Mietitkö hiusmuutosta? Nämä kolme trendikästä hiusmallia sinäkin haluat
Kauneus
Mietitkö hiusmuutosta? Nämä kolme trendikästä hiusmallia sinäkin haluat
Soronoo, Fiskarsit, palvelitte hyvin! Tänä vuonna kulutamme kampaamotuolia ja nautiskelemme muutoksen tuulista koko rahalla. Kerro nämä mallit kampaajallesi!
Teksti

Kuvat

Julkaistu 6.4.2021
Trendi

1. Moderni takatukka

Kyllä, pitkänhuiskea takajee on trendikäs. Modernissa versiossa hiusten etu- ja takaosa eivät ole kuin yö ja päivä, vaan etuosassa ennakoidaan takatukkaa: otsis ja sivut ovat kerrostettuja. Katso mallia Irina Shaykin ja laulaja Miley Cyrusin leikkauksista. Jos et tykkääkään, tästä mallista on helppo siirtyä shag-malliin pätkäisemällä takapiiskan pois.

2. Shag-pörrö

Kuvittele, että olet edellisenä päivänä tilannut kampaajalta sekä otsik­sen, rikotut latvat että kerroksia. Yön aikana tukka menee tuheroksi ja aamulla kaduttaa. Tiirailet peilikuvaasi hetken aikaa ja tuumit, että huoleton shag on silti enemmän sinua kuin Pulp Fictionin Mia Wallacen polkka. Psst! Shag näyttää superihanalta taipuvissa tai kiharoissa hiuksissa.

3. Superlyhyt pixie

Dramaattiset muutokset pitkästä pätkään liittyvät usein voimaantumisen hetkeen. Ei siis ihme, että superlyhyestä Mia Farrow -pixiemallista ennustetaan vuoden 2021 trenditukkaa. Hei vain, entinen!

Juttu on julkaistu Trendissä.

Kommentoi +