmikon kasvun kanssa.

Kaulakoru 40 e, H&M Studio. Hihaton trikoomekko 50 e, Envii. Trenssi 800 e, Toteme/Stockmann. Nahkasandaalit 129 e, Dr Martens.

4. Pastellit

Pastellitko söpöjä? Kyllä! Mutta jos tyylisi on toinen, valitse irtojäätelön väriset vaatteet ylisuurina ja linjakkaina, jollon ne sopivat myös maskuliinisempiin tyyleihin – etkä kaipaa yhtään mustaa vaatetta tai asustetta jämäköittämään asua.

Kauluspaita 60 e, H&M Studio. Sortsit 119 e, Samsøe Samsøe. Hattu 105 e, Marimekko. Nahkalaukku 685 e, Mansur Gavriel / Zalando. Nahkasandaalit 129 e, Dr Martens.

5. Koko asu nahkaa

Nahkatakki tuo kevään, mutta myös nahkapaita on hyvä, monikäyttöinen vaihtoehto. Hanki ylisuurena ja jätä auki – ja kohta nahkatakki on syrjäytetty. Psst! Huomaa nahkahousujen rento malli.

Nahkapaita 425 e ja nahkahousut 425 e, By Hinders. Neuletoppi 89 e, Samsøe Samsøe. Nahkasandaalit 169 e, Dr Martens.

6. Kirkkaat värit

Ota aamupalaksi kulaus ennakkoluulottomuutta ja kokeile uudenlaisia väriyhdistelmiä, mikä onkin yksi kevään suurista trendeistä. Täsmävinkki: kun yhdistät keskenään vain kylmiä tai lämpimiä sävyjä, asu näyttää varmasti hyvältä.

Bleiseri 249 e ja t-paita 79 e, Samsøe Samsøe. Housut 70 e, Envii.

7. Kaikki valkoista

Tätä on kaivattu: kuulasta valoa ja raikkautta talven jälkeen! Täydellinen vastaus kaipuuseen on kokovalkoinen asu. Kylmän valkoisen sijaan voit valita myös luonnonvalkeita sävyjä. Psst! Jos asulle roiskahti marjasmoothie, älä luovuta ennen kuin olet kokeillut sitruunat, etikat, soodat, sappisaippuat ja tahranpoistoaineet. Tsemppiä!

Neulemekko 500 e ja neulehousut 350 e, House of Dagmar / Zalando. Nahkatakki 895 e, IRO/Zalando. Sandaalit 390 e, MM6/Zalando.

8. Pukuleikki

Skarpissa puvussa yhdistyy monta trendiä räätälöinnistä ylisuuriin linjoihin. Jos et ole varma, oletko pukutyyppejä, kokeile monenlaisia malleja. Kirpputorilta saatat löytää hyvän miestenpuvun, joka istuu ylläsi niin väljästi kuin kevään tyyliin kuuluukin.

Kauluksellinen t-paita neulosta 160 e, Holzweiler/Zalando. Housut 275 e ja bleiseri 445 e, IRO/Zalando. Mokkanahkaiset buutsit 295 e, The Kooples / Zalando.

9. Hyvin virkattu

Jos nyt aloittaisi virkkaamisen, milloin toppi ehtisi valmistua ? Kokeile itse tai mieti, kenellä läheisellä koukku pysyy parhaiten kädessä. Nyt virkatuissa vaatteissa näkyy niin romanttista bohotyyliä kuin riemunkirjavia värejä – ja ne voivat olla reilusti reikäisiä.

Virkattu toppi 55 e, Envii. Housut 350 e, See by Chloe / Stockmann. Huivi 30 e, Vyner Articles.

10. Paluu millenniumiin

Muistatko vielä vuosituhannen vaihteen: perhoskorut, nyöritetyt topit ja kengät sekä limenvihreän värin? Oi, se kaikki on nyt tullut takaisin! Jos haluat lisää inspiraatiota, googleta Y2K fashion ja katso etenkin aurinkolasien mallit tarkkaan.

Toppi 50 e, Envii. Minihame 195 e, Maje/Zalando. Kengät 395 e, By Malene Birger / Zalando. Vintage-aurinkolasit Stella McCartney / Relove.

Tyyli Anna Komonen

Meikki & hiukset Miika Kemppainen

Malli Marié / As You Are Agency

Stailaajan assistentti Viivi Grönlund

Kuvauspaikka Erottaja2 / Trevian

Juttu on julkaistu Trendissä 3/2022.

Kommentoi +